mical86 11.11.06, 22:05 Witam. Dowiedziałem się że 15 grudnia w Toruniu wystąpi Grzegorz Turnau. Czy ktoś z Was może mi napisać w jakim miejscu artysta ma zagrać i gdzie można dostać bilety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tor11 Re: Koncert Turnaua 12.11.06, 11:03 Grzegorz Turnau i Jacek Królik "Wieczór Sowich Piosenek" 15 grudnia - Toruń - Ratusz Staromiejski Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Koncert Turnaua 12.11.06, 14:24 Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu idu i patrzu To jest bez sensu - nie lubię Turnaua, ale kto lubi niech idzie Po cichu po wielkiemu cichu na zwiadu Odpowiedz Link Zgłoś
mical86 Re: Koncert Turnaua 12.11.06, 14:45 Wielkie dzięki za odpowiedź. Nie wiesz może jeszcze jak można zdobyć bilety? Do Torunia mam 200 kilometrów więc przydał by mi się jakiś numer telefonu, link czy e-mail. No chyba że tylko osobiście można kupować to być może wcześniej się wybiorę zrobić zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
tor11 Re: Koncert Turnaua 12.11.06, 15:17 Chyba jest nieco za wcześnie (ponad miesiąc do koncertu), i sprzedaż nie ruszyła. Jeżeli będzie już coś wiadomo to postaram się napisac. PS 16 Grudnia (dzień póżniej) Grzegorz Turnau weźmie udział w Toruniu w koncercie poświęconym pamięci Grzegorza Ciechowskiego - tak więc jeśli dysponujesz odpowiednią ilością czasu, możesz wybrac się na oba koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
mical86 Re: Koncert Turnaua 25.11.06, 23:08 Wiadomo może już coś nowego? Jakieś plakaty się pojawiły? Odpowiedz Link Zgłoś
salemski Re: Koncert Turnaua 27.11.06, 19:58 cytat za: www.ciechowski.art.pl/ "16 grudnia br. w toruńskim klubie Od Nowa, odbędzie się piąta edycja "Specjalnego Koncertu Pamięci Grzegorza Ciechowskiego". Będzie to bardzo wyjątkowy koncert. Na scenie tego klubu, w którym debiutowała Republika, znani artyści wykonają piosenki Grzegorza. Swój udział potwierdzili: Kayah, Maria Peszek, Katarzyna Groniec, Zbigniew Hołdys, Jacek Bończyk, Jacek Bryndal, Tymon Tymański, Grzegorz Turnau & Jacek Królik, Agressiva 69, Dezerter, Hey, Mech, Myslovitz, Proletaryat i Voo Voo. W tym dniu - w galerii klubu - będzie można zobaczyć również wystawę fotograficzną Małgorzaty Potockiej poświęconą Grzegorzowi jako "Obywatela GC". " Jeśli dysponujesz czasem - polecam ten koncert. W poprzednich latach atmosfera i nietuzinkowi goście wspaniale uczcili pamięć o Grzegorzu. W tym roku pewnie będzie podobnie... Pozdrawiam :) PS. Więcej info o koncercie na stronie w dziale informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Koncert Turnaua 27.11.06, 22:42 Może przyjdę Po cichu po wielkiemu cichu na zwiadu... Odpowiedz Link Zgłoś