staszekk1 23.11.06, 08:03 wieszanie flag z napisem „Michał Zaleski” na latarniach w centrum miasta - ależ wpadka :-) I tak Zaleski mial ponad 70% w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gro7 Warto sie przyjrzec tej kampanii 23.11.06, 13:07 Wieszanie flag, ale na słupach firmy, którą on sam kieruje, bo to miejska firma. Noo nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
staszeek1 Re: Kandydaci mieli wpadki w kampanii 23.11.06, 13:18 w urzedzie miasta panuje republika kolesi, kiedy wreszcie torun sie obudzi i zobaczy ze tow. zaleski ciagnie to miasto do upadku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat wg Zaleskiego wpadki - wg innych łamanie prawa 23.11.06, 13:20 Ciekawy jestem jak Zaleski rozliczy kampanię wyborczą, którą prowadził już od roku. Zaleski to przeciętniak. Miasto czeka następna czteroletnia stagnacja. Jedyny jego sukces to zadłużenie miasta ponad miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
patajka1 Zaleski wygrywa w I turze bo jest dobrym kandydate 23.11.06, 13:23 rotepirat napisał: > Miasto czeka stagnacja. Stagnacja? Nie widzisz ile sie buduje???? Zaleski wygrywa w I turze bo jest dobrym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Zaleski wygrywa w I turze bo jest dobrym kand 23.11.06, 16:47 rotepirata tak łatwo nie zadowolisz. Jemu bardziej podobało się w PRL-u gdy jako jedyny z osiedla dostawał paszport od władzy ludowej... Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat do b3ut... 23.11.06, 17:31 Co za subtelne insytuacje nt. paszportu. Zajmuje się zawodowo sprawami, które wymagają posiadanie tzw. czystych papierów. Chodzę po Szerokiej z podniesioną głową. To wszystkow tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
nnxx Re: do b3ut... 23.11.06, 21:13 Może chodzisz ze zbyt wysoko podniesioną głową skoro nie widzisz ile w Toruniu zrobiono przez ostatnie cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
esbeeek Re: Kandydaci mieli wpadki w kampanii 23.11.06, 18:22 "przeprowadzanie debat z udziałem Zaleskiego w IX i VI LO, które są instytucjami podległymi prezydentowi miasta" - piszą autorzy raporty. To jest śmieszne. Jak sami napisali były to debayty z udziałem trzech kandydatów. Co tu ma do tego fakt, że szkoły podlegają prezydentowi? Dzięki temu te debaty nieobiektywne były? Odpowiedz Link Zgłoś