Dodaj do ulubionych

A1: Torun znowu na ustach Polski

16.01.07, 22:38
biznes.onet.pl/0,1466466,wiadomosci.html
Bedzie odcinek autostrady Torun - Gdansk do 2010 roku!!! Bravo!
Obserwuj wątek
    • mac_byd Re: A1: Torun znowu na ustach Polski 17.01.07, 01:09
      Znów na ustach, rewelacja!
      • mistrzkrzyzacki Re: A1: Torun znowu na ustach Polski 17.01.07, 08:15
        Jak pisla poeta rzadko na moich wargach najdrosze slowo... jak pamietam 2000 km
        autostrad to mialobyc juz w roku 2000
        • rokoman Złotousty Toruń 17.01.07, 09:10
          Toruń zawsze będzie małą, zapyziałą mieściną. Wygórowane ambicje, zjadanie
          wojewódzkich funduszy, nie zmieni mentalności drobnomieszczańskich toruniaków.
          Autostradą się tylko dociera szybciej do celu podróży. I na pewno nie będzie
          nim drobnomieszczańska mieścina o nazwie Toruń !
          • sexyhero Re: Złotousty Toruń 17.01.07, 09:19
            No to nam pojechales !

Az mi glupio !

Chcialem sie tylko zapytac czy w Toruniu tez sa takie leszcze, ktore wlaza na Bydgoskie forum i wypisuja takie glupoty ?
            • rokoman Re: Złotousty Toruń 17.01.07, 10:37
              Odpowiadam : są ! i mój wpis jest efektem ich żmudnych , glupawych wpisow na
              by7dgoskim forum. Vide niejaki gruss-aus-thorn
              • mistrzkrzyzacki Re: Złotousty Toruń 17.01.07, 14:28
                rokoman a z jakiej ty miesciny pochodzisz?? bo wpis jest tak glupi ze az zal
                dupe sciaska!!! czyzby sama wawa ze lsniaca starowka z lat 50-tych??
                • tlss Jak Kuba Bogu 17.01.07, 14:37
                  cóż nie ma się co dziwic wasz spamer niszczy nasze forum od lat. Trudno się
                  dziwic że ludzie z bydgoszczy mają dosyc waszej propagadny, robienia z forum
                  bydgoskiego kloaki.
                • br594 Re: Złotousty Toruń 17.01.07, 15:08
                  Może byłaby lśniąca gdyby Niemcy jej nie zburzyli. To była cena za to jak
                  Bydgoszczanie postawili się Niemcom we wrześniu 1939. Z tego co wiem z Toruniem
                  to Niemcy nie mieli takiego problemu.
                  • kuj-pom Re: Złotousty Toruń 17.01.07, 19:37
                    br594 napisał:
                    > Może byłaby lśniąca gdyby Niemcy jej nie zburzyli. To była cena za to jak
                    > Bydgoszczanie postawili się Niemcom we wrześniu 1939.
                    O , a to jest nawet ciekawe . Niemcy zburzyli Bydgoszcz we wrześniu 1939 roku
                    bo bydgoszczanie im się postawili? Dobre ale niestety fikcja!
                    • temida3 Re: Złotousty Toruń 19.01.07, 14:02
                      W kazuistycznej rzezcywistosci,
                      ..." Fikacja ma tę samą moc( wywiera ten sam skutek) co prawda".
                      PS
                      Wiem co nie co- nieprawdaż rokoman(ie)???
          • pomeranus1 wypada by bydgoski radny obrazał sąsiadów? 17.01.07, 14:31
            rokoman napisał:

> Toruń zawsze będzie małą, zapyziałą mieściną.

Czy wypada, by bydgoski radny walczący o pamięć po solidarnosci, tak pisał o
            sąsiadach?
            • campenile Re: wypada by bydgoski radny obrazał sąsiadów? 17.01.07, 14:38
              Jak torunskim wypada to bydgoskim też.
              • pomeranus1 Re: wypada by bydgoski radny obrazał sąsiadów? 17.01.07, 15:04
                widzisz tu jakiegos torunskiego radnego?
                Ja nie.
                • campenile Re: wypada by bydgoski radny obrazał sąsiadów? 17.01.07, 15:10
                  Nie chodzi mi tylko o forum. Ale i wypowiedzi w innym mediach.
                  • rozczarowana-torunianka o rany! 17.01.07, 19:11
                    aleście nam tu przyłożyli wespół zespół!
                    Litości!!!!!!!!!!

Może jakieś zawieszenie broni, choćby na kawę???
                    • izawawa Re: o rany! 17.01.07, 22:32
                      Chwilami mam wrażenie , że forumowi panowie przechodzą jakąś przyspieszoną i
                      ostrą andropauzę i są .... nieco rozdrażnieni ;) Albo trzeba to przeczekać albo
                      się przyzwyczaić;)
          • nie_bede_sie_logowal Re: Złotousty Toruń 29.01.07, 08:18
            rokoman napisał:

> Toruń zawsze będzie małą, zapyziałą mieściną. Wygórowane ambicje, zjadanie
            > wojewódzkich funduszy, nie zmieni mentalności drobnomieszczańskich toruniaków.
            > Autostradą się tylko dociera szybciej do celu podróży. I na pewno nie będzie
            > nim drobnomieszczańska mieścina o nazwie Toruń !

Torun zmienia swoj wizeronek. Juz nie jest malym miastem, ale preznym opsrodkiem
            kultury i biznesu. Sharp po to zainwestowal w Toruniu, bo widzi tutaj mozliwosci
            rozwoju i dogodne warunki do prowadzenia biznesu. Gdyby bylo drobnomieszczanskie
            myslenie, nie bylibysmy w stanie przyciagnac inwestorow. bydgoszcz musi troche
            popracowac, aby osiagnac pozycje w kraju jaka ma Torun. Teraz jest czas PiS-u i
            ojca Rydzyka, a te dwie sprawy sa nierozerwalnie zwiazane z Toruniem.
    • jkwt Re: A1: Torun znowu na ustach Polski 17.01.07, 22:20
      Proponuję usiąść wygodnie w fotelu z i zacząć czytać od strony 45 do końca.
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=290171&page=45
      Oczywiście z odpowiednim dystansem.
      Przepraszem jeśli OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Po prostu można się kulać
      ze śmiechu.
    • muvon200 Re: A1: Torun znowu na ustach Polski 29.01.07, 10:29
      Mój dzidek mawiał "pożiwiom uwidim" co w przypadku budowy autostrad sprawdza
      się dobrze :) ale oby się udało bo cały region na tym skorzysta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka