Dodaj do ulubionych

malowanie samochodu szukam dobrego blacharza

09.02.07, 13:42
witam serdecznie forumowiczów.
Czy ktoś z Was może mi doradzić gdzie w Toruniu dobrze "bez kantów i
fuszerki" malują samochody? Chciałbym usunąć zarysowanie szerokie nim żona
zobaczy, a ponieważ to nowy samochód musze zrobic dobrze... Czy zakład na ul.
Dalekiej dobrze to zrobi? jest tam jakiś p. Zbyszek Wawrzonkowski... czy coś
takiego. Polecacie? A może macie inne sugestie Dzięki za informacje
zdesperowany... kierowca
Obserwuj wątek
    • patajka1 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:10
      Tak, to dobry zaklad.
      • campenile Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:11
        A skąd wiesz, podobno samochodu nie masz?
    • arni1010 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:18
      Patatajka - naprawdę nie masz samochodu?
      Nie wprowadzajcie mnie w błąd - please ....
      pomocy ...
      • patajka1 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:19
        campenile to taki bydgoski spamer-obrazajacy ludzi. mamy samochod i z cala moca
        potwierdzam - zaklad na Dalekiej jest dobry. Tyle ze terminy...

a za wpisy campenile nie odpowiadam.
        • campenile Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:25
          Patajka to spamer, kiedyś pisała, że nie ma samochodu. kiedyś nawet pisała, ze
          jest facetem!
          • patajka1 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:26
            taaaak, spamerze-obrażaczu, jestem takze kosmitą i jamochłonem

> kiedyś pisała, że nie ma samochodu.

Czy to nie mzoe ulec zmianie?

• campenile Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:28
              patajka1 napisała:

> jestem takze kosmitą i jamochłonem

To jest oczywiste nie musisz o tym wspominac na forum,

> Czy to nie mzoe ulec zmianie?

W twoim przypadku nie!
              • bartlomiejus4 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:30
                campenile, weź sie zamknij chłopie.
                • campenile Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:32
                  Zdecyduj się na jeden nick, bo ci następne zbanują. Najbardziej mi szkoda
                  qq1110 bo chyba nic głupszego nie da sie wymyśleć!
                  • bartlomiejus4 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:33
                    campenile-intervention-k_martin-coooler1 - ktory wybierasz?
                    acha i nazwij mnie babikiem jeszcze :-)
                    • campenile Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 14:35
                      No jakoś mam ograniczone pole wyboru, bo zaden nie jest mój :) Z reszta każdy
                      admin ci potwierdzi. Tak samo jak potwierdzile twoja wielonickowość! mavellisie!
    • bartlomiejus4 Jest tez dobry Kalinowski. 09.02.07, 14:34
      Jest tez dobry Kalinowski.
      Natomiast nigdy nie idz do Frelika!!!!
    • arni1010 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 15:01
      panowie ... bez dyskusji między sobą, ja naprawdę szukam dorej wskazówki. Lubie
      dobrych i rzetelnych mechaników . Czyli ten Wawrzonowski przy ul. Dalekiej jet
      OK, tyle tylko, że się czeeeeeeeka w kolejce ?
    • zweglony_pazur Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 16:32
      podjedź do Celmera na Hebanową.
      • martinez027 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 09.02.07, 19:33
        dobrych to w tym kraju niema!!!Sa fatalni i tacy ze ewentualnie mozna pojechac
        jak trzeba!Potwierdzam ze FRELIK to najwiekszy oszust i partacz-on jest z tego
        slawny,Kalinowski tez dobrej opini niema-ale lepszy niz frelik!!!Hebanowa to
        malo slyszalem.Tego z Dalekiej to nieznam-mozesz sprobowac-moze bedzie w miare
        solidny.A jak sie tak zony boisz to kup lepiej nowy woz bo zona lanie spusci:)
        • wamal Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 12.02.07, 09:21
          W półrocznym odstępie musiałem dokonać malowania elementów mojego
          zielonego "szerszenia". Za drugim razem trafiłem właśnie na Daleką. Byłem
          naprawdę zdziwiony, gdy rozpoznał lekko źle dobraną farbę na błotniku.
          Do tamtej chwili żyłem w błogim stanie pt. "rozróżniam poprawnie odcienie
          zieleni". Na czas malowania otrzymałem nawet autko zastępcze...
    • lepiks23 Re: malowanie samochodu szukam dobrego blacharza 21.06.18, 02:53
      Polecam odwiedzić Auto Serwis Rosiak w Nowej Wsi pod Włocławkiem. Zero kantów, żadne fuszerki. Wszystko od początku do końca przejrzyście, a co najważniejsze praca wykonana fachowo i cenowo też atrakcyjnie. Dla mnie panowie z Nowej Wsi robili blacharkę lewego boku (błotnik, drzwi, próg) + lakierowanie. Efekt? Samochód prezentuje się świetnie, kolor dopasowali wzorowo, elementy też spasowali bardzo dobrze, więc jakość pracy oceniam na 5+. Poza tym naprawda była prowadzona w ramach ubezpieczenia OC i udostępnili w serwisie auto zastępcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka