angrusz2 22.02.07, 22:15 Czy niskie emerytury są skutkiem , głównie , niskich zarobków i krótkiego stażu pracy czy jakiejś niesprecyzowanej i niezależnej od pracownika siły ? Co śądzicie o tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
persona10 Re: Emerytury ? 23.02.07, 12:29 Może angrusz za wszelką cenę chce wygrać następne wybory? Angrusz "przeputał" wybory samorządowe w Częstochowie i truje na wszystkich forach, zaśmieca je swoimi chorymi twierdzeniami. Zarzuca emerytom, że: 1. niezasłużenie pobierają emeryturę, 2. domagają się coraz to większych pieniędzy, 3. narzekają na głodowe emerytury, 4. "przeżerają" (w cudzysłowie są określenia angrusza) pieniądze podatników. Sam angrusz, występujący pod różnymi nickami (angrusz2, poraj1) nie może być zatrudniony w szkole, bo nie ma odpowiednich kwalifikacji, skarży się senatorowi Ryszce na swą dolę i prosi o interwencję, zob.: www.senat.gov.pl/k6/dok/diar/26/2606b.htm narzeka na małą nauczycielską pensję. Czyżby chciał za paręnaście latek otrzymywać wysoką emeryturę i narażać obecne młode pokolenie na spłacanie długów? (według jego mniemania). A może to sposób na wygranie następnych wyborów samorządowych, bo ostatnie przegrał? A brak kasy spowodował, że nie dostał się do Europarlamentu? I dlatego taki zgorzkniały? zob.: www.sd.org.pl/bb/search.php?search_id=1090734844&start=30 Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz2 Persona 10 - esbeckie metody 24.02.07, 14:28 Odpowiedź dla : persona 10 Spore dossier zebrałeś , teczka jak w SB. Pracowałeś tam - masz takie same metody dyskutowania . Ale mnie to nie przestraszy - przywykłem . Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz2 Re: Emerytury ? 02.03.07, 15:30 Kto słuchał informacji rządowej w Sejmie dzisiaj to musi mi przyznac rację . Odpowiedz Link Zgłoś