Dodaj do ulubionych

PiS przejmuje toruński Polmos

31.03.07, 09:35
"Teraz Qrfa My" - i ponownie chołota z PIS. Jeszcze 2 lata i będzie dla was
Trybunał Stanu!
Obserwuj wątek
    • lewyczlowiekprawicy PiS przejmuje naszą własność. 31.03.07, 11:18
      Skok na publiczną kasę, nie po raz pierwszy zresztą, ujawnia prawdziwe intenscje
      pisiorów. PiS nie różni się prawie niczym od SLD Millera.(ma mniej kompetentne
      kadry i Leppera na karku). To się dla wszystkich musi źle skończyć. Początek
      końca pisu już za nami. Nie możemy pozwolić by zanim skończą, "odzyskali" dla
      siebie mienie państwowe.
      • sumienie.lk Pisiorki! Od gorzałki wara!!! 01.04.07, 09:04
        Wszystko wam wybaczem, ale jak nam gorzałkę odbierzecie to... no!
        • uchachany Ciekawe, czy załatwi ten Polmos na szaro tak, jak 01.04.07, 09:59
          Palikot załatwił lubelski :-)....
          • junkiers czas na nowe gatunki wodek: Katzor Max i Rydzykant 01.04.07, 10:57
            hahahahhaha! a nie tam jakis Copernicus.... a czy to Ziemia sie kreci wkolo
            Slonca????????? co???? trza to tez zrewidowac panowie rewizjonisci i lustratorzy
            spod znaku plomiennej choc ciemniackiej Inkwizycji... ajajajjajajajajajjaj!
            hahahahah!
            • sumienie.lk M.Giertych uważa, że Ziemia jest centrum świata? 01.04.07, 13:00
              Bo jeśli w tej kwestii uważa inaczej, to ja wątpię, że odrzuca on teorię
              Darwina.
            • krusnik02 Re: czas na nowe gatunki wodek: Katzor Max i Rydz 01.04.07, 13:30
              Widzę, że mamy tu znawcę toruńskich produktów - zasiłek już przyszedł i masz się
              za co napić?
              • junkiers Katzor Maximus i Royalus Rydzykantus o! 01.04.07, 16:09
                hahahahah!
          • krusnik02 Re: Ciekawe, czy załatwi ten Polmos na szaro tak, 01.04.07, 13:28
            Ten Palikot to człowiek PO gdybyś nie wiedział...
            • uchachany A czemu miałbym nie wiedzieć? "No taki głupi to ja 01.04.07, 15:31
              już nie jestem"...

krusnik02 napisał:

> Ten Palikot to człowiek PO gdybyś nie wiedział...
              • cover_wielki Re: A czemu miałbym nie wiedzieć? "No taki głupi 01.04.07, 15:55
                Buahahahah 3 miliony strat na wódzie, no nieźle nieźle. Trzeba produkować Wódke
                Święconą a nei jakiegoś Copernicusa.
            • junkiers blablablabla - katzor max! 01.04.07, 16:11
      • krusnik02 Re: PiS przejmuje naszą własność. 01.04.07, 13:27
        lewyczlowiekprawicy napisał:

> Skok na publiczną kasę, nie po raz pierwszy zresztą, ujawnia prawdziwe intenscj
        > e
        > pisiorów. PiS nie różni się prawie niczym od SLD Millera.(ma mniej kompetentne
        > kadry i Leppera na karku). To się dla wszystkich musi źle skończyć. Początek
        > końca pisu już za nami. Nie możemy pozwolić by zanim skończą, "odzyskali" dla
        > siebie mienie państwowe z rąk naszych idolów z poprzedniej ekipy. Musimy
        bronić tego, co udało się za poprzednich rządów nakraść. Wiwat Miller i
        Rewolucja Październikowa !
        • shithead Re: PiS przejmuje naszą własność. 01.04.07, 16:03
          Trzeba stosowac TKM dla MaW w calej rozpietosci dzialan.Wiwat kacza zupa na
          zgnilych kartoflach.
      • 1utek Re: PiS przejmuje naszą własność. 01.04.07, 14:18
        lewyczlowiekprawicy napisał:

> Skok na publiczną kasę, nie po raz pierwszy zresztą, ujawnia prawdziwe intenscje pisiorów. PiS nie różni się prawie niczym od SLD Millera.

Dziwię się jak można nie zauważać różnicy pomiędzy SLD i PiSem. SLD będąc przy władzy zgromadziło nieco grzeszków na swoim koncie.(Do każdej władzy garną się niestety karierowicze i ludzie nieuczciwi), Były one brzydkie. Były dość łatwe do ujawnienia bo były ktytykowane i piętnowane także przez część działaczy partii rządzącej. To co wyprawia PiS to już nie grzeszki lecz grzechy, przynoszące Polsce znaczące straty i to różnego rodzaju, łącznie z dobrym imieniem.O skłócaniu Polaków nie wspominając. Zadaniem każdej władzy jest łączyć a nie dzielić ludzi. Co więcej działacze PiSu idą w zaparte nawet wobec faktów oczywistych i jednoznacznych, o jakiejkolwiek samokrytyce lub przyznaniu się do błędów nie ma mowy, a co dopiero o poprawie.
    • z_b2 PiS przejmuje toruński Polmos 31.03.07, 14:30
      Jeden oszołom pisze artykuł pod kretyńskim tytułem, za autorytet mając byłego
      komunistę (PZPR w latach 1969-1989 teraz jakiś demokrata), a drugi mu wtóruje
      pisząc hołota przez "ch". Trzeba było wystawić bardziej kompetentnych kandydatów
      i nie byłoby powodów do psioczenia.
      • krusnik02 Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 13:33
        Może byłego prezydenta - koleś nie ma co robić, no może oprócz wykładów jak to
        były komunista demokratyzował Polskę i wprowadził ją w struktury UE :) Wyrzucają
        komuchów ze spółek z udziałem Skarbu Państwa to podnoszą krzyk.
    • z_b2 Lewandowski- wstydziłbyś się!!! 31.03.07, 14:42
      "Pan Banaszak jest znanym kolekcjonerem różnych posad i stanowisk. Nie wiem, czy
      to przejaw syndromu pazerności i sobiepaństwa, czy przykład heroicznej posługi
      dla polskiej gospodarki."
      1.PZPR - znam takich, którzy w grudniu 1981 roku wystąpili z PZPR, a pan???
      2.Polska Unia Socjaldemokratyczna
      3.Polska Partia Socjalistyczna
      4.SLD
      5.Socjaldemokracja Polska

i kto tu jest "kolekcjonerem"???
      • laseczek29 z_b2 -widzę że chłopcze jesteś z PISU, tak? 31.03.07, 20:33
        Oj juz widze jak partyjne doly szczekaja na przyklask swoim liderom,
        powodzenia! Jednak od razu ci powiem ze zanim zostaniesz zauwazony, twojej
        ukochanej partii nie bedzie w tym ukladzie slonecznym
        • krusnik02 Re: z_b2 -widzę że chłopcze jesteś z PISU, tak? 01.04.07, 13:35
          laseczek29 - jesteś jakąś rodziną Gadzinowskiego?
        • miko69 Re: z_b2 -widzę że chłopcze jesteś z PISU, tak? 01.04.07, 15:19
          Będzie w takich miejscach jak: Rakowiecka, Rawicz, Wronki, Czarne.
          Pozdrawiam
    • slavik222 Banaszak przejmuje toruński Polmos 31.03.07, 21:26
      Banaszak ma tyle do PiS-u co pięść do nosa.A fachowcy z SLD, PiS, LPR, PO i z
      innych opcji prezentuja podobny poziom wiedzy.Ale z pazernościa to nawet jesli
      sie skichaja do SLD i komuszewskim odczepiencom nikt nie dorowna - wicie
      rozumicie-tow.B.Lewandowski
      • temida3 Re: Banaszak przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 07:08
        Drogi slavik(u)222, na pewno masz rację przywołując skalę pazernosci
        poprzedniej ekipy-SLD-owa.
        Ale -jako zwolennik prawicy( w tym PIS-u-czytam Twoje opinie i w zdecydowanej
        większości się z nimi utożsamiam)czy zapomniałeś Ewangelię o zagubionej JEDNEJ
        OWCY(...)?
        Dla mnie to co sie dzieje w toruńskich strukturach nie jest tajemnicą-od
        początku. Od początku wiem ( z własnej dedukcji). dlaczego im( " młodym
        wilczkom") zależało na odsunięciu od wpływów mojego kolegę- uczciwego, prawego
        i zasłużonego Posła Antoniego Mężydłę (SIC!).
        Po wczorajszych sprawdzonych woltach " spółdzielców' i ich GURU =Z.
        Girzyńskiego( Zbigniewie doktorku- miedzy bajki włożyć Twoje uzasadnienie
        awansu siostry. Nawet gdyby była doktorem habilitowanym-to wybaczy Pan- to jest
        jak to mówiła w Pana stronach( w moich tarze) kolesiostwo -lub z akademicka
        protekcja w jej najgorszym wcieleniu _ nepotyzm_(Etym. - łac. nepos dpn.
        nepotis 'bratanek; wnuk'"
        PS
        Szanowny Panie Zbigniewie- nie zadam tu ( na razie pytania, które dotyczyło
        mojej wiedzy, a którego tajemne "rewiry w III R.P" poznał Pan....)-ale
        czytających odsyłam do art. w NOWOŚCIACH z 24 listopada 2006 r " Sprawiedliwość
        według Temidy3".
        Dla mnie to jest szczyt kolesiostwa i jako członek PIS-u( od 1990 w
        Porozumieniu Centrum) zadam je( pytanie) samemu Prezesowi!!!
        Jeszcze jedno -od 1 marca wystąpiłem ze struktur PIS-u w Toruniu, lecz jako "
        człowiek Kaczyńskich" poczuwam się do wyjaśnienia do końca takiej formuły(...)!
        • kolargolo Re: Banaszak przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 16:55
          czy jako czlonek PC byles na demonstracjach waszej partii kiedy paliliscie
          kukly prezydenta Walesy? Tak z ciekawosci pytam...
          • temida3 Re: Banaszak przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 17:02
            Skąd masz taką wiedzę. Rozumiem, że pytanie należy do podchwytliwych(...).
            Do dzis mam kopie pisma jakie skierowałem do Prezesa Jarosłwa Kaczyńskiego
            nazywając tamten( jeden jedyny )akt jako(????) i nie pojechałem na
            demonstrację!! Powtarzam -jeden jedyny raz nasze wizje politycznej walki-były
            rozbieżne.
            PS
            Jeszcze jedno: w Toruniu są 3 lub 4 osoby, z którymi rozmawiałem na ten temat
            (!). Od , której osoby-to pytanie?
    • sceptyk31 PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 07:45
      Nie wiem o co ten krzyk, dla mnie fabryki gorzały mogą zamnąć bo i tak nie piję.
      • carrramba prima aprilis :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))) 01.04.07, 08:02
    • tppiotr Nowa wódka - Rydzykówka 01.04.07, 08:22
      ...
      • tatamatyldzi Re: Nowa wódka - Rydzykówka 01.04.07, 13:05
        Nie rozumiem, dlaczego ograniczać portfel marek do Rydzykówki
        proponuję stworzyć całą nową serię:
        Kacza Zupa (wódka z rosołem z kaczki)
        Słodka Romanka (do upijania uczennic)
        Ziobrówka (z trawką)
        Pissówka (moczopędna)
        Starka Kurska
        Giertyszka Koszerna
        Leperka Żołądkowa Gorzka

ikaimatyldzia.blox.pl/html
    • dialog Bez pół litra nie rozbieriosz 01.04.07, 08:31
      Tego, co robi PiS, bez pól litra nie rozbieriosz. Słuszną politykę prowadzi nasz
      rząd.
    • mieszkaniec.radomia PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 08:42
      Ale mi wielkie HALO! Czemu Gazeta Wyborcza nie pisze o tych pseudofachowcach z
      innych opcji, którzy nadal piastują wysokie stanowiska w instytucjach rządowych
      bądź spółkach z udziałem SP. Np w Radomiu dyrektorem RUCHU jest czołowy działacz
      SLD, rzecznikiem prasowym ZUS jest była senator SLD a szefem KRUS jest działacz
      PSL. Jakoś cicho jest o tym!!!
      • 1965kl Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 09:05
        Spieprzaj dziadu to hasło wszystkich pisiorków
      • funia81 Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 13:49
        Tak, tak, a u was bija Murzynow. Znamy to, znamy.
        Moze by tak cos na temat, mieszkancu.radomia?
      • mieszczanin1 Laur Szkodnika Toruńskiego wygrywa ...Mężydło 08.04.07, 00:54
        Ten gośc szkodzi budowie mostu a teraz chce zaszkodzić Polmosowi. Sam
        nieudacznik to mu Banaszak przeszkadza. W moim prywatnym konkursie przyznaję mu
        LAUR SZKODNIKA TORUŃSKIEGO. A tak poważnie proponuję powołac kapitułę takiego
        konkursu. Moje pierwsze kandydatury to Wyrowiński i Mężydło
    • virus_z_torunia Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 09:05
      Psioczą, a się nie znają. Z tego co pamiętam, Banaszak ma ekonomiczne
      wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu, a jeśli firma przyniosła 3 miliony
      straty, zmiana na stanowisku kierowniczym jest wskazana. Ale wystarczy, by
      człowiek należał do PiS, a już podnoszą się głosy, że olaboga, monopol partyjny
      na stanowiskach.
    • archfil PiS odzyskał Polmos! 01.04.07, 09:07
      Za 2,5 roku wybory, więc muszą się jak najwięcej nachapać!
    • wykidajlo2 Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 09:12
      Jeszcze zostało co nieco do zagospodarowania, na końcu tej drogi będą szalety
      miejskie.
      • pierot6 Teraz PIS przejmie RM w Toruniu ! 01.04.07, 09:27
        A Jarosław Kaczyński zajmie stanowisko Rydzyka!...OJCIEC KIEROWNIK PISOKOMUNY !
    • short60 Pewnie wypuszczą nową wódkę... 01.04.07, 09:29
      ...o nazwie "Rydzykówka".
    • kazimierz111 Kolejna granda! 01.04.07, 09:41
      "Bo nasze jest Prawo i nasza Sprawiedliwość"
      • pierot6 J.Kaczyński zdelegalizuje sekte Rydzyka ! 01.04.07, 10:14
        I SAM SIE OGłOSI..OJCEM-KIEROWNIKIEM PISOKOMUNY !!!
        • junkiers Prima aprilis!!!!!!! hahahahah! 01.04.07, 10:58
    • bs75 PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 10:33
      nie przejmuje tylko odzyskuje
      jeszcze tylko 2 lata rzadow tej holoty
      • rombillko Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 15:17
        CO MALO WAM WODY DO CHLANIA BANASZAK TY ILE RAZY ZMIENIASZ PARTIE ABY DOSYAC
        SI.E DO WLADZY-NIDLUGO!!!!!!!
    • hardy01 PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 10:55
      Ciekawe, że minister w przeszłości pracujący z esbecją w urzędzie wojewódzkim
      kaczorom nie przeszkadza
    • presentation1 ..Skoro.................. 01.04.07, 11:05
      przejmuje (dzisiaj)POLMOS PiS znaczy ze byl w innych rekach.Moze poznamy w jakich?
      • kolargolo PiS = SLD 01.04.07, 12:24
        dlatego zmiana szefow jest bez znaczenia. tylko ze przy ministrze skarbu -
        sekreetarzu PZPR nie mozna liczyc na prywatyzacje. w koncu nie oto minister
        walczyl przez cale zycie socjalisty.
    • compan123 PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 12:01
      "W ub.r. przyniósł 3 mln zł straty."
      Cóż to za firma, szczególnie w branży spirytusowej, która przynosi straty? Jako
      podatnik nie życzę sobie dopłacać do tego typu przedsięwzięć.
      Zawłaszczanie państwa to wyjątkowo ohydny proceder.
      W uzasadnieniu nominacji Pan Banaszaka widzę tylko jedno usprawiedliwienie: ma
      on doprowadzić Polmos do stanu zyskowności lub zlikwidować firmę. Dla dobra
      wszystkich podatników.
      • gil123 Re: Banaszak????Kolekcjoner stanowisk 01.04.07, 12:37
        Czy to ten sam , ktory niedawno zostal czlonkiem Rady Nadzorczej Wojewodzkiego
        Funduszu?Gratulacje dla PO i jego Marszalka .To sie nazywa Tanie
        Panstwo.Fundusz /ok.3 tys. za posiedzenie/.Platforma w Toruniu wlazi w ... PIS-
        owi tylko co innego mowi w Warszawie.
    • p26 Wygrałem, bo byłem najlepszy - mówi Adam Banaszak 01.04.07, 12:40
      Chyba w lizaniu dupy kolesiom z Pisu - mówię to ja.
    • krusnik02 PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 13:25
      Najpierw do pierdla poleci twój idol Kwachu i jego kolesie z SLD.
      • 1utek Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 14:27
        krusnik02 napisał:

> Najpierw do pierdla poleci twój idol Kwachu i jego kolesie z SLD.

Niech żyją procesy polityczne, najlepiej poszlakowe. No bo po co szukać dowodów, zawracać sobie głowę myślenieniem itp.
    • drogibronislaw Wszystkie Polmosy w "rence" PO króla "gorzkiej" 01.04.07, 13:38
      i bęndzie git! :o)))))
    • yxcv PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 13:57
      Skowyt czerwonego robactwa,widze dla nich ratunek,lustracja i deubekizacja.
      • wikal Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 14:25
        Człowieku wyluzuj! Napij się, bo to zawsze dobrze robi, a do tego leczy z
        paranoi. Czy ty bykiem byłeś w poprzednim wcieleniu, że wszędzie widzisz
        czerwone?
        • temida3 Re: PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 17:07
          wikal napisała:

> Człowieku wyluzuj! Napij się, bo to zawsze dobrze robi, a do tego leczy z
          > paranoi. Czy ty bykiem byłeś w poprzednim wcieleniu, że wszędzie widzisz
          > czerwone?
          Drogi wikal, o co ty posądzasz to bojówkarskie towarzystwo??
          Ich wówczas nie było. Oni są z roczników 1985-89. Oni od I-szych swoich
          spotkań ze szkoła pamiętaja dwa slogany:
          1/ łóóół tok szołłłł
          2/ sie ma!
    • wikal PiS przejmuje toruński Polmos 01.04.07, 14:23
      Może jak się chłopaki z pisuarku napiją, to poprawią im się humory, charaktery,
      poweseleją i będa milsi i nie tak bardzo przewrażliwieni na własnym punkcie. To
      nie jest zła nowina, jeśli to nie jakiś żart, bo przecież dzisiaj 1 kwietnia.
    • abba15 UBowcy szczekają a Polacy ich w dupie mają 01.04.07, 14:24
      Wyborcza lustracja...
      Autor: Tadeusz Buraczewski

Przyznaję, potwierdzam, wierzę,
      że Michnik 100% ma racji.
      Lustracja – to jakby podglądać
      kapusia w ubikacji.

O! Z tej rolki co rwał też i Adam
      - urwać też nie omieszkał...
      ...By solidarnie „S” puścić -
      - kablownik - niejaki Maleszka.

Tutaj unosił sutannę
      - chciał „pamięć” oddzielić od „troski”.
      Po! Umył ręce jak Piłat...
      ...Profesor ksiądz M.Czajkowski.

Ech porcelity!.. Tu olewały elity.
      Tu sen o III RP ziszczał -
      - opróżniał pęcherz po Magdalence –
      - człowiek honoru/* - Kiszczak.

W WC – nie chciał – lecz musiał
      - tak kwiat jak i kwit rewolucji...
      Kucali – i Olek czy inny UB-olek
      - taka jest siła obstrukcji.

Racja! A gdzież ubikacja?..
      Pytanie – banalne – niestety.
      Jest tam – gdzie redakcja –
      - ogólnie znanej „Gazety”

Tadeusz Buraczewski, 2006-06-14
      • wikal Re: UBowcy szczekają a Polacy ich w dupie mają 01.04.07, 14:30
        To Pis ma wszystkich w d..., nawet własnych wyborców. Proponuje wziąć się za
        wieszanie na latarniach i palenie na stosach wszystkich nieprawomyślnych, bo
        kochane pisuarki czas ucieka! Straciliście juz pół roku na awantury i
        bezproduktywne ględzenie, a tylu już mogło wisieć. Trochę czasu jeszcze macie.
        Pozdrawiam abbę, znanego z baaaardzo kulturalnych i tolenancyjnych postów,
        który strasznie się męczy i poświęca, bezustannie urzędując na forum GW razem z
        tymi czerwonymi, ubekami, hołotą itp.
      • popelina2005 abba15.. Daruj Kaczyńskim i PISokomunie! 01.04.07, 14:35
    • chwd.pis4 Lubio wypić :) 01.04.07, 14:47
      No maszt ! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka