xant 23.05.03, 22:11 Ludziska, gdzie można sobie tanio i profesjonalnie zdjąć facjatę do dyplomu?? Z góry dzięki za pomoc. Xant "Outside of a dog, a book is a man's best friend: and inside a dog, it's too dark to read." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka UMK Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.akademiki.uni.torun.pl 24.05.03, 19:20 Ja polecam studio pana Stokłosy na ul Kopernika, nieopodal "Desperado". Pan świetnie ustawia, jest cierpliwy i niźle obrabia cyfrowo. Cena: w zależności od tego, czy cyfrówka, czy normalne zdjęcia. Cyfrowe: za 4 zapłacisz od 16-18 zł, w zależności od przeznaczenia. Za normalne (tzn odbiór na drugi dzień) 14 zł za 4 sztuki. Polecam, bo sama robiłam zdjęcia także u innych fotografów, ale się nie umywają (...) Ładnych zdjęć życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: Tani fotograf w Toruniu 25.05.03, 00:13 Dzięki. Zajrzę do niego. Zobaczę, czy nie będzie mu szkoda sprzętu jak mnie zobaczy :D Pozdr. Xant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.szpital-bielany.torun.pl 26.05.03, 07:42 No ja tez u niego byłem z moją dziewczyną parę dni temu - poczciwy facio - poustawiał, pokręciłł nosem , kliknął i skutek jest taki że moja luba jest niezadowolona. Owszem może sie podobac ale wg mnie szału nie robi. ja sam u niego byłem jakieś 7 lat temu i ja jestem tez zawiedzony - szybko, sprawnie ale efekt wtedy był mizerny....Ja robię sobie fotki w CHełmży - co do Torunia info prócz tego jednego nie mogę przytoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Tani fotograf w Toruniu IP: 217.97.134.* 26.05.03, 08:54 polecam Stokłosę, zaprawde dobry fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.pl 27.05.03, 18:33 Nie wiem czy jest tani ale napewno najlepszy.Nazywa sie Zygmunt Suminski a o tym ze tak jest jestem przekonany bo jestem fotografem a zawodu uczyłem się właśnie u niego. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś