Dodaj do ulubionych

Tani fotograf w Toruniu

23.05.03, 22:11
Ludziska, gdzie można sobie tanio i profesjonalnie
zdjąć facjatę do dyplomu?? Z góry dzięki za pomoc.

Xant

"Outside of a dog, a book is a man's best friend: and
inside a dog, it's too dark to read."
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka UMK Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.akademiki.uni.torun.pl 24.05.03, 19:20
      Ja polecam studio pana Stokłosy na ul Kopernika, nieopodal "Desperado". Pan
      świetnie ustawia, jest cierpliwy i niźle obrabia cyfrowo. Cena: w zależności od
      tego, czy cyfrówka, czy normalne zdjęcia. Cyfrowe: za 4 zapłacisz od 16-18 zł,
      w zależności od przeznaczenia. Za normalne (tzn odbiór na drugi dzień) 14 zł za
      4 sztuki. Polecam, bo sama robiłam zdjęcia także u innych fotografów, ale się
      nie umywają (...)
      Ładnych zdjęć życzę!!!!
      • xant Re: Tani fotograf w Toruniu 25.05.03, 00:13
        Dzięki.
        Zajrzę do niego. Zobaczę, czy nie będzie mu szkoda sprzętu jak mnie zobaczy :D

Pozdr.
        Xant
      • Gość: Borys Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.szpital-bielany.torun.pl 26.05.03, 07:42
        No ja tez u niego byłem z moją dziewczyną parę dni temu - poczciwy facio -
        poustawiał, pokręciłł nosem , kliknął i skutek jest taki że moja luba jest
        niezadowolona. Owszem może sie podobac ale wg mnie szału nie robi. ja sam u
        niego byłem jakieś 7 lat temu i ja jestem tez zawiedzony - szybko, sprawnie
        ale efekt wtedy był mizerny....Ja robię sobie fotki w CHełmży - co do Torunia
        info prócz tego jednego nie mogę przytoczyć
        • Gość: Wiech Re: Tani fotograf w Toruniu IP: 217.97.134.* 26.05.03, 08:54

polecam Stokłosę, zaprawde dobry fachowiec!
          • Gość: Marek Re: Tani fotograf w Toruniu IP: *.pl 27.05.03, 18:33
            Nie wiem czy jest tani ale napewno najlepszy.Nazywa sie Zygmunt Suminski a o
            tym ze tak jest jestem przekonany bo jestem fotografem a zawodu uczyłem się
            właśnie u niego.
            Pozdrowionka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka