Dodaj do ulubionych

Ten Muminek zepsuŁ!!!

22.11.03, 00:06
Obserwuj wątek
    • Gość: parkowy Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! IP: 80.51.242.* 22.11.03, 09:23
      Facet już ja Cię dorwę! $%#@@$*%^$##
      • chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:44
        Nie mógł zaspokoićsię w Swieciu to przylazł tu i namącił. Naata ale ty masz
        kolegów :(
        • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:48
          Zauważcie, że Muminek był nielogowany???? Może ktoś podszył sie pod niego???
          A kolegów to mam super...;-)))
          • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:51
            A może wyciąć??? :))
          • chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:57
            Nie podszył się bo wierszami gadał :(
            • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:03
              Może ma jakiegoś "klona"? :)
              • chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:06
                Jeśłi nawet to tak samo głupio złośliwy jak on sam. I nie broń go bo zrobił po
                świńsku.
                • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:09
                  No tak to, niestety wygląda....:(
                  • chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:12
                    Można by go normalnie wyciąć, szkorbuta jednego ale nie uchodzi. Okazał się
                    mało sympatyczny, i brak wyczucia. Nadzieja, że nie wszyscy w Świeciu
                    tacy "niewyczuciowi".
                    • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:29
                      Z tymi uczuciami to właśnie odwrotnie...uczuciowy jest i wyczuciowy też, ale
                      jak się okazało, jest też rozrywkowy...taki zadziora i psotnik! A może czasami
                      za dużo szampana pije? A wczoraj miał właśnie pod ręką, szklanicę...:))
                      • chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:32
                        Wyczucia mniej niż zero! Ale widać, że dobrze się znacie.
                        • naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:38
                          Chyba się nie znamy, jeszcze, dobrze??? Ale możemy się poznać...:))
                          Już ja sie o to postaram, by wiedzieć co w trawie pisz(e)czy :))
                          • parkowy Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 11:22
                            Pewien Mumin z miasta Świecia,
                            co zamieszał nam na forum,
                            spotkał w parku kiedyś ciecia,
                            ...i nie było więcej go tu.
                            • Gość: naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 11:37
                              Olaboga, co się stało?! :))
                              Parkowego rymem zaraziło!?
                              Wszystko to przez Muminka
                              i przez jego wierszowanie.
                              Jak, tak dalej będzie...
                              Nasz Parkowy, jeszcze,
                              ParknotGeldem zostanie! :DDD
                              ha ha ha

• qba26 Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 25.11.03, 08:00
                              Tak trzymaj wodzu!!!!
                              Tylko nie nazywaj się więcej CIECIEM bo jeszcze o nas sobie źle swieciaki
                              pomyślą!
                              Precz z Muminem!!!
    • Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 13:25
      Muminek pomógł wszystkim Wam z Grudziądza,
      Aby nie skłuciła Was pierwszeństwa żądza :)))
      Zauważcie jak dużo w żalach waszych przesady,
      Kiedy sam Parkowy łamał swe zasady :)))
      • Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 13:34
        Ażeby podeprzeć powyższe wywody
        Cytuje co nocą napisał Parkowy :)))
        "• Re: TU NIE BĘDĄ POSTY: Parkowy czytaj całość wątk
        parkowy 21.11.2003 23:30 odpowiedz na list
        Ano,już wszystko ustalone.:) Jestem spóźniony,muszę nadrobić zaległości ,więc
        nie zdziwcie się kiedy sam zaliczę
        w/w numerki.:)"

• Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:56
          I na tą okoliczność nawet szampana przygotował :DDD
          • Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 16:53
            Ja na każdą rocznicę,
            Mam szampana pełną piwnicę, :)))
            A przy takiej okoliczności
            Od dłuższego czasu w domu u mnie gościł. :)))
            Smutno bez szampana się siedzi przy monitorze komputera
            Gdy w Grudziądzu towarzystwo do świętowania się zbiera. :)))
            • Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:31
              Perlista Muminka reklama!
              Zmusza do lepszego Go poznania.;)))
              Po co masz samotnie pić przed komputerem?
              Zaproś gości do szampańskiej piwnicy
              Odwiedzim Cię niebawem i zabawim humorem:)))

• Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 17:37
                Już ja wiem jak mnie zabawicie,
                Pewnie krą wiślaną do Gdańska spławicie ;)))
                • Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:47
                  Radzi gościc Cie bedziemy.
                  Ale karę ponieśc musisz!
                  Karę wymyślimy ;-)))
                  • toja50 Re: Ten Muminek pomógł!!! 22.11.03, 21:29
                    No i jak tu sie na takiego gniewac, co wierszem gada i obietnice sklada co do
                    szampana. Skloceni to nie bedziemy nigdy drogi Muminku tym bardziej skluceni,
                    poniewaz nasz szef wszystko ustawil i kazdy z nas zna swoje miejsce. My
                    jestesmy nowoczesni i zamiast klocic sie z wrogiem staramy sie go polubic. Masz
                    szanse, staraj sie.
    • chetor Muminek niezupełnie sam 23.11.03, 11:19
      Tak pisała Naata w wątku jak niżej:

Re: Odwiedzajcie forum Świecia naata 21.11.2003 22:55 odpowiedz na list
      Muminku zawsześ tu mile widziany
      Przypominam ino, że na 10 000 zapraszamy!:)))
      Może zagościsz na dłużej? W na naszym forumie?
      Tak, wierszykiem pisac nikt z nas tu, nie umie.:))
      Wniesiesz nam i radość, i bogactwo słowa
      A takiego Gościa będziem lubić i szanować :)))
      -------------------------------------------------
      I stała się światłość !
      I poźniejsza obrona też się rozjaśniła.
      I tak to z kobietami się umawiać !
      • Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:29
        Czy tam napisane, że pozwalałam komukolwiek i cokolwiek, psuć???! :)))
        Po koleżeńsku mila jestem! No a dla Ciebie Chetorku? TEŻ, to przecie gołym
        okiem widać! :)))
        Uśmiechnij się! :D
        • chetor Re: Muminek niezupełnie sam 23.11.03, 11:34
          Ja uśmiecham się cały czas :))
          Zaprosiłaś go więc pisał, proste.
          A psucie sprawiało mu przyjemność, to można było zauważyć. Był zaproszony ale
          psuł całkowicie świadomie.
          Było minęło.
          pzdr
          • Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:37
            Zawsze można się ..."odgryźć" :]]]] Muminkowi, wierszykiem Go! ;-))))
          • Gość: Muminek Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 16:56
            To że cytowałem Naaty zaproszenie,
            Nie znaczy że od Was je posiadać miałem :)))
            Teraz dla odmiany ja zadam Wam pytanie,
            Gdzie wszyscy byliście jak ja już tu pisałem? :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=2330853&a=2340308

• Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:24
              Muminku..jak myślisz?:))
              Skąd u mnie tyle przeświadczenia,
              że znamy się skądś?
              Chyba nie z widzenia??? :)))
              Posty od początku uważnie czytałam,
              Stąd wiem dużo,:))
              ale sie nie przyznawałam :D
              • Gość: toja Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:05
                A ja to jak czytalam niby?Tylko rok pozniej hehe:-)))
                • Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:57
                  Rok później ja zaczęłam czytać i pisać. A przede mną był już ktoś z Tych.
                  Nie przypadek to, że Parkowy odezwał sie pierwszy.
                  • chetor Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 09:08
                    Gość portalu: naata napisał(a):

> ..... A przede mną był już ktoś z Tych.

Tychów, ludzie, Tychów.
                    • Gość: naata Re: niezupełnie z tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:19
                      A może to o osobę chodzi? Jak w wyrazie NaMolny?
                      A, jak już to nie "ludzie" CHETORKU, bo ja w liczbie poj. występuję.:((((
                      • chetor Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 10:01
                        Gość portalu: naata napisał(a):

> A, jak już to nie "ludzie" CHETORKU, bo ja w liczbie poj. występuję.:((((

Nie wykrzykuj mego imienia nadaremno ;)
                        Miało być kobieto, sorki.
                        • parkowy Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 10:43
                          Proszę Was wszystkich razem i nawet każdego z osobna,skończmy wreszcie wątki rocznicowe,czy jak je nazwać.Przez jednego matoła zaczniemy patrzeć na siebie wilkiem.Nie dajmy się zwariować.Było minęło,życie toczy się dalej.Plissss!
                          • Gość: swieciak Re: niezupełnie was rozumiem IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 11:01
                            zapoznałem się z watkiem na forum swiecia pod tytulem "poszukiwany" i nie
                            zupelnie rozumiem o co wam chodzi? klocicie sie jak dzieci o glupia cyferke?
                            dochodzi nawet do tego ze obrazacie sie nawzajem jakby bylo o co. wydaje mi sie
                            ze parkowy z chetorem znalezli sobie tutaj swoja piaskownice i raczej nie boli
                            ich to, ze ktos wystukal zarezerwowana dla nich cyferke ale bardziej przemawia
                            przez nich lokalny nacjonalizm.
                            • qba26 Wszycy na Muminka!!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 11:14
                              Nie dać się świeciakom, gonić z grudziądzkiego forum!!!!!
                              • Gość: toja Re: Wszycy na Muminka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:36
                                Ja tylko cichutko przypominam: bylismy, jestesmy, bedziemy i spokoj, za
                                parkowym prosze :-)))
                                • chetor Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:33
                                  Ja już dałem spokój, pisałem o tym kilka razy i nie rozumiem znowu
                                  powracającego tematu. Po co był znów wywołany i kto to zrobił?
                                  • qba26 Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:46
                                    Prowadź wodzu na świeciaków!!!!
                                    Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!!
                                    • chetor Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:54
                                      qba26 napisał:

> Prowadź wodzu na świeciaków!!!!
                                      > Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!!

Ciebie qba często wycinają na innych forach! To tylko przypomnienie, nie groźba!
                                      • qba26 Re: Wszycy razem 24.11.03, 14:24
                                        Nie spodziewałem się wodzu że umiesz posługiwać się wyszukiwarką, a chociaż
                                        wiesz za co mnie wycieli?
                                        • Gość: toja Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:16
                                          Spokoj chlopcy moze nas tylko uratowac. Spokojnie, niech go wycinaja, u nas
                                          pokrzyczy i przestanie, bo musi hehe
                                          • Gość: naata Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 01:27
                                            Pewnie, że musi! :) Nie będziemy brać udziału w regionalnych wojenkach...a i
                                            inni muszą chyba trochę sie dostosowac do dobrych obyczajów, naszego forum,
                                            Grudziądzkiego ...;-))
                                            Pozdrawiam
                                        • chetor Re: Wszycy razem 25.11.03, 09:03
                                          qba26 napisał:

> Nie spodziewałem się wodzu że umiesz posługiwać się wyszukiwarką, a chociaż
                                          > wiesz za co mnie wycieli?

Nie wiem za co cię wycieli ale wiem, że robisz za spamera.
                                          • qba26 Re: Wszycy razem 25.11.03, 09:26
                                            Błedy młodości wodzu :-)
                                            Każdemu wolno raz się pomylić
                                            • naata Re: Wszycy razem 25.11.03, 09:50
                                              ;-)))
                                            • chetor Re: Wszycy razem 25.11.03, 10:44
                                              qba26 napisał:

> Błedy młodości wodzu :-)
                                              > Każdemu wolno raz się pomylić

Pewnie, że tak, i nawet nie raz qbusiu :-)
                                              • qba26 Re: Wszycy razem 25.11.03, 14:43
                                                tylko trzeba się umieć do nich przyznać wodzusiu :-)
                                                • Gość: naata Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:17
                                                  Quba czy Qubusia? :)
                                    • autowidol Nadęty byfon. 25.11.03, 18:11
                                      qba26 napisał:

Trzepnij się w dekiel bufonie!!!
                                    • autowidol Nadęty bufon. 25.11.03, 18:13
                                      qba26 napisał:

Trzepnij się w dekiel bufonie!!!
                                      • parkowy Re: Nadęty bufon. 25.11.03, 21:03
                                        Cześć Autowidol,nie przejmuj się.W nagłówku forum powinien być napis : opinie zamieszczane na forum nie są odzwierciedleniem stanowiska opikunów form.
                                      • parkowy Re: Nadęty bufon. 25.11.03, 21:03
                                        Cześć Autowidol,nie przejmuj się.W nagłówku forum powinien być napis : opinie zamieszczane na forum nie są odzwierciedleniem stanowiska opiekunów form.
                                        • qba26 do naaty 26.11.03, 07:09
                                          qba i tylko qba!!!!!!!
                                          i nie myśl za dużo bo jeszcze się zmęczysz bez powodu
                                        • qba26 do parkowego 26.11.03, 07:19
                                          Wodzu nie wiedziałem że czkawka jest zaraźliwa, trzeba by chyba izolować
                                          autowidola od nas bo jeszcze wszyscy tak zaczniemy pisać :-)
                                          • autowidol Do nadętych bufonów. 27.11.03, 23:12
                                            Izolować??? Jak najbardziej. Nie daj Boże, a zarażę Was trzeźwym spojrzeniem na
                                            świat. Już nie mówiąc o wspomnianej czkawce, czkawce, itd. itd.
                                            Jednak wyłażą z Was nadęte bufony, a każda próba konfrontacji zdaje się to
                                            tylko potwierdzać. Dość robienia żenady Panowie. Każdy z nas ma chyba poczucie
                                            dobrego smaku.

Pozdrawiam absolwentów grudziądzkiego TE z najlepszego rocznika - 2000!
                                            • qba26 Do nadętych autowidoli. 28.11.03, 07:58
                                              hahaha najlepszy rocznik w czym? chyba w piciu czego jesteś najlepszym
                                              przykładem :-)
    • chetor Re: świeciak do domu!!!!! 26.11.03, 08:17
      Zrobiłem to, wyciąłem. Pewne granice muszą być zachowane.
      • chetor Re: .... do domu 26.11.03, 08:21
        Wyciąłem posta qbusi ale nie zmieniłem tytułu, sorry.
        Parkowy, gdy przeczytasz ten wycięty daj mi znać czy też byśto zrobił?! Jeśli
        nie zgadzasz się ze mną to go przywróć.
        • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 08:54
          A to szkoda, że się spóźniłam. Chetorku dziękuję za oszczędzenie mi przykrości,
          ale zapewniam Cię, że choć nie cierpię chamstwa, i draństwa - świetnie sobie
          radzę, bo niestety życie nie uchroniło mnie przed "Takim" co się w nim tarzali
          i z lubościa dalej to robia. Chciałoby się inaczej, ale na pewne przypadki
          chorobowe, SIE NIE DA!! Nie jest sztuką, byc chamem i swinią. Problem tkwi w
          zniżaniu sie do poziomu świń!!!!
          Jeżeli mogę zasugerować cokolwiek, to jedynie prośbę o to, by nasze forum nie
          prxypominało innych, gdzie inwektywy i głupota określaja poziom piszących, nie
          ważne, że mających często warsztat pachnący jakis tam dziennikarstwem. Dla
          ZDOLNYCH I MYSLĄCYCH sa pewne gazety, i tam jest miejsce również dla Qbusia!
          Dlatego wycinanie postów prowokujących i zdradzających TALENTA szeroko
          rozpowszechnionej "wolności słowa", jest uzasadnione! Wszak o dyskusje i
          rozmowy nam chodzi...
          • qba26 Re: .... do domu 26.11.03, 09:03
            Wróciła cenzura!!!! :-)
            Straszne to co widzę jeżeli kogoś nazywa się świnią, bufonem i matołem to
            dobrze bo zgodne jest z naszym światopoglądem!!!! Jeżeli ktoś pisze nie
            używając niecenzuralnych słów o pijackich wątkach to się go wycina bo nie
            wiadomo jaki podtekst tam może tkwić!!!
            Komuno witaj w domu!!!! :-)
            • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 09:20
              Aleś ty do przodu??? No no... nie wiesz z kim rozmawiasz a określasz nawet
              przynalezność partyjna??? Komuno witaj w domu????? Oszołom????
              • toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 12:28
                Naatko, prosze, badz cierpliwa i reaguj, bo to woda na jego mlyn.Pozdrawiam
                • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 12:39
                  Eeee, myślę że jaja sobie robi...no chyba że??? Ale nie sądzę, widziałam z
                  jakim szacunkiem w postach do Ciebie sie łasi, wie gdzie jest granica, i ma
                  szczęście!;-))
                  Ja już "zapomniałam" choć pamięć mam lepszą (jeszcze) od kociej. he he he he
                  Pozdrawiam
                  • toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 21:58
                    Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy i bedzie tu gwarno.Pzdr.
                    • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:13
                      Myślę tak samo ;-)) Ale co się dzieje z Parkosiem? Pokazał sie tylkoraz i
                      uciekł??? he he he he
                      • toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 22:16
                        Pewnie trawi w pracy. Jutro bedzie jak w banku. Musze wyjsc jeszcze na
                        przechadzke hehe klaniam sie !do jutra.
                        • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:51
                          Piszę szybko bo mnie znowu wywali :(( Do jutra i miłego spacerku :))
                          • qba26 Re: .... do domu 27.11.03, 07:30
                            albo cię wytną :-)
                            tylko bez podtekstu cenzor czuwa!!!!
                            • Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:59
                              Może? Jak podpadnę? :-)
                              • qba26 Re: .... do domu 28.11.03, 08:14
                                dlatego cicho sza, pisz tylko to co nawet sama byś nie chciała ale co podoba
                                się cenzorowi :-)
                                a tu słowniczek potrzebnych słówek:
                                Witam
                                Dzień dobry
                                Pozdrawiam
                                ROZKAZ!!!
                                TAK JEST!!!!
                                to w zupełności wystarczy :-)
                                • naata Re: .... do domu 28.11.03, 08:34
                                  Ha ha ha...Qubuś uwaga! Czasami od wycięcia może bardziej "zaboleć" SŁOWO!
                                  Wstępujesz na grząski grunt i .... nie przeginaj :(
                                  • qba26 Re: .... do domu 28.11.03, 09:34
                                    grząski grunt to jest tutaj wszędzie :-)
                                    cenzor czuwa!!!
                                    zaczynam się bać pisać cokolwiek bo cokolwiek nie napiszę może być źle
                                    zrozumiane :-)
                                    no i mam pytanie dlaczego piszesz mój nick z błędem?
                                    • naata Re: .... do domu 28.11.03, 09:41
                                      qba26...
                                      Ja też mam pytanie, dlaczego jesteś złośliwy i nie miły?
                                      • qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 10:46
                                        Ja złośliwy?
                                        To nie ja wycinam :-)
                                        Ja tylko stwierdzam fakt :-)
                                        a jeżeli prawda jest nie miła to już nie moja sprawa
                                        niech wycinają dalej
                                        • naata Re: świe.... do domu 28.11.03, 12:53
                                          Ale jak widać jesteś tu i nikt ciebie nie prześladuje, to o co chodzi??? ;-))
                                          • qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 13:33
                                            no niestety nie mogę o nikim nic złego powiedzieć np. świnia, matoł czy też
                                            pijany świe... bo zaraz mnie wytną :-)
                                            a to już jest prześladowanie czyż o zniesienie cenzury nie walczyła
                                            solidarność? czyż cenzura nie prześladowała tych co mysleli inaczej?
                                            a czemu np. służy prywatyzacja?:-)
                                            • toja50 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:15
                                              gba 26 czyli Kubusiu, jestes "upierdliwy", jak sie przyczepisz do jednego, to
                                              musisz swoje wypisac. My jak my, ale jak z Toba w domu wytrzymuja?Nie chodza za
                                              Toba z klamerka ? Badz facetem i gadaj do rzeczy, a nie miauczysz i miauczysz
                                              wciaz to samo. I tak pozdrawiam.
                                              • qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:21
                                                UWAGA!!!!
                                                za słowo "upierdliwy" nie robią ciach, ciach :-)
                                                ale za upierdliwość tak :-)
                                                • toja50 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:33
                                                  Co Ty? powaznie? nie wiedzialam, bardzo przepraszam,nie chce byc wycieta
                                                  hehe.Nie przejmuj sie, zawsze gdzies ktos kogos moze wyciac, takie zycie.
                                                • naata Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:34
                                                  Qubuś, nwet nie czuje, jak rymuje ;-)))
                                                  • qba26 Re: świe.... do domu 01.12.03, 07:39
                                                    akurat się tym nie przejmuję ale zdaje się że żaden z moich wyciętych postów
                                                    nie posiadał aż takiej treści przez którą na jakimś normalnym forum mogłby być
                                                    wycięty :-)
                                                    a tu boję się nawet napisać cokolwiek o n... i ś... bo zaraz ciach, ciach :-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka