Gość: parkowy Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! IP: 80.51.242.* 22.11.03, 09:23 Facet już ja Cię dorwę! $%#@@$*%^$## Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:44 Nie mógł zaspokoićsię w Swieciu to przylazł tu i namącił. Naata ale ty masz kolegów :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:48 Zauważcie, że Muminek był nielogowany???? Może ktoś podszył sie pod niego??? A kolegów to mam super...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 09:57 Nie podszył się bo wierszami gadał :( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:06 Jeśłi nawet to tak samo głupio złośliwy jak on sam. I nie broń go bo zrobił po świńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:09 No tak to, niestety wygląda....:( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:12 Można by go normalnie wyciąć, szkorbuta jednego ale nie uchodzi. Okazał się mało sympatyczny, i brak wyczucia. Nadzieja, że nie wszyscy w Świeciu tacy "niewyczuciowi". Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:29 Z tymi uczuciami to właśnie odwrotnie...uczuciowy jest i wyczuciowy też, ale jak się okazało, jest też rozrywkowy...taki zadziora i psotnik! A może czasami za dużo szampana pije? A wczoraj miał właśnie pod ręką, szklanicę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:32 Wyczucia mniej niż zero! Ale widać, że dobrze się znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 10:38 Chyba się nie znamy, jeszcze, dobrze??? Ale możemy się poznać...:)) Już ja sie o to postaram, by wiedzieć co w trawie pisz(e)czy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 22.11.03, 11:22 Pewien Mumin z miasta Świecia, co zamieszał nam na forum, spotkał w parku kiedyś ciecia, ...i nie było więcej go tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 11:37 Olaboga, co się stało?! :)) Parkowego rymem zaraziło!? Wszystko to przez Muminka i przez jego wierszowanie. Jak, tak dalej będzie... Nasz Parkowy, jeszcze, ParknotGeldem zostanie! :DDD ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Ten Muminek zepsuŁ!!! 25.11.03, 08:00 Tak trzymaj wodzu!!!! Tylko nie nazywaj się więcej CIECIEM bo jeszcze o nas sobie źle swieciaki pomyślą! Precz z Muminem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 13:25 Muminek pomógł wszystkim Wam z Grudziądza, Aby nie skłuciła Was pierwszeństwa żądza :))) Zauważcie jak dużo w żalach waszych przesady, Kiedy sam Parkowy łamał swe zasady :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 13:34 Ażeby podeprzeć powyższe wywody Cytuje co nocą napisał Parkowy :))) "• Re: TU NIE BĘDĄ POSTY: Parkowy czytaj całość wątk parkowy 21.11.2003 23:30 odpowiedz na list Ano,już wszystko ustalone.:) Jestem spóźniony,muszę nadrobić zaległości ,więc nie zdziwcie się kiedy sam zaliczę w/w numerki.:)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:56 I na tą okoliczność nawet szampana przygotował :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 16:53 Ja na każdą rocznicę, Mam szampana pełną piwnicę, :))) A przy takiej okoliczności Od dłuższego czasu w domu u mnie gościł. :))) Smutno bez szampana się siedzi przy monitorze komputera Gdy w Grudziądzu towarzystwo do świętowania się zbiera. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:31 Perlista Muminka reklama! Zmusza do lepszego Go poznania.;))) Po co masz samotnie pić przed komputerem? Zaproś gości do szampańskiej piwnicy Odwiedzim Cię niebawem i zabawim humorem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 17:37 Już ja wiem jak mnie zabawicie, Pewnie krą wiślaną do Gdańska spławicie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten Muminek pomógł!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:47 Radzi gościc Cie bedziemy. Ale karę ponieśc musisz! Karę wymyślimy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten Muminek pomógł!!! 22.11.03, 21:29 No i jak tu sie na takiego gniewac, co wierszem gada i obietnice sklada co do szampana. Skloceni to nie bedziemy nigdy drogi Muminku tym bardziej skluceni, poniewaz nasz szef wszystko ustawil i kazdy z nas zna swoje miejsce. My jestesmy nowoczesni i zamiast klocic sie z wrogiem staramy sie go polubic. Masz szanse, staraj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Muminek niezupełnie sam 23.11.03, 11:19 Tak pisała Naata w wątku jak niżej: Re: Odwiedzajcie forum Świecia naata 21.11.2003 22:55 odpowiedz na list Muminku zawsześ tu mile widziany Przypominam ino, że na 10 000 zapraszamy!:))) Może zagościsz na dłużej? W na naszym forumie? Tak, wierszykiem pisac nikt z nas tu, nie umie.:)) Wniesiesz nam i radość, i bogactwo słowa A takiego Gościa będziem lubić i szanować :))) ------------------------------------------------- I stała się światłość ! I poźniejsza obrona też się rozjaśniła. I tak to z kobietami się umawiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:29 Czy tam napisane, że pozwalałam komukolwiek i cokolwiek, psuć???! :))) Po koleżeńsku mila jestem! No a dla Ciebie Chetorku? TEŻ, to przecie gołym okiem widać! :))) Uśmiechnij się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Muminek niezupełnie sam 23.11.03, 11:34 Ja uśmiecham się cały czas :)) Zaprosiłaś go więc pisał, proste. A psucie sprawiało mu przyjemność, to można było zauważyć. Był zaproszony ale psuł całkowicie świadomie. Było minęło. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:37 Zawsze można się ..."odgryźć" :]]]] Muminkowi, wierszykiem Go! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Muminek niezupełnie sam IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 16:56 To że cytowałem Naaty zaproszenie, Nie znaczy że od Was je posiadać miałem :))) Teraz dla odmiany ja zadam Wam pytanie, Gdzie wszyscy byliście jak ja już tu pisałem? :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=2330853&a=2340308 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:24 Muminku..jak myślisz?:)) Skąd u mnie tyle przeświadczenia, że znamy się skądś? Chyba nie z widzenia??? :))) Posty od początku uważnie czytałam, Stąd wiem dużo,:)) ale sie nie przyznawałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:05 A ja to jak czytalam niby?Tylko rok pozniej hehe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Muminek niezupełnie sam i nie tylko Muminek : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:57 Rok później ja zaczęłam czytać i pisać. A przede mną był już ktoś z Tych. Nie przypadek to, że Parkowy odezwał sie pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 09:08 Gość portalu: naata napisał(a): > ..... A przede mną był już ktoś z Tych. Tychów, ludzie, Tychów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: niezupełnie z tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:19 A może to o osobę chodzi? Jak w wyrazie NaMolny? A, jak już to nie "ludzie" CHETORKU, bo ja w liczbie poj. występuję.:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 10:01 Gość portalu: naata napisał(a): > A, jak już to nie "ludzie" CHETORKU, bo ja w liczbie poj. występuję.:(((( Nie wykrzykuj mego imienia nadaremno ;) Miało być kobieto, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: niezupełnie z tych 24.11.03, 10:43 Proszę Was wszystkich razem i nawet każdego z osobna,skończmy wreszcie wątki rocznicowe,czy jak je nazwać.Przez jednego matoła zaczniemy patrzeć na siebie wilkiem.Nie dajmy się zwariować.Było minęło,życie toczy się dalej.Plissss! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak Re: niezupełnie was rozumiem IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 11:01 zapoznałem się z watkiem na forum swiecia pod tytulem "poszukiwany" i nie zupelnie rozumiem o co wam chodzi? klocicie sie jak dzieci o glupia cyferke? dochodzi nawet do tego ze obrazacie sie nawzajem jakby bylo o co. wydaje mi sie ze parkowy z chetorem znalezli sobie tutaj swoja piaskownice i raczej nie boli ich to, ze ktos wystukal zarezerwowana dla nich cyferke ale bardziej przemawia przez nich lokalny nacjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Wszycy na Muminka!!!!!!!!!!!!!! 24.11.03, 11:14 Nie dać się świeciakom, gonić z grudziądzkiego forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Wszycy na Muminka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:36 Ja tylko cichutko przypominam: bylismy, jestesmy, bedziemy i spokoj, za parkowym prosze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:33 Ja już dałem spokój, pisałem o tym kilka razy i nie rozumiem znowu powracającego tematu. Po co był znów wywołany i kto to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:46 Prowadź wodzu na świeciaków!!!! Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wszycy razem 24.11.03, 13:54 qba26 napisał: > Prowadź wodzu na świeciaków!!!! > Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!! Ciebie qba często wycinają na innych forach! To tylko przypomnienie, nie groźba! Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Wszycy razem 24.11.03, 14:24 Nie spodziewałem się wodzu że umiesz posługiwać się wyszukiwarką, a chociaż wiesz za co mnie wycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:16 Spokoj chlopcy moze nas tylko uratowac. Spokojnie, niech go wycinaja, u nas pokrzyczy i przestanie, bo musi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 01:27 Pewnie, że musi! :) Nie będziemy brać udziału w regionalnych wojenkach...a i inni muszą chyba trochę sie dostosowac do dobrych obyczajów, naszego forum, Grudziądzkiego ...;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wszycy razem 25.11.03, 09:03 qba26 napisał: > Nie spodziewałem się wodzu że umiesz posługiwać się wyszukiwarką, a chociaż > wiesz za co mnie wycieli? Nie wiem za co cię wycieli ale wiem, że robisz za spamera. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Wszycy razem 25.11.03, 09:26 Błedy młodości wodzu :-) Każdemu wolno raz się pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wszycy razem 25.11.03, 10:44 qba26 napisał: > Błedy młodości wodzu :-) > Każdemu wolno raz się pomylić Pewnie, że tak, i nawet nie raz qbusiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Wszycy razem 25.11.03, 14:43 tylko trzeba się umieć do nich przyznać wodzusiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wszycy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:17 Quba czy Qubusia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Nadęty byfon. 25.11.03, 18:11 qba26 napisał: > Prowadź wodzu na świeciaków!!!! > Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!! Trzepnij się w dekiel bufonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Nadęty bufon. 25.11.03, 18:13 qba26 napisał: > Prowadź wodzu na świeciaków!!!! > Nie będzie świeciak pluł nam w twarz!!!! Trzepnij się w dekiel bufonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nadęty bufon. 25.11.03, 21:03 Cześć Autowidol,nie przejmuj się.W nagłówku forum powinien być napis : opinie zamieszczane na forum nie są odzwierciedleniem stanowiska opikunów form. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nadęty bufon. 25.11.03, 21:03 Cześć Autowidol,nie przejmuj się.W nagłówku forum powinien być napis : opinie zamieszczane na forum nie są odzwierciedleniem stanowiska opiekunów form. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 do naaty 26.11.03, 07:09 qba i tylko qba!!!!!!! i nie myśl za dużo bo jeszcze się zmęczysz bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 do parkowego 26.11.03, 07:19 Wodzu nie wiedziałem że czkawka jest zaraźliwa, trzeba by chyba izolować autowidola od nas bo jeszcze wszyscy tak zaczniemy pisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Do nadętych bufonów. 27.11.03, 23:12 Izolować??? Jak najbardziej. Nie daj Boże, a zarażę Was trzeźwym spojrzeniem na świat. Już nie mówiąc o wspomnianej czkawce, czkawce, itd. itd. Jednak wyłażą z Was nadęte bufony, a każda próba konfrontacji zdaje się to tylko potwierdzać. Dość robienia żenady Panowie. Każdy z nas ma chyba poczucie dobrego smaku. Pozdrawiam absolwentów grudziądzkiego TE z najlepszego rocznika - 2000! Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Do nadętych autowidoli. 28.11.03, 07:58 hahaha najlepszy rocznik w czym? chyba w piciu czego jesteś najlepszym przykładem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: świeciak do domu!!!!! 26.11.03, 08:17 Zrobiłem to, wyciąłem. Pewne granice muszą być zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: .... do domu 26.11.03, 08:21 Wyciąłem posta qbusi ale nie zmieniłem tytułu, sorry. Parkowy, gdy przeczytasz ten wycięty daj mi znać czy też byśto zrobił?! Jeśli nie zgadzasz się ze mną to go przywróć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 08:54 A to szkoda, że się spóźniłam. Chetorku dziękuję za oszczędzenie mi przykrości, ale zapewniam Cię, że choć nie cierpię chamstwa, i draństwa - świetnie sobie radzę, bo niestety życie nie uchroniło mnie przed "Takim" co się w nim tarzali i z lubościa dalej to robia. Chciałoby się inaczej, ale na pewne przypadki chorobowe, SIE NIE DA!! Nie jest sztuką, byc chamem i swinią. Problem tkwi w zniżaniu sie do poziomu świń!!!! Jeżeli mogę zasugerować cokolwiek, to jedynie prośbę o to, by nasze forum nie prxypominało innych, gdzie inwektywy i głupota określaja poziom piszących, nie ważne, że mających często warsztat pachnący jakis tam dziennikarstwem. Dla ZDOLNYCH I MYSLĄCYCH sa pewne gazety, i tam jest miejsce również dla Qbusia! Dlatego wycinanie postów prowokujących i zdradzających TALENTA szeroko rozpowszechnionej "wolności słowa", jest uzasadnione! Wszak o dyskusje i rozmowy nam chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: .... do domu 26.11.03, 09:03 Wróciła cenzura!!!! :-) Straszne to co widzę jeżeli kogoś nazywa się świnią, bufonem i matołem to dobrze bo zgodne jest z naszym światopoglądem!!!! Jeżeli ktoś pisze nie używając niecenzuralnych słów o pijackich wątkach to się go wycina bo nie wiadomo jaki podtekst tam może tkwić!!! Komuno witaj w domu!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 09:20 Aleś ty do przodu??? No no... nie wiesz z kim rozmawiasz a określasz nawet przynalezność partyjna??? Komuno witaj w domu????? Oszołom???? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 12:28 Naatko, prosze, badz cierpliwa i reaguj, bo to woda na jego mlyn.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 12:39 Eeee, myślę że jaja sobie robi...no chyba że??? Ale nie sądzę, widziałam z jakim szacunkiem w postach do Ciebie sie łasi, wie gdzie jest granica, i ma szczęście!;-)) Ja już "zapomniałam" choć pamięć mam lepszą (jeszcze) od kociej. he he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 21:58 Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy i bedzie tu gwarno.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:13 Myślę tak samo ;-)) Ale co się dzieje z Parkosiem? Pokazał sie tylkoraz i uciekł??? he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: .... do domu 26.11.03, 22:16 Pewnie trawi w pracy. Jutro bedzie jak w banku. Musze wyjsc jeszcze na przechadzke hehe klaniam sie !do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:51 Piszę szybko bo mnie znowu wywali :(( Do jutra i miłego spacerku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: .... do domu 27.11.03, 07:30 albo cię wytną :-) tylko bez podtekstu cenzor czuwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: .... do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:59 Może? Jak podpadnę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: .... do domu 28.11.03, 08:14 dlatego cicho sza, pisz tylko to co nawet sama byś nie chciała ale co podoba się cenzorowi :-) a tu słowniczek potrzebnych słówek: Witam Dzień dobry Pozdrawiam ROZKAZ!!! TAK JEST!!!! to w zupełności wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: .... do domu 28.11.03, 08:34 Ha ha ha...Qubuś uwaga! Czasami od wycięcia może bardziej "zaboleć" SŁOWO! Wstępujesz na grząski grunt i .... nie przeginaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: .... do domu 28.11.03, 09:34 grząski grunt to jest tutaj wszędzie :-) cenzor czuwa!!! zaczynam się bać pisać cokolwiek bo cokolwiek nie napiszę może być źle zrozumiane :-) no i mam pytanie dlaczego piszesz mój nick z błędem? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: .... do domu 28.11.03, 09:41 qba26... Ja też mam pytanie, dlaczego jesteś złośliwy i nie miły? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 10:46 Ja złośliwy? To nie ja wycinam :-) Ja tylko stwierdzam fakt :-) a jeżeli prawda jest nie miła to już nie moja sprawa niech wycinają dalej Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: świe.... do domu 28.11.03, 12:53 Ale jak widać jesteś tu i nikt ciebie nie prześladuje, to o co chodzi??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 13:33 no niestety nie mogę o nikim nic złego powiedzieć np. świnia, matoł czy też pijany świe... bo zaraz mnie wytną :-) a to już jest prześladowanie czyż o zniesienie cenzury nie walczyła solidarność? czyż cenzura nie prześladowała tych co mysleli inaczej? a czemu np. służy prywatyzacja?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:15 gba 26 czyli Kubusiu, jestes "upierdliwy", jak sie przyczepisz do jednego, to musisz swoje wypisac. My jak my, ale jak z Toba w domu wytrzymuja?Nie chodza za Toba z klamerka ? Badz facetem i gadaj do rzeczy, a nie miauczysz i miauczysz wciaz to samo. I tak pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:21 UWAGA!!!! za słowo "upierdliwy" nie robią ciach, ciach :-) ale za upierdliwość tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:33 Co Ty? powaznie? nie wiedzialam, bardzo przepraszam,nie chce byc wycieta hehe.Nie przejmuj sie, zawsze gdzies ktos kogos moze wyciac, takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: świe.... do domu 28.11.03, 14:34 Qubuś, nwet nie czuje, jak rymuje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: świe.... do domu 01.12.03, 07:39 akurat się tym nie przejmuję ale zdaje się że żaden z moich wyciętych postów nie posiadał aż takiej treści przez którą na jakimś normalnym forum mogłby być wycięty :-) a tu boję się nawet napisać cokolwiek o n... i ś... bo zaraz ciach, ciach :-) Odpowiedz Link Zgłoś