Dodaj do ulubionych

Foto Forum nie działa

21.06.07, 23:19
Znowu.

Kto tam w centrali do ciężkiej cholery jest informatykiem ?! Patałachy !
A teraz mnie wyrzućcie, proszę bardzo !
Obserwuj wątek
    • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 21.06.07, 23:44
      oj, spokojnie;) nie działa dziś, to jutro się poprawi. Po prostu za dużo zdjęć
      już jest i ciężar gatunkowy przygniata całą machinę;)
      • vauban Re: Foto Forum nie działa 21.06.07, 23:49
        Nie, torunianko, to jak się dowiaduję, bardzo poważna sprawa - totalna awaria
        serwera z FF.
        Nie wiadomo jeszcze, czy w ogóle da się to naprawić. Będę się starał być na
        bieżąco, szkoda by było, żeby cała nasza robota przepadła...
        • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 00:00
          o matko! toż to klęska totalna! Zdenerwowałam się. Bez schodzę z forum.
          • vauban Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 00:06
            Pocieszają mnie fachowcy, że nie takie awarie dało się naprawić. Może i tak...
            Gdyby ktoś raz a dobrze zrobił porządek z serwerami foto, byłaby to wielka rzecz.
    • redakcja.torun Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 12:51
      Już działa
      • izawawa Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 13:12
        Pięknie chodzi już od calutkiej godziny;) Tfu, tfu, na psa urok!! :)
        • vauban Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 13:45
          Uff... Faktycznie, funkcjonuje. A już czarno to widziałem...
          • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 14:53
            wszystko dobre co sie dobrze konczy:)
            • kdesw Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 15:31
              tak sobie obiecuje od dawna,aby narobic kupę x n! zdj.
    • izawawa Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 16:22
      Chyba pochwaliłam dzień przed zachodem słońca..
      • vauban Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 18:35
        A to ja już nie wiem. Zaburzenia lokalne ? U mnie jakoś działa, tfu, tfu przez
        lewe ramię...
        • izawawa Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 23:53
          A u mnie o północy zamykają :)
          • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 22.06.07, 23:57
            u mnie jeszcze przed północą;)
            Chyba tylko Opiekunowie mogą tam o tej porze zaglądać
    • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 00:54
      Galerię co prawda już oddali ale skonfiskowali wszystkie zdjęcia i zabrali
      możliwość dodawania postów. Chciałam się poskarżyć na tablicy ogłoszeń ale się
      nie da. To pewnie w trosce o to żebysmy nie zarywali nocy oddając się zgubnym
      nałogom;)
      • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 01:41
        Ja bardzo wszystkich zainteresowanych przepraszam, ale już nie daję sobie rady.
        Tzn. to nie jest tak, że to ode mnie coś tam w serwerowni zależy, bo nie. Ale za
        chwilę mnie diabli wezmą. Albo padnę na zawał, i będą mieli mnie na sumieniu.
        Brak mi słów.
        • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 02:03
          Widać wątki, ale nie widać zdjęć.
          Jeśli ktoś tam uważa, że po 23 wszyscy idą spać, to jest w grubym błędzie.
          • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 08:00
            Ależ Vauban, szkoda młodego serca na zawał;)
            Ze swojej strony - w ramach protestu mogę zacząć spać w śpiworze i na trzy dni
            przejść na chleb i wodę;)
            • wet3 Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 15:29
              Oczywiscie, ze nie dziala!!!
              • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 15:59
                Trudno, jedyne co pozostaje, to uzbroić się w cierpliwość...
                • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 20:56
                  a jaką zbroję proponujesz?
                  toż nie tylko pisać nie można, ale nawet oglądać nie ma co. Galerię ktoś zwinął!
                  • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 21:02
                    Myślę, że pełną płytową zbroję w wersji turniejowej wzmocnionej ;)
                    Przez chwilę około 18 było w miarę - ale był problem z logowaniem. Teraz znów
                    nie widać ani jednego zdjęcia...
                    • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 22:09
                      Od czasu do czasu działa, jest szansa żeby się wstrzelić. Dosłownie i w
                      przenośni;)
                      • gumka7 Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 22:48
                        a może się wycofamy na z góry upatrzone pozycje - tu chciałem coś napisać o
                        kaszance.
                        -----------------------------------------------------
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40536&w=62750068&a=64734220
                        • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 22:58
                          Lubię gumowe skróty myślowe:)
                          Wariant A/ Kaszani się:)
                          Wariant B/ Robimy galeryjnego grilla na ogólnym:)
                          • gumka7 Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:00
                            A/ kaszana
                            • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:04
                              "A" wcale nie wyklucza "B" ;)
                              A galeria chwilowo działa:)
                              • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:24
                                działa bez obrazy/ów;)
                                • gumka7 Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:28
                                  Torunianko - dobrze, że jesteś z nami w biedzie - dzięki.
                                  • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:32
                                    Działa z obrazami!! Prawdziwy drugi Cud nad Wisłą!! Przynajmniej ja
                                    zdjęciuszka widzę ale może widzę je trzecim okiem ;)
                                    • sine.ira Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:34
                                      E tam. Nie działa :(
                                    • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:35
                                      No, są albo równi i równiejsi, albo muszę sprawić sobie nowe okulary, bo nic nie
                                      widzę :(
                                      • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:37
                                        Trochę mi to przypomina dowcip o blondynce, która opisywała zachowanie się
                                        kierunkowskazu: działa... nie działa... działa... ;)
                                        • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:38
                                          Działa - czemu dałam przed chwilą wyraz na tablicy ogłoszeń :)
                                          • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:40
                                            wpis jest, zdjęć nie widać...
                                          • sine.ira Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:40
                                            Tak tak, fotoforum działa, tyle że bez foto :p
                                            • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:41
                                              i tylko Warszawa może zamieszczać ogłoszenia na tablicy ogłoszeń;)
                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:44
                                    gumka7 napisał:

> Torunianko - dobrze, że jesteś z nami w biedzie - dzięki.

toż o swoje przywileje walczę;)
                                    A mój przywilej prosty jest, patrzeć i komentować ewentualnie:)
                                    A teraz ani popatrzeć się nie da, ani skomentować.

Tylko Iza ma przywilej pisania na tablicy.
                                    No może jeszcze Opiekunowie by coś napisali tamże;)
                                    • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:45
                                      No do diabła .... !! Wysłałam zagadkę i WIDZĘ ją !!:)
                                      • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:48
                                        zawsze są równi i równiejsi;)

Ja żadnego obrazka nie widzę, ale mogłabym to zrozumieć, jako, że mojego wkładu
                                        obrazkowego tam nie ma;)

Ale żeby odebrać mi prawo pisania!!! No to jest skandal;)
                                      • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:52
                                        To zdjęcie to chyba właśnie do diabła wysłałaś;)
                                        Pytanie widzę, ale do czego się odnosi to już nie
                                        • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:56
                                          Taki plafonik na klatce schodowej wkleiłam i liczę na to, że ktoś wie gdzie
                                          jest bo ja zapomniałam :)
                                          • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:58
                                            jak plafonik, to sine.ira może w ciemno odpowiadać;)
                                            • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:00
                                              Och, Sine.ira i tak nic nie widzi:) Nie bez kozery przecież nosi tę białą
                                              laskę :)
                                              • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:02
                                                myślę, że powinien tę laskę wykorzystać tym razem w inny sposób.
                                                No niech nią walnie w stół redakcyjny;)
                                                • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:04
                                                  Najpierw musiałby coś widzieć żeby do owego stołu dojść :)
                                                  • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:10
                                                    Oj, w ten stół tośmy już walili nie raz... I nie tylko my.
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:12
                                                    a Ty też laską się podpierasz, vauban???
                                                  • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:15
                                                    Oczywiście :) I też noszę ciemne okulary. I chodzę tylko bardzo blisko domu, bo
                                                    męczę się, a czasem gubię, i nie pamiętam jak wrócić ;)
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:22
                                                    teraz rozumiem dlaczego nie odróżniasz dnia od nocy;)
                                                  • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:22
                                                    Ciekawe, w Łodzi jedni widzą zdjęcia, inni nie. Od czego to może zależeć ?
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:29
                                                    jak jedni coś mają, a drudzy nie, to na ogół zależy to od pozycji społecznej;)
                                    • sine.ira Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:47
                                      Gdyby opiekunowie mogli to by napisali ;)
                                      • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:48
                                        Rozglądam się po innych forach, i chyba niektórzy ludzie widzą, bo piszą tak,
                                        jakby widzieli. Warszawiacy tacy dopieszczeni ?
                                      • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:49
                                        Czy to znaczy, że macie Nadopiekuna w postaci Izy???:)))
                                        • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:51
                                          Wpędziliście mnie w takie poczucie winy, że zapomniałam numerka zagadki
                                          napisać !!:( Ach, ja nieszczęśliwa !! <załamanie rąk>!!
                                          • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:52
                                            a jednak, coś na rzeczy jest, skoro poczucie się u Ciebie odzywa;)
                                          • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:53
                                            Spokojnie ;) Nic nie szkodzi. I tak nic nie widać ;/
                                            Nadopiekunką Foto jest niejaka ka.szaa... Hm.
                                            • izawawa Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:54
                                              Wszystko widzę, nawet to co na forum "kuchnia" ostatnio zrobili dobrego:)A jak
                                              podeślę link to widać ..??

fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,64734922.html
                                              • vauban Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:56
                                                Byłem już w Galerii potraw - i tam też nic nie widzę. Ale piszą i wklejają jakby
                                                widzieli. A zapytam znajomych, czy np. w Łodzi też nic nie widzą...
                                              • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 23.06.07, 23:57
                                                widać tyle, aby można było uruchomić wyobraźnię:)
                                                • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:15
                                                  No to współczuję ...Żeby nie móc takich wspaniałych konfitur wiśniowych
                                                  zobaczyć to naprawdę musi byc ból !
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:24
                                                    za współczucie dziękuję, ale... chyba większy ból byłby, gdybym je zobaczyła;)
                                                    zastanawiam się właśnie, czy nie przeznaczyć czegoś do zjedzenia na dziś:)))
                                                  • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:26
                                                    Lepiej pójdę spać cobym również nie uległa pokusie :)
                                                    Dobranoc bardzo:)
                                                  • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:29
                                                    W sumie, to pójście spać jest rozsądną alternatywą dla oglądania białych
                                                    ekranów;) Dobranoc !
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 00:30
                                                    skoro tak, to idę w Twoje ślady.
                                                    Do lepszego jutra:)
    • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 09:11
      Dzisiaj to nawet ja nic nie widzę:) Pomroczność jakaś na forum padła! :)
      • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 12:23
        odebrali Ci funkcję Nadopiekuna?
        • rozczarowana-torunianka Foto Forum działa (chwilowo;) 24.06.07, 12:27
          Chyba awansowałam bo nie tylko, że tekst widziałam i mogłam się wpisać na
          tablicy ogłoszeń, ale jeszcze obrazek zobaczyłam!
          • vauban Re: Foto Forum działa (chwilowo;) 24.06.07, 12:34
            U mnie działa (ciekawe, jak długo).
    • babu2 Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:06
      A już było tak dobrze... prawie 11 godzin :(
      • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:17
        Już nie mam słów.
        Jedynie nadzieję, że robota w weekend to nie robota, i w poniedziałek zajmie się
        tym ktoś kompetentny.
        • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:22
          ale teraz to nawet już czytać nie można!
          • izawawa Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:28
            Tryskacza strona też nie działa od kilku dni... Fatum jakieś..??!!
            • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:44
              to chyba jakaś interwencja zawistników;)
              • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 22:58
                jako dokument zmagań:

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance
                downtime or capacity problems. Please try again later.
                • vauban Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 23:50
                  Torunianko, odwiesiło się :)
    • kaziaral Re: Foto Forum nie działa 24.06.07, 23:58
      oczywiscie,ze nadal nic nie mozna napisac czy wkleic
      zrobcie cos bo to wstyd tylko
      • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 25.06.07, 00:10
        wstyd?

to jest po prostu pozbawienie nas "chleba powszedniego";)
        • kaziaral Re: Foto Forum nie działa 25.06.07, 00:13
          No wlasnie brak zywych wiesci z mojego rodzinnego miasta
          Mieszkam tak daleko,a chcialbym moj kochany Torun miec blizej :-(
          • rozczarowana-torunianka Re: Foto Forum nie działa 25.06.07, 01:22
            no to już masz:)
            Forum znowu działa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka