Dodaj do ulubionych

mapka torunia

28.06.07, 12:49
Ludziska pomozcie mi znalezc dla mnie mape torunia zebym mogła wpisac adres i
sie wyszukało... bo wszedzie widze mapy same czyste i nie da sie wpisac adresy
i mi bedzie łatwiej wyszukac ulice :) poprosze o linki byłabym wdzieczna !!
chciałam was zapytac czy poleciacie sklepy jak Arpol Kometa Bielawy Billa
Uniwersam Pasaz Handlowy Legionów i Copernicus co polecacie ? bo zamierzamy
tam jechac i polazic po sklepach :) z tego co wiem ze galeria copernicus jest
najlepszy a z pozostałych ? cosik polecacie ? aktores nie ? dzieki za
odpowiedzi w Toruniu byłam z pare lat temu ale jak byłąm mała :) to na pewnio
sie zmieniło hehe :) dziekuje mocno serdecznie !
Obserwuj wątek
    • adico7 Re: mapka torunia 28.06.07, 12:52
      mapa.szukacz.pl/
      • bellucii Re: mapka torunia 28.06.07, 13:07
        o super dzieki wielkie !
    • 2_k Re: mapka torunia 29.06.07, 00:56
      > chciałam was zapytac czy poleciacie sklepy jak Arpol Kometa Bielawy Billa
      > Uniwersam Pasaz Handlowy Legionów i Copernicus co polecacie ? bo zamierzamy
      > tam jechac i polazic po sklepach :) z tego co wiem ze galeria copernicus jest
      > najlepszy a z pozostałych ? cosik polecacie ? aktores nie ? dzieki za
      > odpowiedzi w Toruniu byłam z pare lat temu ale jak byłąm mała :) to na pewnio
      > sie zmieniło hehe :) dziekuje mocno serdecznie !

W sumie to nie wiem co dokładnie chcesz kupować, ale dla przyjezdnego sens ma
      chyba to: Carrefour i Leroy (Bielawy), OBI (Na Skarpie), Copernicus, Arpol (czy
      co tam w ogóle na Lelewela jest), Stare Miasto. Choć ten wybór to moje
      subiektywne zdanie.

PS. Z tym Uniwersamem - chyba faktycznie daaaawno w T byłaś ;) Tę
      post-peerelowską ruderę niedługo mają w diabły zburzyć (i oby jak najszybciej :)
    • takuna Re: mapka torunia 29.06.07, 13:28
      www.zumi.pl
    • muvon200 Re: mapka torunia 29.06.07, 14:03
      zumi.pl hehehehehe
    • sine.ira Re: mapka torunia 29.06.07, 15:09
      www.targeo.pl
      Można wyszukać adres, łącznie z nr domu.
      • bellucii Re: mapka torunia 30.06.07, 22:47
        Oj ludziska... jednak nie zerknelam.. na strone wczoraj.. ehh
        zapomnialam.....ale to NIC :) bo dzisiaj wlasnie wrocilismy z Torunia :) nio
        powiedzmy fajnie sie jechalo.. :) tylko szkoda tak Torunia.. tak mało kolorowe..
        jest.. bo u nas bardziej przyznam ze jest Zadbany Olsztyn w porownaniu do
        Torunia.. to Olsztyn jest o wiele ladniejszy ale starówka niestety wygrywa .. :)
        Takiej długiej wiekszej starowki nie widzialam :) podobała mi sie to jedyny plus
        :) ale reszta w około to raczej do banii.. ee...pogoda ladna dzisiaj w sumie
        była :) tylko raniotko sie troske popadalo a potem po 18stej juz lało.. ale to
        nic i tak juz wracalismy :) jedyny to juz plus copernicus tylko tam w sumie pare
        rzeczy kupilam :) akurat wtedy wysiadalismy z dworca wschodniego :)A z mapka
        wydrukowana Plan sieci komunikacji miejskiej jest troske zagubiony bo nie
        wiadomo ktoredy sie jedzie.. hehe ale dalismy rade :P chcielismy jechac do
        Bielawy... ale powiedzcie mi .. co tam jest ? czy to jest tak samo jak
        copernicus ? czy nie ?... niestety do arpol nie pojechalismy bo cosik
        przejechalismy busem i go nie zauwazylismy juz wtedy bylo zapozno hehehe nio to
        ufff ze nie poszlam do uniwersam :P bo stwierdzilam po anzwie DH...czulam ze to
        csoik starego jest wiec odpuscilismy :P ale.. nasmieszniejsze jest to.... ze
        pojechalismy do Komety i Reala... ja myslalam ze to oddzielnie jest KOMETA i
        REAl.a wchodzimy i mowimy o rety.. to tylko real i małe butiki sie usmialismy bo
        chcialam to co copernicus.. hehehehehe bo tylko szukalismy wlasnie takich jak
        copernicus widze ze tylko jest jeden ? tylko ?... a do Obi to dzieki bo u nas
        jest wiec dla mnie jeiso nie specjalnego :) ale mimo to i tak dziekuje ludziska :)
        • kazio_rozlamowiec Re: mapka torunia 01.07.07, 12:28
          ... do Torunia przyjechac zeby zobaczyc real- gratuluje pasji...
          • bellucii Re: mapka torunia 01.07.07, 14:07
            ee zle mnie zrozumiales nie jechałam specjalnie do REALA było napisane KOMETA I
            REAL myslalam z eto jest KOMETA i REAL oddzielnie i sa 2 sklepy... :) a ty mi
            mowisz.. ehh czytaj razniej :)
            • campenile Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 16:23
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=65159153
              • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 16:39
                Łatwo Ci się Campenile śmiać, nie każdy na Reala i Copernicusa na miejscu ;-))
                • campenile Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 16:46
                  No masz rację. Ja na przykład za tydzień wybieram się do Plazy w Krakowie :)))
                  Podobno jest promocja na cebulę i czosnek
                  • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 16:52
                    O qrcze.... Toś mnie zastrzelił! :) A ja głupia gdy byłam w Toruniu to do
                    żadnej galerii nie weszłam , do żadnego marketu ino do księgarni :( Strasznie
                    mi wstyd teraz i sama sobie w oczy nie mogę spojrzeć :( Jutro skoczę
                    przynajmniej do Carrefoura na Wileńską bo na pewno jakieś promocje i wyprzedaże
                    będą, żal przepuścić okazję ;)
                    • rozczarowana-torunianka Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:11
                      Iza, jak będzie coś ciekawego to zajmij mi kolejkę i puść smsa to też podskoczę;)
                      • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:29
                        Mówisz i masz :) Cztery godziny drogi i będziesz na miejscu ale spoko,
                        zdążysz , zamykają dopiero o 22 :)
                        • rozczarowana-torunianka Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:37
                          a ile można zyskać na promocji???;)
                          • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:42
                            Słyszałam , że do niektorych rzeczy nawet dopłacają żeby tylko je wziąć :)
                            • rozczarowana-torunianka Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:47
                              to chyba trzeba w ciemno jechać.
                              Ale dobrze byłoby wiedzieć do których to rzeczy dopłacają.
                              Masz jakieś przecieki????
                              • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 19:57
                                Ze dwa tygodnie temu pani w galerii namawiała mnie na olejek do opalania firmy
                                niepamiętamjakiej (a 28 zeta), a jeśli go kupię to balsam utrwalający
                                opaleniznę dostanę zupełnie za darmo!! Głupia byłam, że nie wzięłam bo do
                                solarki byłby jak znalazł;) Promocja nie cieszyła się jakimś super powodzeniem
                                więc jest szansa, że wciąż trwa:)
                                • rozczarowana-torunianka Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 20:07
                                  no ba, ale nie ma gdzie się opalać! Toż ostatnio tylko pada.
                                  A może parasole dają za darmo w promocji do czegoś?
                                  Właśnie mi się wykończyły. Jak tak, to wsiadam do czegokolwiek i jadę...
                                  • izawawa Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 20:11
                                    A błękitne z falbanką mogą być ..?? Dodawali do wózków dla niemowląt, żupełnie
                                    gratis;)
                                    Jessssu, chyba głupawki dostałam , czas to skonczyć bo szare komórki mi się
                                    odbarwią ;)
                                    • rozczarowana-torunianka Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 20:21
                                      muszę to przekalkulować:)))
                                      • bellucii Re: czy to już zakupoholizm? 01.07.07, 22:23
                                        przestan mnie sledzic okey ? moge robic co chce nie prosiłam o grzebanie a co
                                        cie to obchodzi zakupoholizm ?????? chyba nie masz pojecia co mowisz :-/ czy ja
                                        mam.....tutaj rozpisywac plan dnia co bede robic tam i to tamto ?? kuzwa co ja
                                        cały dzien spedzam nad zakupami ? no ludzie nie masz pojecia co pitolisz mi
                                        tutaj ja przyjezdzam polazic po miescie pozwiedzac i na zakupy nie mozna ?? o co
                                        cie to obchodzi ? co z tego nie mozna pojechac do gdanska ?.. :| brak slow...
                                        tutaj ehh..
                                        • bellucii a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 22:26
                                          ta wypowiedz do campenile ni tak marudzi 29 letni facet ...ehh. gadanie w kołko
                                          :) a ty to nie mogles lepszego zajecia znalezc ?:) a ty nie sledzioholizm ??
                                          • rozczarowana-torunianka Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 22:47
                                            tak, tak, masz rację.
                                            Campenille znany jest z pożerania śledzi, dlatego nie chce abyś jechała do
                                            Gdańska bo boi się, że dla niego zabraknie;)
                                            • izawawa Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 22:50
                                              I że zabraknie cebuli i czosnku do tych śledzi:)
                                              • bellucii Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 22:59
                                                nio dokladnie a moze lepiej zamknac Plaze i nie wpuszczac go Do kRakowa :) bo
                                                jest poszukiwanym "sledziohoolizmem" hahaha a on sie popłacze.. phi.. hehe
                                                • rozczarowana-torunianka Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:02
                                                  masz rację, oczywiście.
                                                  Należy zamknąć plażę w Krakowie.
                                                  Ale nie oczekuj, że Campenille się popłacze. Chłopaki nie płaczą!
                                                • izawawa Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:02
                                                  Bellucii, nie zrozum nas źle ale my Campenille lubimy i nie damy mu zrobić
                                                  krzywdy;) Prędzej sama te śledzie mu kupię ( i cebulę i czosnek) niż pozwolę mu
                                                  umrzeć z głodu:)
                                                  • rozczarowana-torunianka Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:04
                                                    to ja po sąsiedzku dorzucę chleba i soli;)
                                                  • bellucii Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:06
                                                    nio teraz to on ucichł...pewnie pobiegl do mamusi :) chyba mu dam lizaka.. to
                                                    moze sie usmiechnie hehehe :P albo moze grzeczny chlopak poszedl na lulu.. i kto
                                                    wie :P co sie wydarzy lol
                                                  • izawawa Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:09
                                                    Śledziożercy nie lubią słodyczy:) Zarobiłaś minus :)
                                                  • bellucii Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:10
                                                    hmmm czemu czosnek i cebule czyzby nie lubi mamusi całowac ? albo z nikim nie
                                                    całuje ?:>....bo kto lubi z cebulowka i czosnkiem takiego facecika .. całowac
                                                    czyzby wy ?:>
                                                  • izawawa Re: a moze sledzioholizm ? 01.07.07, 23:12
                                                    Nie mam nic przeciw tak zwanej zdrowej żywności :) A Campenille na ostro też
                                                    może być bardzo smakowity:) De gustibus... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka