Dodaj do ulubionych

Shell - niedokładna usługa

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 20:37
ten shell jest do d..y kiedyś zatankowałem tam paliwo idę do
tego gościa chcę płacić kartą a on mówi że terminal nie działa
mósiałem zostawić edowód i dygać do bankomatu na dystrybutorach
nie było nic napisane a przy wieździe na reklamie widnieje napis
akceptujemy karty płatnicze nikt z pracowników nie myślał że
trzeba powiadomić klientów ja iod tego czasu mam to w nosie 100
metrów bliżej jest stacja bp a tam lepiej dbają o klientów
ps
PIEPRZCIE TEŻ SHELLOWSKIE PUNKTY SMART
Obserwuj wątek
    • Gość: teka Re: Shell - niedokładna usługa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:19
      kolega to z ortografi chyba mature oblał
      • Gość: ted1 Re: Shell - niedokładna usługa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 14:47
        Gość portalu: teka napisał(a):

> kolega to z ortografi chyba mature oblał
        --------------
        Nie każdy Twój kolega jak sądzę musi mieć maturę, podobnie jak
        Ty doktorat.
        Poza tym wtek dotyczy stacji benzynowych, a nie ortografii.
    • Gość: ted1 Re: Shell - niedokładna usługa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 14:49
      Fakt, nie jest to wiodąca stacja paliwowa w Toruniu. Też miałem kiedyś jakieś
      problemy z nimi.
    • humanior dziwna rzecz 21.06.03, 15:30
      z tego co pamietam, pare miesiecy temu wyborcza juz raz przyczepila sie tej
      stacji. Wtedy powodem bylo żądanie obsługi by klient pozostawił płaszcz jako
      kaucję.
      Zastanawia mnie skąd takie zainteresowanie akurat tą stacją?
      • ezdebe Re: dziwna rzecz 21.06.03, 19:10
        na Shellu jest do dupy- karta moze nadal placic tylko wlasciciel karty- nie
        wystarczy znac PINu- kiedys bylo tak na BP ale sie ucywilizowali. Ostatnio
        chcialem zaplacic na Shellu karta ojca- zanim koles sie skapowal ze podpis nie
        ten sam to juz przelew sie dokonal- do dupy takie rozwiazanie.
        • humanior Re: dziwna rzecz 21.06.03, 21:08
          jeżeli tranzakcje akceptuje sie pinem, to nie używa się żadnego podpisu. :)
    • Gość: Tomek Re: Shell - niedokładna usługa IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 22.06.03, 12:10
      Ludzie nie wiecie, że to najgorsza stacja benzynowa w Toruniu.
      Tam sie nie dba o klienta tylko o kase. Ciągle cos tam wciskaja,
      chca aby tankowac najdrozsze paliwo
    • Gość: Dawid Re: Shell - niedokładna usługa IP: w3cache.v.INTELINK.pl:* 22.06.03, 23:04
      Tem kierownik to pajac jak i malo. Mialem z mim do czynienia to
      wiem. Karierowicz. A jesli chodzi o SHELLA to najlepsza stacja
      jest na Lubickiej oczywiescie Shell. Piekne kobiety tam pracuja.
      • Gość: Bird Re: Shell - niedokładna usługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 14:06
        A Tobie tylko dupy w głowie...
        • Gość: jar Re: Shell - niedokładna usługa - do humaniora IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 19:51
          Z tym płaszczem to wiem o co chodzi i nic nie jest dziwne - o mnie chodziło.
          Chciałem zimą ok. 23.00 napompować koło na ww stacji ale w agregacie nie było
          końcówki pasującej do wentyla. Poszedłem więc do kasjerki, a ona kazała mi w
          zamian za wydanie owej końcówki zostawić jakiś zastaw , np. dokument.
          Tłumaczę, że mam dokumenty w aucie w torbie w bagażniku i jest to kłopot bo
          będę musiał chodzić tam i z powrotem:
          - raz jeż przyszedłem by dowiedzieć się o dziwnych zasadach pompowania,
          - kolejny raz muszę iść by przynieść dowód osob. i wrócić do kasjerki by
          pobrać końcówkę do pompki,
          - kolejny raz muszę do niej przyjść by oddać pompkę i odebrać dowód
          Zaproponowałem więc, by oszczędzić sobie chodzenia, by może dać jej coś co mam
          przy sobie np.płaszcz (dobry gatunkowo) jako zastaw za pompkę - pani przystała
          na ową propozycję! ... ale pompka nie działała !
          ubrałem się i napompowałem koło na BP (bez zastawu !) ;)
          • humanior Re: Shell - niedokładna usługa - do humaniora 27.06.03, 20:50
            z tym zastawem to oczywiście lekka przesada. Z drugiej strony trzeba zrozumiec
            obsluge stacji, bowiem zyjemy nie w cywilizowanym kraju ale w dżungli gdzie
            kradnie sie wszystko, wszedzie i wszystkim.
            • Gość: jar Re: Shell - niedokładna usługa - do humaniora IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 07:42
              Zgoda - kradną, ale czemu tylko ten Shell wymyślił tak daleko idące środki
              zabezpieczające? Inne stacje jakoś sobie inaczej radzą - mniej kłopotliwie dla
              klienta.
              Swoją drogą wytłumacz np. Anglikowi czy Niemcowi, że ma paszport czy płaszcz
              zostawić jako zastaw za wentylek jakiś ;)
              • Gość: 21 Re: Shell - niedokładna usługa - do humaniora IP: *.ipt.aol.com 28.06.03, 17:40
                Tyle zarabiaja ze mogliby poswiecic pare groszy i miec w zapasie ze 150 koncowek, a nie denerwowac klientow
          • Gość: paco Re: Shell - niedokładna usługa - do humaniora IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 21:31
            pare dni temu (wieczorem) na BP kolo MiniMala od goscia chcieli 30zl kaucji za
            koncowke... lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka