Gość: zoro IP: *.torun.mm.pl 24.06.03, 19:45 Toz to istny skandal. Do nich w ogole nie mozna sie dodzwonic.Niech zdycha monopolista. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DJ Re: Rozmowa o Telekomunikacji IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 21:27 A pod jaki numer zadzwonić że by rozwiązać umowę ?? Byłem już dwa razy na Łyskowskiego i nic nie załatwiłem. Biuro czynne od 9 do 17, a ja pracuję od 10 do 18(przyjechałem o 8:40 ale byłem 4 w kolejce). Do godziny 9:30 zostały załatwione 3 osoby. Nie mogłem dłużej czekać, bo jeszcze trzeba dojechać do centrum do pracy. Chciałem tylko zmienić sobie pakiet na inny, ale po tym co zobaczyłem mam gdzieś Telekomunę i rezygnuję z ich usług. Poświęce jeden dzień urlopu na to konto. Banda gnojków, która ma w d... swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoro Re: Rozmowa o Telekomunikacji IP: *.torun.mm.pl 24.06.03, 22:47 DJ swiete slowa. Ja jestem w Tele2.Rozmowy zagraniczne o wiele tansze i miedzymiastowe tez.Np w czerwcu we wszystkie niedziele miedzymiastowe sa darmowe.Niestety obrzydliwa telekomunikacja nie chce oddac monopolu na rozmowy miejscowe. Biorac pod uwage zarobki telefony w Telecom Polska sa najdrozsze w Europie. Zadzwon pod 0801801100 i podpisz umowe z Tele2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: Rozmowa o Telekomunikacji IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.06.03, 23:02 W Elblągu jest konkurencyjny Dialog i takie usługi proponuje od samego poczatku i nie tak jak u naszego monopolisty od godz ... do godz..., tylko całą dobę przez 7 dni w tygodniu wiec nie ma sie czym chwalic. pozdrowienia z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorot11 Re: Rozmowa o Telekomunikacji IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 19:21 Bałagan i dziadostwo ! Na złożenie reklamacji czekałam 1 godz ! (kolejka). Odpowiedz Link Zgłoś
humanior b3ut jest zadowolony 30.06.03, 21:20 i co bełcie? Pewnie jesteś wniebowzięty rzucającym na kolana wywiadem z papugą polskiego (sic.) monopolisty, sprywatyzowanego zgodnie ze wszystkimi zasadami liberalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: b3ut jest zadowolony IP: *.torun.mm.pl 30.06.03, 22:14 Przykro mi że użyłem zbyt trudnych słów i nic nie zrozumiałeś. Dzięki temu, że TPSA nie w 100% ma monopol jako jeden z pierwszych przeszedłem do Netii i nigdy tego nie żałowałem. Mam w dupie TPSA tak jak ona ma swoich klientów Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: b3ut jest zadowolony 01.07.03, 09:32 tylko jesteś głupi, ale udajesz. Człowieku. Telekomunikacja Polska ma 97% procent rynku połączeń lokalnych, tyle samo międzymiastowego, 100% komórek i 100% międzynarodowego. Jeśli nawet dzwonisz z twojej Netii (chylącej się ku upadkowi) notabene) to ona za wszystko odprowadza haracz dla Kulczyka i żabojadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: b3ut jest zadowolony IP: *.torun.mm.pl 01.07.03, 12:37 Jak masz małe pojęcie to nie pisz.Za połączenia lokalne i międzymiastowe TPSA nie ma ze mnie ani złotówki (pozostałych połączeń nie uskuteczniam ze stacjonarnego). A o upadek nie bój się. Telia za dużo zainwestowała by pozwolić na utopienie tej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: b3ut jest zadowolony 01.07.03, 22:57 czy ty udajesz idiote czy zes sie naprawde z tylkiem na rozumy pozamienial? Tlumacze ci jak krowie i powtorze to po raz kolejny, ze od kazdego polaczenia miedzymiastowego i lokalnego (innych operatorow) i kulczyk i prezydent Chirac pobierają haracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: b3ut jest zadowolony IP: *.torun.mm.pl 01.07.03, 23:02 Przeczytaj sobie umowę o wzajemnych rozliczeniach między operatorami a potem ponoś głos. Pozdr PS. Masz już wakacje czy w specjalnych dopiero od sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: b3ut jest zadowolony 01.07.03, 23:05 nie wiem, co w szkołach specjalnych słychać. Wiem natomiast, że ostatnie upały co po niektórym o alkoholowych nickach szczególnie te upały szkodą na i tak już zniszczony mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: b3ut jest zadowolony 01.07.03, 23:03 a co telii. Piszesz, ze ci duzo zainwestowali, to nie padną. Nie wiem czego was tam uczą na tym zarządzaniu z czymś tam, ale widze że stworzyłeś nową teorię ekonomiczną. Firma, które inwestuje ma gwarancje że nie padnie - brawo. <rotfl> A co to corki telii, firmy netia wez sobie przesledz notowania tej spólki na GPW z ostatniego roku. Jak założysz okulary, to dostrzeżesz, że jej akcje skaczą i spadają po kilkadziesiąt procent tygodniowo. Gdyby nie dzienne ograniczenia w wahaniu kursów, notowania te codziennie zmieniałyby się o kilkadziesiąt procent. Jak jesteś uważnym obserwatorem, który czyta coś więcej ponad tytuły w gazetach, to będziesz też wiedział, że był moment, że akcje netii kosztowały mniej niż złotówkę. p.s. Pozdrów ode mnie swoich kolegów, uprawiających swoisty rodzaj liberalizmu: zarządy Narodowych Funduszy Inwestycyjnych, kolejnych ministrów przekształceń własnościowych, oraz syndyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut humanior drobnym ciułaczem? IP: *.torun.mm.pl 01.07.03, 23:21 humanior napisał: > A co to corki telii, firmy netia wez sobie przesledz notowania tej spólki na > GPW z ostatniego roku. Jak założysz okulary, to dostrzeżesz, że jej akcje > skaczą i spadają po kilkadziesiąt procent tygodniowo. Gdyby nie dzienne > ograniczenia w wahaniu kursów, notowania te codziennie zmieniałyby się o > kilkadziesiąt procent. Chciałem zwrócić uwagę koledze, że od czasu wprowadzenia systemu Warset zlikwidowano widełka ograniczające wahania kursu > > Jak jesteś uważnym obserwatorem, który czyta coś więcej ponad tytuły w > gazetach, to będziesz też wiedział, że był moment, że akcje netii kosztowały > mniej niż złotówkę. 1,59zł znawco.... > A ponadto zarząd spółki przedstawił plan uczestnictwa Netii w konsolidacji polskiego rynku telekomunikacyjnego - początkowe jego koszta to ok. 600 mln pln. Jak ta bankruta ma trochę aktywów... Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: humanior drobnym ciułaczem? 01.07.03, 23:40 > 1,59zł znawco.... > > > A ponadto zarząd spółki przedstawił plan uczestnictwa > Netii w konsolidacji polskiego rynku telekomunikacyjnego > - początkowe jego koszta to ok. 600 mln pln. Jak ta > bankruta ma trochę aktywów... Plan to ja np. moge przedstawic taki, zeby cie zastrzelic. I co z tego wynika? A tak w ogóle, czy na tej twojej ekonomii uczą czegoś takiego, że inwestycjem nie posiadajac pieniedzy mozna sfinansowac kredytem albo emisja obligacji, z mozliwoscia ich zamiany na akcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: humanior drobnym ciułaczem? IP: *.torun.mm.pl 01.07.03, 23:52 a wiesz że bankrut kredytu nie dostanie, a jak wyemituje nową serię akcji to nikt ich nie kupi... ALe w jednym musze ci przyznać rację: śą na giełdzie dzienne ograniczenia zmiany kursu: nie może spaść o więcej niż 100% buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: humanior drobnym ciułaczem? 02.07.03, 00:01 tak wybitny ekonomista jak ty nie może sie zmarnować. Nasz kraj potrzebuje genialnych kasjerów co sie znają na ekonomii i beda liczyc pieniadze w kasach bankow i w supermarketach. Skoncz te studia jak najszybciej, to bedzie mial kwalifikacje by podjac te odpowiedzialną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: humanior drobnym ciułaczem? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 00:13 ale fajnie gadacie :)))))) [tu: bez złośliwości] humanior, chyba braklo cosik merytorycznych argumentów, nieprawdaż?.. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
humanitor Re: humanior drobnym ciułaczem? 02.07.03, 00:17 dobry argument nie jest zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: humanior drobnym ciułaczem? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 00:21 humanitor napisał: > dobry argument nie jest zły :) we Włoclawku mówią na taką argumentację 'przywalić z Kujawiaka' u nas moowi sie raczej o 'waleniu oponenta z bani' ;) ide spać na razie Odpowiedz Link Zgłoś
humanitor Re: humanior drobnym ciułaczem? 02.07.03, 00:23 napisałbym dobry kujawiak nie jest zły, ale nie do końca byłaby to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
humanior humanior to nie humanitor!!!!! :) 02.07.03, 19:59 jakis czub sie podszywa :P Odpowiedz Link Zgłoś