morsom 18.02.08, 01:21 Szukam dobrego, godnego polecenia, pediatry w Toruniu. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsom Re: Dobry pediatra w Toruniu 21.02.08, 10:47 chyba nie ma dobrych pediatrów w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
edyta785 Re: Dobry pediatra w Toruniu 23.02.08, 21:08 Polecam Dr.Tucholska, przyjmuje w Naszym Lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
gest1 Re: Dobry pediatra w Toruniu 02.03.08, 16:29 Pani Tucholska jest bardzo miła, NIESTETY nie radzi sobie z diagnozowaniem chorób. U dziecka nie rozpoznała anginy ropnej i zabrała się za leczenia uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Dobry pediatra w Toruniu 14.04.08, 15:03 Też niestety nie polecam. Prowadziła moje dziecko od dnia narodzin, a dopiero w wieku dwóch lat neurolog!!!! zdiagnozował wadę serca. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Dobry pediatra w Toruniu 28.02.08, 17:24 jest jeden bardzo dobry, dr Piasecki, ale nie wiem gdzie teraz przyjmuje, leczyl mnie juz kupe lat temu, potrafi wykryl nawet trudno wykrywalna wade, bardzo go polceam, a poza tym ma wspaniale podejscie do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
efka_pi Re: Dobry pediatra w Toruniu 09.03.08, 15:48 Ja z całym sercem mogę polecić dr Ewę Wilkams przyjmuje w Citomedzie. Naprawdę wspaniały pediatra, wiem coś na ten temat gdyż z moją 6 letnią córką odwiedziłam bardzo dużo pediatrów zanim trafiłam do dr Wilkams Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: Dobry pediatra w Toruniu 09.03.08, 19:58 Ja polecam dr Łukasiewicz jest bardzo dobra,a na dodatek przyjeżdża do domu,więc nie trzeba nigdzie z dzieckiem jeździć. A co do dr Piaseckiego to przyjmuje w przychodni przy ul.Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
jarekt76 Re: Dobry pediatra w Toruniu 14.04.08, 14:09 Witam! My również szukamy dobrego pediatry. Czy znaleźliście już kogoś? Jeśli tak, to czy możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Dobry pediatra w Toruniu 14.04.08, 15:04 Polecam doktor Szampan i doktor Dąbrowską w APL. Obie są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś