tojuzchyba10konto 01.04.08, 21:40 Poświęcają naszą wolność osobistą, nasze prawo wyboru sposobu na życie dla własnego, ograniczonego "ja". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezhabilitacji Re: Sobecka, Girzyński - zdrajcy narodu 02.04.08, 09:43 Oni nie są zdrajcami, oni sa tylko ograniczeni w swoim myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek1125 Re: Sobecka, Girzyński- lokaje Rydzyka i Giertycha 02.04.08, 21:15 Wstyd, że w parlamencie mamy antypolską trzecią kolumnę uformowaną intelektualnie przez Lepperów, Łyżwińskich, Giertychów. To przez nich mmay tak paskudny wizerunek. Przestępcy brylujący w poprzednim rządzie i parlamencie-fałszerze i gwałciciele, neonaziści i pospolici żezimieszkowie pozostawili po sobie ślad. Mam nadzieję, że da się go zatrzeć i Giertych oraz Hojarska-bis znikną na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka, Girzyński - zdrajcy narodu 03.04.08, 17:28 Po wstepie ( rannym) do rozwinięcia tematu..., chciałem przystąpic jak obiecałem państwu- Toorunianom. iestety nie masz wstęp{ cóżem zawinił -moderatorze?]; zatem będę konsekwentny( zarazem dyplomatyczny...)i zacytuje Państwu ocenę biografów- historyków, którzy charakteryzowali pewnego adwokata( c.d.n); ( najśłynniejszego ze wszystkich rewolucji w dziejach swiata!): po Jego jednym z dziesiętek " aforymów", ..." Przyjaciel ludu jest skrajny i choleryczny, ale przynajmniej w rewolucyjnym duchu..." kto tak mówił w końcówce XVIII w? Czy Państwu,z kimś się kojarzą te " paroles"...? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska prawica ! 03.04.08, 17:31 Precz z komunom i rzydami !!! Dorn na Sybir !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 19:14 Mam zdanie na temat Dorna. Wiedzą o tym niektórzy z PIS-u. Jednak nie o Nim piszę i nie Jego słowa zacytowałem. No, do rzeczy kolego-czyż nie brzmią te słowa tak jakby-współcześnie? Dodam, że nasz " bohater" ( z końca XVIII w wypowiedział je w 2-II 1791 w obronie Murata!) Czy naprawdę z Dornem Ci się kojarzą...? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 20:41 Ciebie na Alaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 20:45 Drogi kdesw, dlaczego mnie nie zyczysz tak pięknych widoków? Od dwóch lat( po jesieni 2006 r) mam -jedno marzenie, żeby własnie wybrać się w pobliże Alaski( od jej południowych granic) i spotkać grizzly! Nie zgadniesz(... cie) dlaczego! Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 20:51 Fakt Alaska jest ponoć piękna,a dla tego jegomościa zbyt łaskawa. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 21:20 przekonał mnie Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska praw 03.04.08, 22:04 Sobecka, Wildstein, Girzyński, Wassermann, JRNowak - najlepze córki i synowie polskiej prawicy narodowej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lech.niedzielski 04.04.08, 02:42 lech.niedzielski napisał: > Sobecka, Wildstein, Girzyński, Wassermann, JRNowak - najlepze córki > i synowie polskiej prawicy narodowej !!! Zgoda za wyjatkiem Wildsteina. On zdecydowanie nie pasuje tu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: lech.niedzielski 04.04.08, 17:46 wet3 napisał: > lech.niedzielski napisał: > > > Sobecka, Wildstein, Girzyński, Wassermann, JRNowak - najlepze > córki > > i synowie polskiej prawicy narodowej !!! > > Zgoda za wyjatkiem Wildsteina. On zdecydowanie nie pasuje tu. Sorry. Faktem jest, że Bromiwój Widlstein jest endekiem, a Wassermann ludowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
antysoc Panie Wyrowiński błagam!!! 04.04.08, 22:03 Panie Janku błagam - wycofaj Pan tych idiotów-klakierów PO z tego forum, bo oni nam całą europejsą robotę psują tymi debilnymi komentarzami! Komentarz dla GW musi być oczywiście głupi, ale nie aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Sobecka, Girzyński-zdrajcy narodu-polska prawica ! 05.04.08, 18:01 O ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Panie Wyrowiński błagam!!! 08.04.08, 10:59 antysoc napisał: > Panie Janku błagam - wycofaj Pan tych idiotów-klakierów PO z tego forum, bo oni > nam całą europejsą robotę psują tymi debilnymi komentarzami! Komentarz dla GW > musi być oczywiście głupi, ale nie aż tak. ?! Odpowiedz Link Zgłoś