Gość: Wiech Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: 217.97.134.* 18.09.03, 10:31 no, no! dobrze Ci idzie ta prowokacja.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 10:33 ivica napisał: > > Nie wywoluj wilka z lasu! Juz zapomniales, co zrobila Beat;) jak poszturchala troche kijkiem bydgoskie mrowisko!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 10:35 ha ha, Beat grzebala w mrowisku, a stamtad wyszly niedzwiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 10:39 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > ha ha, Beat grzebala w mrowisku, > a stamtad wyszly niedzwiedzie... a pamiętacie kawał o leśniczym i niedźwiedziu? Niedźwiedź w Trójce opowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 10:46 Gość portalu: beat napisał(a): > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > > ha ha, Beat grzebala w mrowisku, > > a stamtad wyszly niedzwiedzie... > a pamiętacie kawał o leśniczym i niedźwiedziu? > Niedźwiedź w Trójce opowiadał... Ja tu nie mam trojki :((((( opowiedz, please! Ja pamietam tylko taka historyjke: za czasow komuny polowali w Polsce prominenci z zagranicy, ale nie wiadomo bylo skad wziac niedzwiedzia, wiec zabrano jednego z cyrku.... goscie stali przygotowani, a tu zza drzewa... .....wyjechal mis na rowerze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 11:13 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: beat napisał(a): > > > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > > > > > > ha ha, Beat grzebala w mrowisku, > > > a stamtad wyszly niedzwiedzie... > > a pamiętacie kawał o leśniczym i niedźwiedziu? > > Niedźwiedź w Trójce opowiadał... > > Ja tu nie mam trojki :((((( > opowiedz, please! > myśle tak sobie że chyba nie zasłużyłaś...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 11:42 ivica napisał: > jak to nie zasluzyla?? > POMIDOR!:)))) ps. a 'łi tam' to registered jest ja sobie wypraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kogo by tu sprowokowac?? :P 18.09.03, 11:50 he co mi zrobisz jak mnie zlapiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 14:53 Gość portalu: beat napisał(a): > > > myśle tak sobie że chyba nie zasłużyłaś...;P Jak ty taka, to ja biore szpadelek i wiaderko i ruszam do Bydgoszczy ;P Tam ludzie bardziej zyczliwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat no choś, wrasaj, prszam, byłam orktna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:09 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: beat napisał(a): > > > > > > myśle tak sobie że chyba nie zasłużyłaś...;P > > Jak ty taka, to ja biore szpadelek i wiaderko > i ruszam do Bydgoszczy ;P > Tam ludzie bardziej zyczliwi ;) opowiem ale uprzedzam ze dowcip bardziej z gatunku "niedoopisania a doopowiedzenia" idzie sobie lesniczy przez las nagle słyszy szelest krzyczy:kto tam!? Świeci latarką rozlega się łoskot-ktoś najwyrazniej sie przewrocil Wychodzi zza krzaka miś , mordka zakrwawiona-najwyrazniej stracil pare ząbków i mówi żałosnym głosikiem przeslaniając sobie oczy: -Nieświeś (uprzedzałam że to trzeba opowiedzieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: no choś, wrasaj, prszam, byłam orktna IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.03, 10:44 Gość portalu: beat napisał(a): > opowiem ale uprzedzam ze dowcip bardziej z gatunku "niedoopisania a > doopowiedzenia" > > idzie sobie lesniczy przez las nagle słyszy szelest > krzyczy:kto tam!? Świeci latarką > rozlega się łoskot-ktoś najwyrazniej sie przewrocil > Wychodzi zza krzaka miś , mordka zakrwawiona-najwyrazniej stracil pare ząbków i > > mówi żałosnym głosikiem przeslaniając sobie oczy: > -Nieświeś > > (uprzedzałam że to trzeba opowiedzieć) bu hahaha, opowiedzialam sobie sama, glosno no, znowu cie lubie! <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 10:36 mła! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kogo by tu sprowokowac?? :P 18.09.03, 10:41 jako to jeden wiesz mowil łi tam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 11:17 ivica napisał: > jako to jeden wiesz mowil > > > łi tam > > :P > wiesz to literówka była? miał być wieszcz czy Wiech? och naucz się porządnie pisać na tej klawiaturze, noo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: 217.97.134.* 18.09.03, 11:20 sztuczny tłok jakis.. łi tam, a nie prowokacja!.. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kogo by tu sprowokowac?? :P 18.09.03, 11:35 POMOŻECIE........????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: kogo by tu sprowokowac?? :P IP: 217.97.134.* 18.09.03, 11:51 ivica napisał: > POMOŻECIE........????????? > komuch.. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: kogo by tu sprowokowac?? :P 18.09.03, 11:53 i do tego skromna zakonnica z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Beeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaatt!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.03, 10:02 nie katuj, litosci!! powiedz o tym misiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Beeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaatt!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:15 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > nie katuj, litosci!! > powiedz o tym misiu! doceń moje złote sierdce;) a "Miś" to fajna komedia była...ech ps. jak zobaczyłam swojego nicka w takiej rozciągłości to myślałam że to mały vomicik był;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Beeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaatt!!!!!!! 22.09.03, 00:17 nie, po prostu jak to ktos wspomnial klawiatura sie jaka Odpowiedz Link Zgłoś