sauber1 28.07.08, 17:44 Tak to fakt, kocham ludzi tylko za to że nimi potrafią być czasem, może to nie dużo, ale wiele, to cieszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: A może tak ??? 26.08.08, 18:17 Czy ma może ktoś jakiś super pomysł, by tu pośród tych wielu tematów nie było tak mdło i nudno. Proponuję trochę jajec, wesołości i abstrakcji wnieść, żeby nie było tak jak wszędzie, tylko o samych smutasach. Zapraszam )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: A może tak ??? 26.08.08, 23:21 hmmm....pomyślimy i zobaczymy co się da zrobić Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 01.09.08, 11:20 Piękny dziś dzień mamy, taki słoneczny i tak jakby lżejsze powietrze ... Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: A może tak ??? 01.09.08, 12:17 Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Pogoda ma to do siebie, że lubi sie zmieniać i czasami wprowadza duże zamieszanie.Znalazłem "kawał"który powstał na kanwie zmian pogodowych: Pewien facet wybierał się na ryby. Wstał raniutko, bardzo, bardzo wcześnie. Spakował sobie kanapki, wędki i przynęty. Cały ten szajs zapakował do samochodu i wyjeżdża z garażu. Nagle zerwał się ostry i zimny wiatr, zaczął padać deszcz ze śniegiem, ogólnie pogoda pod psem. Facet zawrócił z powrotem do garażu i przesłuchał prognozę pogody - "w regionie pogoda fatalna, zimno, wietrznie, opady deszczu ze śniegiem". W tej sytuacji spasował. Wypakował graty, rozebrał się i wskoczył do łóżka. Przytulił się do żony i szepcze jej do ucha: - Straszna pogoda na dworzu... brr... Rozespana kobitka przysuwa się do niego i mruczy: - Mhmm... a mój mąż idiota... jak zwykle na rybach.. Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 01.09.08, 13:37 Tak, masz racje nie chwali się dnia przed zachodem słońca i teściowej przed śmiercią, choć słyszałem, że trafią się podobno całkiem w porzo )) Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: A może tak ??? 01.09.08, 13:47 kobiety są przebiegłe i czasem na tym tracą! W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..." Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 01.09.08, 15:31 "Stanisław" a co tam w szklanej kuli widać jeszcze ...??? )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: A może tak ??? 01.09.08, 18:55 ooo...Stanisław...uśmiałam się dobrze jest coś takiego przeczytac i to na początku tygodnia, w poniedziałek )) ha ha ha poprawia humor niesamowicie a innych aspektach mówić nie będę )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 02.09.08, 09:46 A dziś przy wtoreczku, mimo że pada, to i tak zanosi się na piękny słoneczny, radosny dzionek )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: A może tak ??? 02.09.08, 11:42 A u mnie ciepło i świeci słonko A o 4.00 było 14 stopni ) cisza... ciemno... bez wiaterku... )i ciepło było Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 02.09.08, 11:54 dorti-one napisała: > A u mnie ciepło i świeci słonko > A o 4.00 było 14 stopni ) cisza... ciemno... bez wiaterku... )i ciepło było > Ale żeby o 4 rano wstawać się wysikać??? )) Odpowiedz Link
dorti-one Re: A może tak ??? 02.09.08, 23:00 sauber1 napisał: > Ale żeby o 4 rano wstawać się wysikać??? )) eee.... a kto powiedział, ze sikac córkę odprowadzałam do autokaru Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 03.09.08, 03:12 Wszystkim Wam Kochani Ślicznie Dziękuję, że byliście ze mną myślami i duchem, przez te kilkadziesiąt ładnych godzin, to pomaga wierzcie mi, to bezinteresowne wsparcie drugiego człowieka ma niesamowicie wielką moc. )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 04.09.08, 23:39 A mówią, że wrzesień to miesiąc oszczędzania ...)) Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: A może tak ??? 05.09.08, 08:47 oszczędzać można zawsze, ale niedawno przeglądałem stare szpargały znalazłem książeczkę SKO mojego kuzyna z lat siedemdziesiątych. Tam się mówiło że październik jest miesiącem oszczędzania. No ale lata lecą i dziś może wrzesień?.Był nawet taki śmieszny wierszyk zachęcający dzieci do oszczędzania: Mała Bogna ze wsi Styki Hodowała jedwabniki Cały dochód z nich odłoży Na SKO sobie włoży Odpowiedz Link
sauber1 Re: A może tak ??? 06.09.08, 22:18 ja też znalazłem i było sporo 45000000 ale nie chcą mi tyle wypłacić, mówią że tylko dziś ma to wartość 4500, na co mi to na waciki ??? Odpowiedz Link