Dodaj do ulubionych

Harcerze w Toruniu.

IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 26.11.03, 10:18
Jestem instruktorem harcerskim dzialajacym w hufcu torun i mam do Was
pytanie:) Czy harcerze w toruniu sa widoczni tzn czy spotykacie ich na
ulicach w czasie roznego rodzaju swiat i wydarzen, czy zdarzylo sie Wam, ze
harcerze pomogli lub nie? Jak postrzegacie harcerzy? Czy to dobrze, ze Hufiec
Torun podjal sie organicacji kolejnego juz finalu Wielkiej Orkiestry
Swiatecznej Pomocy???

Dzieki:)
Obserwuj wątek
    • sdb Re: Harcerze w Toruniu. 26.11.03, 21:19
      bylem w harcerstwie wiec na harcerzy i ich aktywnosc mam bardziej wyostrzony
      wzrok niz przecietny ludź. mysle ze obecnie "cywilom" najlatwiej kojarza sie
      wlasnie z WOSP. sam bralem pare lat temu udzial w pracy sztabu- harcerze nadaja
      sie do tego najlepiej.
    • Gość: Jazon Re: Harcerze w Toruniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:08
      Ja widziałem ich jedynie w czasie Święta Zmarłych- jak sprzedawali znicze żeby
      zebrać na zimowisko czy cos w tym stylu. Tak w ogóle to nie widac ich zbyt
      często.
      • Gość: b3ut Re: Harcerze w Toruniu. IP: *.torun.mm.pl 26.11.03, 22:57
        harcerze nie, harcerki tak
        • Gość: maksio Re: Harcerze w Toruniu. IP: *.torun.mm.pl 30.11.03, 18:41
          Ostatnio mieli w Toruniu jakiś festiwal. W telewizji widziałem.
    • Gość: Grey Re: Harcerze w Toruniu. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 10:35
      Chciałem zainteresować harcerstwem mojego syna (lat 10) ale zupełnie nie wiem
      gdzie się udać. Najprościej pewnie do Domu Harcerza. Ale co mam tam powiedzieć:
      czy jest jakieś wolne miejsce? A ZHR to chyba umarł już śmiercią naturalną...
      • sdb Re: Harcerze w Toruniu. 01.12.03, 15:42
        torun.zhp.org.pl/ a mmoze zadwon tam i spytaj gdzie najblizej twojego
        miejsca zamieszkania odbywaja sie zbiorki jakiejs druzyny. a moze w szkole do
        ktorej chodzi twoj syn sa harcerze?
      • Gość: harcerz Re: Harcerze w Toruniu. IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 01.12.03, 20:54
        Tak można sie udac do siedziby hufca torun, ktory sie miesci w domu harcerza i
        poprostu powiedziec ze syn chce wstapic do harcerstwa, a osoby tam dyzurujace
        juz dalej pokieruja, ale prawie w kazdej torunskiej szkole istnieje druzyna
        harcerska i chyba tam byloby najlepiej i najprosciej:)

...ZHR...umiera...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka