m.glowacki77 04.05.09, 19:36 Tak trzymać! Nie chcemy spadochroniarzy w Kuj- Pom:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapawlowski Re: Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 04.05.09, 19:43 Czarnecki do Wrocka. Ale fakt, że tylko Kolasiński mu odpowiedział na wezwanie do debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 OK. Kolasiński i tak ma już mój głos 04.05.09, 19:50 Nie żebym go reklamował. Poglądy Kolasińskiego znam tylko z jego książeczki - jeśli myśli to co pisze (a nie widzę powodów, żeby miało być inaczej) to po prostu ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
cynikosceptyk Re: OK. Kolasiński i tak ma już mój głos 04.05.09, 23:02 widze ze sfora klakierow kolasinskiego ruszyla do boju... jezeli ktos po przeczytaniu tego gniota chce zaglosowac na kolasinskiego to gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-krzyzak Re: OK. Kolasiński i tak ma już mój głos 05.05.09, 08:47 cynikosceptyk napisał: > widze ze sfora klakierow kolasinskiego ruszyla do boju... > > jezeli ktos po przeczytaniu tego gniota chce zaglosowac na kolasinskiego to gratuluje...< Więc: 1. W języku polskim używa się polskich liter - ę, ą ź, ł itd... 2. Widać po "nicku", że do wszystkiego jesteś nastawiony sceptycznie. 3. Nie ma innego, lepszego kandydata niż Pan Kolasiński. 4. A książka - jest bardzo ciekawa i ciekawym językiem napisana :) Ma mój głoś! - świeżość, młodość, wiedza nadchodzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot99 marek k na ministra finansów 05.05.09, 08:38 drogi jot9 - jesli ksiazeczka przekonuje ciebie do glosowania na pana Marka Krzysztofa K. to gratuluje zaapytam który fragment najbardziej przekonuje Cie że, to dobry kandydat? mi podoba sie rozdzial 7. Dodatek dla niedowiarków i cudowna recepta jak zwiększyć bogactwo państwa :) zresztą może ktoś wie co to jest bogactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 04.05.09, 20:15 A nie chciałem iść na wybory (pierwszy raz). Teraz wiem, że pójdę! -- "Spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
vrihedd Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 04.05.09, 20:55 z jednej strony mamy doktora prawa europejskiego a z drugiej "prawą rękę" andrzeja leppera. to jakby cyceron z koniem miał debatować przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 05.05.09, 10:16 A kim jest ten pan Kolasinski? to ze pil piwo z australijczykiem gdzies w Azji i wstydzi sie za braci k. to juz dowod ze bedzie nas dobrze reprezentowal?? ps nie zebym popieral te polityczna mende z wroclawia, ale zawsze chyba jest jakas alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
jaziun Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 05.05.09, 10:45 Biegła znajomość języka angielskiego powinna być obowiązkowa? Czy lepiej ciągnąć za sobą tłumaczy lub zakładać dziwne słuchawki? Panie Czarnecki słuchamy? In english, please. Odpowiedz Link Zgłoś
euroentuzjasta88 Wyborczy kick-boxing Kolasińskiego 05.05.09, 11:55 Jako jedyny odpowiedział na wyzwanie i otwarcie powiedział, że może debatować z każdym innym kandydatem - to znaczy, że jest pewny swojej wiedzy i ma konkretną wizję, jak powinna wyglądać praca europosła. Czyżby strach wdarł się w szeregi kontrkandydatow ? Odpowiedz Link Zgłoś