dornjuan 10.05.09, 20:54 Sędzia wrocławskiego meczu powinien być zawieszony , trzy kardynalne błędy ale i tak nie wydrukował hehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezary_futerko Squasha, bez debiloapostrofu 10.05.09, 21:48 ze na korekte was nie stac wiemy, ale po co analfabetow zatrudniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pszymkowiak1 Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 10.05.09, 22:01 Panie redaktorze, Adrian Miedziński wygrał trzy razy z Crumpem, a nie dwa! Radzę oglądać z większą uwagą! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 10.05.09, 22:31 Ja wierzylem do samego konca Widzac tak dobra jazde Smolinskiego dziw bierze ze Gajewski go nie wstawial czesciej. wygraliby po 13 biegu A na powaznie, wole Lampkowskiego od Smolinskiego i nie wierzylem po 11 biegu w wygraba a na zmniejszenie przewagi Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 10.05.09, 22:56 Niesamowite ! Brawo Torun, Byda wam gratuluje z całego serca. Jestesmy przy Was NIKIM i Niczym! Miłej nocy. Cała Byda pozdrawia piekny Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko zdan nie rozpoczynamy od 11.05.09, 07:09 "a" "i". poziom jezyka jakim napisany jest ten tekst jest przerazajacy. co sie dziwic skoro teraz matura wyglada jak test dla szostoklasisty :(. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 11.05.09, 09:24 Gratulacje. Drużyna Unibaxu ma wielki charakter do walki. No i oczywiście dziękujemy za zwycięstwo nad naszym rywalem. Po raz pierwszy były oklaski na Polonii po informacji o zwycięstwie Torunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 11.05.09, 09:43 prosiłem bys zachowal resztki fasonu... a takie oklaski dla jadącego dla fusów Apatora bywały juz wczesniej, bo nie raz i nie dwa dupsko ratowalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 11.05.09, 20:02 ratowaliście? W sensie np. wspierania sprzętowego z Wrocławiem żebyśmy wygrali i Wy w fonale jechali czy coś tam może innego wymyślisz? Nie licząc ostatnich 4 lat byliście dla nas rywalami w walce o medale i trudno byłoby żebyśmy się cieszyli z Waszych zwycięstw. Swoją drogą musiał Cię mocno zaboleć mój stosunek do Unibaxu co? Zapewniam, Cię że mam wielki szacunek dla uczciwej i sportowej walki. Tym bardziej, że torunianie musieli walczyć też z krawcem sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Unibax wygrał! Czy ktoś w to wierzył? 12.05.09, 12:26 >>>mam wielki szacunek dla uczciwej i sportowej walki. i dlatego jestes sympatykiem klubu, który po wałku zamiast poleciec z ligi zmienił nazwę i pozostał. Tak, wartości ponad wszystko. Z duma mozna zawsze o nich popisac. Załosne. Odpowiedz Link Zgłoś