Dodaj do ulubionych

Internet w Petrusie

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 12:11
Wie ktos moze jak ma sie sprawa stalych lacz internetowych ktore miala
rzekomo zakladac TVK Petrus po tegorocznych wakacjach? Na razie jakos ani
widu ani slychu... Podobno mialy byc najtanszymi laczami z
tych 'kablowkowych' a tu nic z tego jak na razie. Bede wdzieczny za
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jazon Re: Internet w Petrusie IP: 80.54.35.* 07.12.03, 14:08
      Nie łudziłbym sie na Twoim miejscu (ja juz przestałem i zdecydowałem sie na
      Neostradę)- oni zawsze albo 'zakupuja sprzęt', albo 'testują sprzęt', albo
      też 'nie ma zainteresowania usługą'. Straszna niekompetencja- poedjrzewam że
      jak sie w końcu wygrzebią to połowa potencjalnych uzytkowników zdecyduje sie
      juz na cos innego.
      • Gość: borixon Re: Internet w Petrusie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 16:00
        Mialem jednak nadzieje ze cos zrobia bo w wakacje przeczytalem w Wyborczej ze
        Petrus cos robi. Kto wie? Trzymam kciuki :)
        • Gość: vvronia Re: Internet w Petrusie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 16:07
          Mojemu szwagrowi powiedzieli, ze lada dzień ruszają z netem. We wrześniu to
          powiedzieli... :)))
          • Gość: z rubinkowa Re: Internet w Petrusie IP: 66.98.130.* 07.12.03, 21:11
            Mi mówili "w przyszłym roku" w roku 2000. Szkoda na nich czasu, zwodzą klientów,
            zawracają głowę. Wątpliwe, żeby udało im się uruchomić cokolwiek przed 2020 ;P
            Idź do innego dostawcy, zapłacisz więcej, ale będziesz miał łącze, a nie
            obietnicę bez pokrycia.
            • Gość: mieszkaniec Rubink Re: Internet w Petrusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 10:56
              Gdyby to ode mnie zależało ,juz dawno podziękowałbym tej firmie
              za "usługi".Kultywuje ona zasadę-BIERZ CO DAJę_nie idzie z duchem czasu i
              potrzebami mieszkańców.Wiele razy dopytywałem o NATIONALE GEOGRAFIC,o program
              osiedlowy, o internet-ale nic z tego.Wykupuję pakiet najszerszy z proponowanych-
              ale i tak oglądam co dają a nie co chciałbym.Mam nadzieję,że jak wygaśnie im
              umowa zawarta dawno z Zarządem Rubinkowa-to nowy Zarząd nawiąże współpracę z
              jakimś porządnym operatorem i zrezygnuje z tego partacza.
              • Gość: Mandaryn Re: Internet w Petrusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:07
                Gosciu !! Petrusa mozesz co najwyzej oskarżyć o praktyki monopolistyczne, bo
                każdy z operatorów wrzuca do pakietu co chce. Ja też bym chcial wybrać sobie te
                kanały, które mi się podobają, ale światłowodów Ci u nas brak, i na pay per
                view u nas za wczesnie. A z zerwaniem umowy to życzę szczęścia bo struktura
                okablowania mieszkań to własność większości operatorów, a nie mieszkańców i
                wartość w/w to kilka MLN (!!!) złotych. Stać SM na wykup okablowania ? Albo
                stać nas - mieszkańców ? Wątpie...
                A na internet czekam z utęsknieniem...
                Też mi się to nie podoba, ale cierpliwy jestem. Najlepiej - narzekać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka