rozczarowana-torunianka 18.05.09, 19:08 popadało i nie ma gdzie tego faktu odnotować bo wątek nieużywany się zarchiwizował. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=41977552&a=87602110&wv.x=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
historykii Re: strasznie pada 19.05.09, 04:58 kdesw napisał: > Dobre i te parę kropelek. ... na które oczekiwały riślinki, kwiaty, trawy i nasze państwowe lasy, nasze dobro narodowe... Pamietajcie, że my Polacy mamy szczęście, że z wyjatkiem III stanu zagrożenia mamy do nich( lasów) wstęp wolny! Ale jaki tak śmietnik! Czegóż tam nie ma!????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 18.05.09, 20:24 ale spacer w deszczu byl bardzo przyjemny:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 18.05.09, 21:48 nie spacerowałam w deszczu, ale wypiłam sobie kawę na balkonie, patrząc jak pada. Też było przyjemnie:) Na szczęście nie było oberwania chmury, jak w Gdyni;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: strasznie pada 18.05.09, 22:01 cos jeszcze? Musze ci powiedziec,ze miałas ogromne szczescie,ze mogłas sobie wypic kawe na balkonie.(niezle musiałas wygladac , nie sasiedzi nie pokazywali ciebie swoim pociechom palcem?) W Bydzie bys tego nie mogła zrobic z uwagi na nieprzyjemny zapach jaki rozchodzi sie od wczoraj po tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: strasznie pada 19.05.09, 05:02 Tym z zaczadzonej "Bydzi" dedykuję piosenkę; w punkt! " Wsiąść do pociągu byle jakiego..." i pojechać np. do Piły ; w ok. rzeźni pewnego " rzeźmesmana". Tam , jak pisała prasa-jeden fetor się ściele nad łąkami... Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: strasznie pada 19.05.09, 09:45 dominujace w Polsce wiatry zachodnie powodują, że smród z faktorii najbardziej ciemiężonego więźnia politycznego III RP (!! jakiś taki trans sobie piowiesił) i tak kierują sie w strone Bdg Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: strasznie pada 19.05.09, 10:46 kid_cassidy napisał: > dominujace w Polsce wiatry zachodnie powodują, że smród z faktorii > najbardziej ciemiężonego więźnia politycznego III RP (!! jakiś taki > trans sobie piowiesił) i tak kierują sie w strone Bdg Swoj do swego ciagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: strasznie pada 18.05.09, 22:15 A ja wracałam sobie z pracy rowerkiem w deszczu:) Fajnie było, najzabawniejsze, że podczas całej 10-cio minutowej drogi padało, a jak dojechałam, to przestało.. i tyle by było z deszczu w Toruniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 21.05.09, 22:53 a teraz znowu leje. I jeszcze na dodatek grzmi i błyska od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 21.05.09, 23:59 niech leje, wiatr hula, a pioruny strzelają aż się chałupa zatrzęsie! to lubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 22.05.09, 00:08 a skoro tak to niech tak będzie. pod warunkiem jednak, że te pioruny w chałupę nie strzelą i wstrząsy jej zbytnio nie zaszkodzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 23.05.09, 23:03 dzisiaj to dopiero lało. Ale jeszcze gorzej było na południu Polski. 50 litrów deszczu na 1 m powierzchni w ciągu godziny. Toż to oberwanie nie jednej chmury, a całego stada chmur;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 29.05.09, 16:33 strasznie pada, pięknie pada. Kot kocha wodę, szum strumyka, szum deszczu, nie chce wracać do domu. Pasjonat padania. Miło. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 29.05.09, 22:22 a gdzie tam pięknie. Zmokłam mimo parasola. Ale niech sobie pada. Najlepiej w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 30.05.09, 10:15 Oj Torunianko nieźle tak posiedzieć na balkonie gdy pada deszcz, a powietrze jest pozbawione pyłów i wszystkiego co w powietrzu się unosi. Czyściutko posprzątane powietrze :). A mi deszcz trochę popsuł taras :). Uszczelniłem popękane fugi. Uszczelniacz sprzed tygodnia ładnie zdał egzamin, ale poprawki dzień przed deszczem to nie był dobry pomysł :). Było sobie, tak jak Ty, wypić kawkę lepiej :) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: strasznie pada 30.05.09, 00:12 rozczarowana-torunianka napisała: > popadało i nie ma gdzie tego faktu odnotować A jak tam ta rynna już jest naprawiona, bo ostatnio jak padało to pamiętasz co pisałaś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 01.06.09, 16:33 Strasznie pada. Znowu! Chyba norma opadów została już wyrobiona na cały rok;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 01.06.09, 16:49 A ja mam bilety na wczorajszy mecz :). Lało po zawodach. Szkoda. A kawkę piłaś na balkonie? Chyba za zimno jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 01.06.09, 17:40 bilety na wczorajsze wydarzenie to bardzo cenne archiwalia:) A kawkę... piłam przed deszczem, w domu. W czasie deszczu już tylko białą herbatę. Na balkon to w ogóle dziś nie wychodzę. Balkon mokry. Wystarczyło, że musiałam wrócić do domu brodząc w kałużach deszczu. Głowę szczęśliwie chronił mi parasol noszony i przy pogodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 01.06.09, 18:28 hmm biała herbata? hihi ciekawe jak to się parzy. Bierze się brązową wodę i wkłada torebkę z białą herbatą i czeka aż się zrobi biały wywar? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 01.06.09, 21:51 muvon, brązowa woda to piwo. W dzień dziecka na forum publicznie o używkach?;) Herbata nie z torebki wcale, tylko z liści. Idź Ty kiedy do sklepu i zobacz sobie ile herbat jest do wyboru. I to nie tylko w torebkach, chociaż te przeważają. A jak mi jeszcze powiesz, że o zielonej herbacie nie słyszałeś, to zacznę Cię ignorować do czasu dopóki się nie douczysz;) A ponieważ noc nadchodzi to padać chyba przestało. W każdym razie nie widzę, nie słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 01.06.09, 22:24 Ba, no o zielonej słyszałem, nawet o czerwonej. Ale o białej nie. Ale człowiek uczy się całe życie więc zobaczę co tam w Herbapolu mają :). Do zaklikania przy następnym deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 03.06.09, 19:42 strasznie padało w południe, strasznie, bo bez kawy i bez herbaty. Przyznaję, biała rarytasem. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 22.06.09, 16:13 przesada, strasznie pada i pada. A gdzie lato? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.06.09, 23:33 oj, pada, pada:) Nawet zmokłam przed chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: strasznie pada 25.06.09, 06:11 Nawet moje drewno( przygotowane jako ogniodajne polana), ma już dość tej " biblijnej pogody"... mam kilkadziesiat bali w zapasie( przed połupaniem)... A nóż trzeba będzie Arkę zbudować...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 28.06.09, 21:25 i oto proszę, strasznie nie pada. Jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 29.06.09, 12:50 uu lało dzisiaj ostro, aż robotnicy z rusztowań uciekli, szkoda tylko, ze od dawna świeci słonce, a nierobów nadal nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 29.06.09, 14:37 optymistko, robotnik z rusztowania nie ruszy się, gdyż znowu będzie lało. Za to powiem, że u mnie też strasznie lało, wszystko zachlapane. I grafitowy horyzont. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 09.07.09, 13:28 fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,82173778,97645642.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 10.07.09, 19:39 eee tam. z dużej chmury mały deszcz. trochę postraszyło, pogrzmiało, pokropiło i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 19.07.09, 00:09 pada i grzmi od kilku godzin, ale nikt tego faktu nie odnotował;) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 19.07.09, 12:11 ja siedziałam jakąś godzinę na otwartym oknie i oglądałam burze, potem sie przestraszyłam, że mnie piorun trzaśnie i uciekłam;p Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 20.07.09, 19:02 zawiało, zawirowało i lunęło. Chwilę, to co to jest wobec ściany deszczu? Pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 22.07.09, 22:01 dawno nie padało....;) przed chwilą nawet błyskało mocno, ale chyba burza przechodzi gdzieś bokiem. Królewno, a Ty nie ryzykuj w czasie burzy tylko uciekaj. Wprawdzie dość rzadko, ale zdarzają się takie zjawiska jak piorun kulisty, który przez otwarte okna wpada. A co by było gdyby taki jeden zahaczył o Twą koronę? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: strasznie pada 22.07.09, 22:10 Nie przesadzaj torunianko, błyskanie, to nie padanie :))) Ale faktycznie dawno nie padało:) Niech se pada całą noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 03.08.09, 19:05 ładnie dziś strasznie padało, dobrze, że u mnie burza poszła bokiem. I kot i ja za burzą nie przepadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 04.08.09, 17:11 a u nas dzisiaj też pada, choć niestrasznie, tylko tak jakoś zwyczajnie. A burzy nie słychać szczęśliwie bo ja za nią także nie przepadam, podobnie jak Twój kot i Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: strasznie pada 04.08.09, 17:16 a mój kot bardzo lubi burze i ucieka z balkonu dopiero kiedy dostanie gradem po tyłku:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 05.08.09, 22:42 czyli potwierdza się reguła, że zwierzęta upodobniają się do swoich właścicieli, lub... właściciele do swoich pupilków;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 06.08.09, 08:40 Czyżbym zaczynał być podobny do jamnika? Hehe no może chociaż mordę sympatyczna mam jak on :) A u nas nie pada, ale csii bo jeszcze wywołam jak szaman jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 07.08.09, 18:12 u nas też nie pada (chwilowo;) a co do podobieństwa to może być fizyczne, ale nie tylko. Zwróć uwagę na fakt, że podobno jamniki uważane są za stworzenia o wielkim sercu i ponadprzeciętnej inteligencji. Teraz widzisz podobieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 07.08.09, 22:24 a kot to co, pies? Też inteligentny, o wielkim sercu i lubiący ludzi. Naiwny? Tyle ile dostaje tyle oddaje. Siedzi teraz na tarasie w świetle księżyca i łowi ważki, koniki i inne latające nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 12.08.09, 21:36 kot był wyżej, a pies swoje miejsce też ma mieć. A Twój kot zamiast łowić ważki niech na komary się lepiej rzuca;) ale... nie tylko strasznie pada, ale wręcz leje, tzn. lało wczoraj i dziś też i nikt tego nie zauważył. A teraz padła bramka dla nas i gra się ożywiła Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 03.09.09, 20:03 długo nie padało. Ale już chmury nadrobiły to długie lenistwo. Trochę popadało. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: strasznie pada 03.09.09, 22:28 Trochę? Jeny znowu mi garaż podtopiło. Chyba będę musiał w końcu zakasać rękawy i coś z tym zrobić :). Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 12.10.09, 20:09 strasznie pada, zimno, ciemno. Kot już przy piecu. I tak do wiosny? Torunianko, powiedz, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 12.10.09, 22:16 chciałabym powiedzieć nie, ale skoro sama zauważyłaś, że szaroburo i ponuro, to jak mam zaprzeczać? A może będzie jeszcze gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 13.10.09, 19:13 myślałam, że powiesz, że wróci ciepła jesień, bo w Toruniu i tak cieplej aniżeli u mnie. Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.10.09, 23:48 ciepłą jesień zapowiadali, ale od zapowiedzi do spełnienia droga daleka, jak widać. A dziś wprawdzie nie tak strasznie, ale pada sobie Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 a u mnie byl sejmik w ogródku :) 25.10.09, 13:43 Przez pół dnia sejmikowały szpaki. Kto tego nie widział nie umie sobie wyobrazić :). Najpierw zleciały się duże stada ptaków. Usiadły na wszystkich dachach w okolicy, na wszystkich drzewach i drutach. Najśmieszniejsze było równanie w lewo hehehe. Siadły na drutach jeden obok drugiego i jak dzieciaki na wuefie w lewo heheh. Świergot wielki i nagle cicho. Ciekawe dlaczego. Warto by o tym gdzieś poczytać. A może ktoś z was wie jak ptaki na tym sejmikowaniu się porozumiewają? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: a u mnie byl sejmik w ogródku :) 25.10.09, 18:48 łatwe pytania: - szpaki porozumiewają się w języku szpaczym oczywiście, a cisza nastała, gdyż jeden z nich dostrzegł, że CBA, FBI czy jak tam ich zwał, nagrywają. Chyba przestało padać Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: a u mnie byl sejmik w ogródku :) 25.10.09, 19:00 no. A moze agent Tomek sie za szpaka przebrał i uwodził żonę naczelnika stada? A deszcz do Was od nas niestety przylazł był :(. I mecz przerwał Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: a u mnie byl sejmik w ogródku :) 05.11.09, 00:44 a śnieg? Też od Was mamy? Dzisiaj padało i chyba jeszcze pada na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: a u mnie byl sejmik w ogródku :) 05.11.09, 19:39 padało, padało całą drogę z Torunia do Brodnicy, prosto w szyby, zamieć momentami jak w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka strasznie pada i wieje 18.11.09, 20:44 dawno nie padało:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada i wieje 23.11.09, 21:22 właśnie pada i znowu wieje. Ciekawe kogo przywieje, w końcu listopad i koniec roku niedługo. Potem wybory co słuchać nawet lokalnie. U mnie w budowie dwa malutkie ronda i droga przemysłowa szumnie zwana obwodnicą. A korek w mieście jak był tak zapewne i będzie. Jeżeli będzie ktoś przejeżdżał proszę tą okoliczność korkową brać pod uwagę w planach czasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 14.12.09, 00:07 ale śniegu napadało. Wszędzie biało Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 23.12.09, 10:06 strasznie pada, deszczowo. Nie wiem dlaczego o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 07.01.10, 23:01 Dosiego Roku (odwzajemnienie trochę spóźnione bo niezauważone) A popadało trochę wczoraj i dzisiaj jest jeszcze biało:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 11.01.10, 13:10 no i sypnęło, zawiało, jak to w zimę. Nawet kot nie chce po śniegu daleko biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 19.02.10, 22:16 u mnie strasznie pada deszcz, w zimie. Rozpuści śnieg, którego miasto nie chciało wywieść, bo oszczędzało. Takie mamy samorządy. Prawdę powiedziawszy, wstyd. Dla nas. Kogo teraz wybierzemy? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 19.02.10, 23:55 No właśnie o tym samym myślałam. Wiadomość dnia. Pada! I to nie tylko z dachów, z których lecą roztapiające się zlodowaciałe bryły śniegu i resztki sopli, ale po prostu mży i dżdży. A na chodnikach.... ho, ho, ho, ile wody. Chyba kalosze trzeba kupić;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 02.03.10, 21:40 I znowu pada... śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 03.03.10, 22:05 fakt, niedługo święta;) niech pada ten śnieg, będzie czyściej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 20.03.10, 23:00 no i rozpadało się na dobre. I to w pierwszy dzień wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 21.03.10, 13:48 strasznie pada, niestety. Tylko 4 przebiśniegi. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 21.03.10, 18:40 tak się wiosenny sezon zaczyna;) strasznie pada, a może nawet będzie jeszcze straszniej... padać, bo nad miastem czarne chmury wiszą Odpowiedz Link Zgłoś
harcownik-online Re: strasznie pada 22.03.10, 23:21 padać to dopiero będzie, jak Most rozkopią, ZDZ się zawali, a Zaleski odtrąbi nowy sukces i wręczy nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 23.03.10, 20:03 a ja myślę, że Toruń potrzebuje już dzisiaj trzy mosty i dobrze zacząć je budować. Bez mostów i deszcz nie pomoże, miasto wyschnie wzdłuż Wisełki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 27.03.10, 19:52 trzy mosty??? No może w trzecim tysiącleciu:P A dzisiaj znowu strasznie padało Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 29.03.10, 20:53 i znowu pada. Może nie strasznie, ale tak sobie kropi Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: strasznie pada 29.03.10, 21:25 Za nic już nie wyjdę na dwór ;) Na balkonie przestało kropić. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 26.04.10, 22:41 jak nie pada, jak właśnie pada;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 19.05.10, 08:30 strasznie pada. Widać jak straszne padanie nie daje ludziom wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 19.05.10, 22:47 już przestało strasznie padać;) nawet trochę się ociepliło! Ale idzie wielka woda... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 24.05.10, 20:10 a jak teraz wysoko stoi? Woda to największy żywioł, najtrudniejszy do opanowania przez człowieka. Ale popatrzcie na tablice na murach przy Szkole Morskiej, to były stany grozy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.05.10, 23:18 metryczka wedle życzenia fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2276829,2,57,2010-05-23-14516.html nie jest aż tak źle, dzięki tej przerwanej tamie, która zatopiła innych. Czyli udało nam się cudzym kosztem. Niestety, trochę domów u nas tez ucierpiało. No i jeszcze na dodatek dzisiaj się ochłodziło i sobie popadało Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy1308 Re: strasznie pada 25.05.10, 12:14 rozczarowana-torunianka napisała: > metryczka wedle życzenia > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2276829,2,57,2010-05-23-14516.html > nie jest aż tak źle, dzięki tej przerwanej tamie, która zatopiła innych. Czyli > udało nam się cudzym kosztem. Niestety, trochę domów u nas tez ucierpiało. No i > jeszcze na dodatek dzisiaj się ochłodziło i sobie popadało O czym Wy tu ciągle mówicie? O wodzie? O deszczu? O padaniu? O braku deszczu? O Rydzyku? O braku Rydzyka? I to mają być dorośli wykształceni ludzie? A Toruń? Czy ciągle zmieniacie nawierzchnię na ul. Szerokiej? Nic nie rozumiem. Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 26.05.10, 15:11 popatrz torunianko, ktoś się dziwi i nie rozumie. Nie rozumiem. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.07.10, 09:58 wygląda na to, że przegapiłam dwa znaczące wpisy. Ja nie rozumiem, że ktoś może nie rozumieć tak nośnego meteorologicznego tematu. I to wioskowy.... ale on pewnie nie sieje i nie orze. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.07.10, 09:59 strasznie pada i na dodatek grzmi. I to prawie w całej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 25.07.10, 15:44 wczoraj strasznie padało, ale fajnie było. Lało się i lało z nieba, na zaścianek, na złe emocje, na małość, na zawiść. Nie zalało. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 25.07.10, 23:00 ech, bo nie da się zalać małości, zawiści i złych emocji. Najwyżej robaka można zalać;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 27.07.10, 15:29 bardzo ładnie pada, spokojnie wsiąka. Aż chce się spać. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 27.07.10, 22:15 spać o 15:29? Nie zauważyłam deszcze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 28.07.10, 21:12 ale dzisiaj to już prawie cały dzień padało, a chwilami strasznie padało Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 04.08.10, 19:31 nie pada i spać się nie chce. Czyż nie jest znana potrzeba drzemki? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 06.08.10, 21:14 jak to nie pada? Przecież przed chwilą nieomalże lało jak z cebra. I tak będzie sobie strasznie padać aż do wtorku! Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: strasznie pada 06.08.10, 21:38 Przepraszam, że się wtrącę... ;) Ale do którego wtorku? A są tacy, całkiem niedaleko, którzy modlą się o deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 09.08.10, 16:27 jakby się dało przesunąć je trochę w prawo(najmodniej i najpoprawniej) to i pożytek i klęski mniej. Ale człowiek jedynie łudzi się, że ma kontrolę nad przyrodą. Przez to i klęski mniej. Zasadniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 17.08.10, 00:11 i znowu strasznie pada i to od wczoraj tak pada, z małymi przerwami tylko, i żeby było widać jak strasznie pada to i błyskawice padają Odpowiedz Link Zgłoś
torunianka7 Re: strasznie pada 21.09.10, 00:07 ale jak pięknie grzyby rosną po deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.torunczyk Wątek głupi albo nie... 11.09.10, 21:24 Wątek głupi albo nie ale cieszy się największym zainteresowaniem na tym forum :) Teraz akurat nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 27.07.11, 11:46 strasznie pada i pada, od godz. 2 w nocy. Trochę mocniej, trochę mniej, strasznie pada. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 28.07.11, 21:40 tak strasznie lało, że spłukało mój wczorajszy post? Czy może straszy? Tylko co lub kto? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 29.07.11, 23:22 nic nie spłukało, tylko ustawiłaś się gdzieś w środku wątku;) no i wciąż pada..... Odpowiedz Link Zgłoś
thebioetanol Re: strasznie pada 18.08.10, 08:39 prestań pisać że pada bo to głupie Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 18.08.10, 21:23 nie prestanie, nie. Wolność słowa, wolność wypowiedzi, a ponad to trzeba mieć tylko poczucie humoru zgredku. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 19.08.10, 00:04 no toż jak przestaje padać to przestajemy pisać, ale dziś popadało. Wprawdzie nie tak strasznie, ale można było zmoknąć Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 06.09.10, 18:13 I znowu pada równo! A fala na Wiśle wzbiera i przekracza poziom alarmowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
thebioetanol Re: strasznie pada 09.09.10, 11:06 znowu pada i pada i pada to forum jest głupie główne tematy : most , głupi szrek, oraz najgłupszy temat: padający deszcz no cóż jest to forum dla psychicznych sflustrowanych Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 09.09.10, 23:34 o proszę, ktoś zauważył, że znowu pada:))) A padający deszcz to wcale nie jest taki głupi temat jakby się zdawało poza tymi tematami jest jeszcze ulica Mickiewicza i CSW Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 13.09.10, 21:32 the... przyznaje się do frustracji. Deszczem? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 13.09.10, 21:46 toż przecież nie pada;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 13.09.10, 22:03 o, przepraszam, jednak pada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 17.09.10, 19:44 a dzisiaj to nie tylko strasznie padało, ale i grzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 21.09.10, 18:51 przepraszam, ale na razie nie chcę, żeby padało. I wołam: lato wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 01.11.10, 22:24 a tu zima idzie...będzie padał śnieg :) kto lubi zimę?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 02.11.10, 22:29 na razie to trochę liści napadało, a nawet całkiem sporo:) Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 05.11.10, 17:12 już drugi dzień i to coraz mocniej Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 05.11.10, 18:58 no właśnie! pada i wieje na dodatek. Jakoś Niebiosa niezbyt przychylne promocyjnej akcji kopania dołów przez starających się o głosy wyborców;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 16.11.10, 23:37 dawno nie padało więc się rozpadało Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.11.10, 23:23 no może nie aż tak, ale za to jak;) trochę popadało na biało Odpowiedz Link Zgłoś