Gość: tartoletka IP: *.spray.net.pl 01.03.10, 21:31 hiszpańska tortilla, taka z ziemniaczkami i tłustym chorizio w sam raz na zawieruchę. mlask mlask Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelopez Familla Tortilla 02.03.10, 11:21 a oto moje szaleństwa TORTILLOWE :) kasiawkuchni.mlacka.pl/obiadki/tortilla-show Odpowiedz Link Zgłoś
luisafoodie Re: Familla Tortilla 02.03.10, 13:20 jakie pożyteczne podsumowanie :) przyznaję, że kiedyś wszytskie te odmiany zdrowo mi się mieszały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna182-0 Re: Familla Tortilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 15:18 Też kupiłam to co y i całkiem niezłe wyszło. polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caribbeangirl Karaiby IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.10, 09:09 byłam w ubiegłym roku na karaibach a dokładniej na Curacao, tam faktycznie świeże owoce np. mango są na wyciągnięcie ręki, chociaż w środku wyspy dominuje busz; co dobrego tam jadłam? najbardziej smakowała mi mahi-mahi z grilla, świeża per primo, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś