Gość: ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Śliwki w occie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:28 mam pytanie , czy te śliwki mają być z pestkami czy nie / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Śliwki w occie IP: *.chem.uni.wroc.pl 04.08.05, 13:32 bez pestek, megaśnie smakuja zima np do frytek i mieska bez panierki az mi ślinka leci, mama kiedys kupila niedojrzae sliwki i zamarynowałą je...niebo w dziobie...mlask Odpowiedz Link Zgłoś
kaba65 Re: Śliwki w occie 04.08.05, 17:53 Guzik prawda-ślwki maja być z pestkami!!! I muszą to być te najzwyklejsze,niepozorne węgierki a nie wielkie mutanty pozbawione smaku. W podanym przepisie według mnie jest za dużo octu/no chyba że ktoś lubi"wykręćmordy"od kwasu/.I te kilkadziesiąt goździków???!!! Ja robię według przepisu będącego od zawsze w mojej rodzine i wdług niego przyrządzone śliwki są słodkie i zarazem pikantne. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Muszą 04.08.05, 22:55 być z pestkami, inaczej sie porozwalają. Trzeba je też ponakłuwać igłą albo wykałaczką, zeby nie pękały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Muszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:23 thanks za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJKA Śliwki w occie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:16 ILE GOZDZIKOW? jak sie da 10 to bedzie inny smak niz jak sie da 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Śliwki w occie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 23.08.07, 14:02 Jak można coś ugotować , nie doprowadzając tego do wrzenia?:):) Odpowiedz Link Zgłoś