zymzyk 06.03.06, 19:54 eee....nie lubie www.europepascher.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JKZ Re: Ziemniaki pieczone IP: *.aij.pl 12.03.06, 14:17 mojemu synowi nie smakowały ponieważ woli frytki, ale dla mnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Ziemniaki pieczone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:24 Pyszne - zwlaszcza, jak od dwóch dni jest się na diecie owocowo - warzywnej dr Kwaśniewskiego i na drugi dzień wieczorem można sobie upiec takiego iemniaczka - rarytas :)) niestety - trzeba jeść bez sosu - ale za to z maselkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Ziemniaki pieczone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 17:52 Pychota z tego przepisu pyszne wychodza Odpowiedz Link Zgłoś
marysia2773 Ziemniaki pieczone 24.12.07, 21:33 Mam inny sposób pieczenia ziemniaków w piekarniku :obrane ziemniaki tnę w grube plastry ,układam na papierze do wypieków skrapiam olejem , posypuję solą , wkładam do piekarnika na ok. 20 min . Są gotowe kiedy lekko się zarumienią.Ale uwaga nie kazda odmiana jest odpowiednia . ten sposób przygotowania nie powoduje utaty wartości odżywczych i jest chyba prostszy niż gotowanie. Odpowiedz Link Zgłoś