Gość: halinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:00 nic ciekawego , piekłam smaczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michalcia Sernik krakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:48 Bardzo Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisha wlkp Re: Sernik krakowski IP: *.promax.media.pl 05.04.07, 09:49 Halinka witaj! jesli pieklas juz bardziej smaczne serniki to moze podziel sie z nami swoimi przepisami niech my tez mamy szanse poprobowac tych pysznosci :) Bardzo zalezy mi na wyprobowanym juz przepisie sernika godnego polecenia zwlaszcza teraz na swieta,mozesz mi jakis polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letka Sernik krakowski IP: *.cable.ubr03.smal.blueyonder.co.uk 10.08.07, 16:29 a ja wlasnie spróbuje bo nie liczy sie to kto robi lepsze tylko wysilek osoby ktora to napisala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Sernik krakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 15:33 Ale dlaczego krakowski? Na moje niedoswiadczone oko przepis jest taki sam jak tradycyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona klisman Sernik krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 16:56 złeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś