Gość: KKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 20:25 Za chwilę,do wzięcia będzie Zieliński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scyzoor Orest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 08:35 Trzeba się przeprosić z Lenczykiem za rozstanie w kiepskim stylu i go z tonącej Craksy wyciągnąć... jest też Tęsiorowski :) choć kibice się nie lubią to dla trenera nie powinno mieć znaczenia. Ja tam pomimo tego że jestem kibicem WKS'u ciesze sie, że Zagłebie gra w ekstraklasie, są derby, stadion macie łądny i gdybym miał pewnośc że wyjade z Lublina całym autem (bez rzuconej cegłówki) to bym chetnie przyjechał. Ale niestety wciaż brakuje zdrowego podejścia do rywalizacji i młotków nie brakuje. pozdrowienia dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgplr Re: Orest... IP: 84.40.217.* 03.11.09, 11:37 Przyjeżdżaj, nie ma obaw. Ja jako mieszkaniec Wrocławia urodzony w Lubinie bez większych przeszkód wpadam na mecze autem z blachami wrocławskimi i nic mnie jak dotąd złego nie spotkało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGOM Re: Orest... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.09, 13:12 Do czasu koledzy, do czasu. Co prawda sam nigdy w nikogo nie rzuciłem niczym cięższym od mokrej szmaty do tablicy, ale durnowatych ci u nas ponad miarę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLU Re: Orest... IP: 195.60.183.* 03.11.09, 15:06 @Scyzor Do LubLina to nawet sobie możesz taczką na rejestracji DW pojechać i Cię nikt nie ruszy kibicu "za dychę". ;) O takie rzeczy nie masz co się martwić w Lubinie, tu mieszkają cywilizowani ludzie którym nie w głowie wybijanie szyb cegłówkami ;) Nie mniej jednak zgadzam się z ostatnim twoim zdaniem i wiedz, że też nad tym ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 363-47=46 Ja polecam Grembockiego ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.09, 13:30 to drugi Smuda ! Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Ekstraklasa. Kto zastąpi Franciszka Smudę w Zag... 03.11.09, 13:55 po co prezesom kghm jakiś magik od kopania w piłkę, a niech gonią pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom ponieważ to także z moich podatków, to.. IP: *.toya.net.pl 03.11.09, 13:57 ...proponuję sprzedać piłkarzy, stadion i dać kasę na walkę z bezrobociem. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
niepart Re: ponieważ to także z moich podatków, to.. 03.11.09, 14:39 Z jakich Twoich podatków? KGHM nie jest utrzymywany z podatków tylko dokłada du budżetu państwa, to po pierwsze. Po drugie zupełnie nie rozumiem dlaczego w liberalnej gospodarce rynkowej ktoś zakazuje legalnych praktyk marketingowych a tak jest w przypadku ministra (chyba) finansów, który zabrania spółkom z udziałem skarbu państwa finansowania sportu. Dla mnie to paranoja, bo właśnie takie spółki powinny kreować zachowania prozdrowotne poprzez choćby kreowanie pożądnych wzorców. KGHM powienien stworzyć Zagłębiu budżet na poziomie 100 mln PLN, to wreszcie jakiś polski klub grałby w Lidze Mistrzów. A stać ich na to. Wreszcie po trzecie ludzie mieszkający na terenie zagłębia miedziowego odczuwają na swoim zdrowiu skutki działalności KGHM, dlatego zasmarkanym obowiązkiem firmy jest inwestowanie w region i najlepiej w sport i kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ponieważ to także z moich podatków, to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 17:13 poziom...jestes zaje...., to powiedz kto z ciebie takie podatki sciaga??? hahahahah a propos... kghm jest spolka bedaca w obrocie publicznym (gieldowa)- państwo ma tam 42% co nie zmienia faktu, ze nie jest to firma panstwowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Muminki SB-ka chcą zatrudnić IP: *.lanet.net.pl 03.11.09, 20:28 Zdisław Kapka jako zawodnik Wisły był etatowym pracownikiem Milicji Obywatelskiej. W 2004 przed wyborami do Parlamentu Europejskiego, w których kandydował z ramienia SdPl, złożył oświadczenie lustracyjne, w którym przyznał się do współpracy ze służbami bezpieczeństwa PRL. Ale czego się można spodziewać po takim klubiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbiko Re: Muminki SB-ka chcą zatrudnić IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.11.09, 14:32 No i co z tego?Nie każdy musi być ministrantem. Odpowiedz Link Zgłoś