Gość: pacy] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacyn!!!! Re: Idea Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 11:57 PAN G.Schetyna jak narazie dobrze prowadzi klub IDEI ŚLĄSKA WROCŁAW!!!!!Oby tak dalej!!!!!!!!!!!!Mam małą prożbę i pewnie nie tylko ja ale wszyscy kibice dobrej koszykówki jaką prezentuje śląsk, aby niezmieniać koszykarzy a tym bardziej trenera!!!Jak to miało miejsce sezon temu!!!! DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Idea Śląsk Wrocław IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 24.01.04, 12:21 Popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.01.04, 14:40 Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? Bo przeglądając ostatnio tabelę w Gazecie znalazłem tylko jedną drużynę z Wrocławia, która według Gazety nazywa się Idea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 24.01.04, 17:37 Jak najbardziej, istnieje! I to jeszcze jak! Nie jest juz w sekcji WKS, ale wszyskie tradycje pozostały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.01.04, 09:06 To dlaczego przeglądając tabelę w poniedziałkowej Gazecie nie znalazłem żadnego Śląska Wrocław? Nawet Gazeta pisze, że w lidze gra Idea, więc chyba Śląska już nie ma i ten herb do herbu Śląska Wrocław jakiś taki niepodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 25.01.04, 12:13 Prawa rynku reklamowego... Tak się dzieje w całej europie, ale przecierz nie oznacza, że druzyna traci tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.01.04, 14:26 Aha! To tak się dzieje w całej Europie!? To jestem ciekawy jak niedługo będzie się nazywać np Real Madryt i co jego kibice powiedzą jak co 2 lub 3 lata zaczną mu zmieniać nazwę? Bo tak jest w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 25.01.04, 23:24 Akurat Realowi to raczej nie grozi, ale jest to tylko jeden z wyjatków. Poza tym i tak dla wszystkich kibiców jest to po prostu Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.04, 01:56 Ale jak się utożsamiać z czymś co się zmienia praktycznie co roku - herb, nazwa, zawodnicy myślący o tym, żeby za rok stąd spieprzać? Inna sprawa, że w świecie dzisiejszej koszykówki jest to nie do uniknięcia jeśli się nie jest realem a chce się zbudować choć średni europejski team. Niemniej jednak wplatanie nazwy sponsora do herbu jest karygodne (nazwa jeszcze jakoś ujdzie, choć np Kinder Bolonia brzmiało smiesznie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 26.01.04, 17:46 Prawdziwemu kibicowi to nie powinno przeszkadzać. Śląsk to Śląsk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.01.04, 18:47 Śląsk to Śląsk Śląsk to Kosynierzy Śląsk to Wrocław Śląsk to My! Więc niech się barany Gazecie Wyborczej nauczą, że w tabeli wpisuje się ŚLĄSK! A nie jakieś Idee, Zeptery, Eski i inne PCS-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Czy koszykarski Śląsk jeszcze istnieje? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 27.01.04, 05:28 No, przydałoby sie zeby wisywali ŚLĄSK, byłby bajer Odpowiedz Link Zgłoś
tit0 Re: Idea Śląsk Wrocław 27.01.04, 09:26 to zeby slask zdobywal kolejne laury na polskim podworku, i walczyl na europejskim potrzebna jest kasa . jest sponsor ktory ja daje , w zamian chcial byc w tytule- i jest . jednak na meczach wszyscy skanduja wks lub slask , a nie nazwe sponsora- jak bywa w innych miastach- , z prostej przyczyny TO ZAWSZE BYL I,JEST I BEDZIE SLASK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Idea Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.01.04, 17:01 tit0 napisał: > to zeby ... Nie wszystko jest na sprzedaż. Nie bądźmy kurw... Odpowiedz Link Zgłoś
tit0 Re: Idea Śląsk Wrocław 28.01.04, 15:31 ja wole zeby klub sie "sprzedal" i uczestniczyl w zyciu sportowym niz wpadl w sportowa odchlan . niewiem czy wiesz w jakich czasach zyjesz? dzis sportem rzadzi kasa, i to duza. sport to zawod jak kazdy inny. ciekawy jestem czy pracujesz . zaluzmy ze tak. zaluzmy tez ze zarabiasz na poziomie 3 ligi ( powiedzmy 1000) . nie poszedlbys do pierwszej gdzyby ci zaproponowano ( zarobilbyc 10000). tylko zauwaz jesli pujdziesz to sie sprzedaz ( jak twierdzisz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Idea Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.01.04, 16:58 tit0 napisał: > ja wole zeby klub sie "sprzedal" i uczestniczyl w zyciu sportowym niz wpadl w > sportowa odchlan . niewiem czy wiesz w jakich czasach zyjesz? dzis sportem > rzadzi kasa, i to duza. sport to zawod jak kazdy inny. ciekawy jestem czy > pracujesz . zaluzmy ze tak. zaluzmy tez ze zarabiasz na poziomie 3 ligi ( > powiedzmy 1000) . nie poszedlbys do pierwszej gdzyby ci zaproponowano ( > zarobilbyc 10000). tylko zauwaz jesli pujdziesz to sie sprzedaz ( jak > twierdzisz). Swoje imię i nazwisko zachowam bo myślę że moi przodkowie by mi nie wybaczyli gdybym je sprzedał za kilka srebrników. Odpowiedz Link Zgłoś
tit0 Re: Idea Śląsk Wrocław 28.01.04, 20:29 ja o jednym ty o 2 . nie chcesz przyjac do wiadomosci ze kasa jest potrzebna w sporcie. bez idei moglibysmy dyskutowac w tej chwili na temat : "dlaczego we wroclawiu juz nie ma kosza". tak czy inaczej dla mnie to zawsze byl jest i bedzie slask , a nie idea zepter itp. ( podobnie jak dla wiekszosci kibicow), chos cenie te firmy i czuje do nich sympatie za to ze wspierajka SLASK. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Idea Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.01.04, 20:39 Mam już chyba odpowiedź na swoje pytanie. Trzeba mieć tylko nadzieję że dla pieniędzy nikt nie zmieni nazwy na np Pampersy Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
tit0 Re: Idea Śląsk Wrocław 29.01.04, 09:46 Nie znam takowej firmy ale gdyby nawet to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Re: Idea Śląsk Wrocław IP: 62.87.130.* 29.01.04, 12:48 1--> Zawsze to będzie Śląsk. Jednak niestety każdy wie jakie czasy przyszły dla sportu, będzie jeszcze gorzej, jeszcze większa kasa będzie rządzić sportem. Co do nazwy no niestety jest w nazwie sponsor, ale chyba nazwa nie jest taka zła?! Popatrzcie na inne drużyny np. Blachy, Warburg itp. :D można znaleźć ich naprawde dużo więc my chyba aż tak źle nie trafiliśmy :) 2--> Zobaczcie gdzie są drużyny z którymi Śląsk jeszcze niedawno rywalizował w "gorszych pucharach". Np. Skonto itp. Gdzie są? - W tym samym miejscu. A Śląsk wymiata w Eurolidze i radzi sobie naprawde dobrze. Mając 2 od końca budrzet, jeśli nie taki sam jak Krka Nove Mesto :|. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Idea Śląsk Wrocław IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 29.01.04, 14:34 I tak tego nie zrozumiesz skoro jestes takim sobie kibicem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiekibic Re: Idea Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.01.04, 17:14 Gość portalu: Igi napisał(a): > I tak tego nie zrozumiesz skoro jestes takim sobie kibicem :) Tak sobie rozumiem ale pogodzić się nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś