Gość: ROB-35 IP: *.kointech.com.pl 08.02.02, 17:56 Moze trafimy te siedem dych, ale po co, skoro od tygodni coraz trudniej trafi co[ do poczytania i pogadania :-((( Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: 70.001 IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 18:02 To napisz cos fajnego. I mozesz to sobie z wszystkimi potem przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: 70.001 IP: *.kointech.com.pl 08.02.02, 19:02 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > To napisz cos fajnego. I mozesz to sobie z wszystkimi potem przeczytac. Może to nie będzie fajne, ale sądzę, że niestety prawdziwe: 1. Wielu z nas nie lubi Warszawy i niektórych jej mieszkańców 2. Wielu ma nawet ku temu realne powody (ja np. tak - pewien mieszkaniec stolicy wisi mi od ponad roku 50.000 PLN) 3. Jednak zabawa w wyścigi na tym forum to tylko ERSATZ prawdziwej rywalizacji, której być może wielu z Wrocławian nie czuje się na siłach podjąć. 4. Podczas gdy spora część forumowiczów traci czas na psioczenie na Warszawkę, spora część Warszawki zajmuje się "trzepaniem kasy" na prawo i lewo, trzepiąc przy okazji do gołej skóry kogo się da i niszcząc naszą "niezachwianą wiarę" w człowieka ;-) 5. Z tej niemocy możemy tylko cieszyć się marną pociechą w postaci liczby postów (w przerwie między jednym Małyszem a drugim Małyszem). 6. Tymczasem być może stać nas na znacznie więcej. Ktoś ma coś do dodania? Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: 70.001 IP: *.txucom.net 08.02.02, 19:50 Wyglada mi na to ,ze mamy za malo ludzi zainteresowanych tym co ich otacza,extrowertykow.Jest jasne ,ze Warszwa ma wiecej ludzi, o wyzszych zarobkach(przecietnych,bo nikt nie ma wyzszych niz moje!),takze pewno lepszy dostep do inetrnetu bo urzedow wiecej to i postow musi miec wiecej.Nadrabialismy zaangazowaniem,ale jak i oni sie przylozyli to wygrac musza. Mysle ,ze powinnismy zalozy wiecej watkow ogolnopolskich.Pisanie w kolko ktora restauracja najlepsza we Wroclawiu to bezsensu jako ,ze dobrej raestauracji we Wroclawiu w ogole niema to i odzew slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: 70.001 IP: *.kointech.com.pl 08.02.02, 20:23 Gość portalu: feran napisał(a): > Wyglada mi na to ,ze mamy za malo ludzi zainteresowanych tym co ich > otacza,extrowertykow.Jest jasne ,ze Warszwa ma wiecej ludzi Tak... kiedyś nawet taki jeden, bodaj Lenin mu było (ale tylko za kimś pewnie powtarzał), że "ilość przechodzi w jakość"... > Nadrabialismy zaangazowaniem,ale jak i oni sie przylozyli to wygrac > musza. Ale co wygrać? Marchewkę czy Order z Kartofla? :-) > Mysle ,ze powinnismy zalozy wiecej watkow ogolnopolskich. O tak! Wtedy okaże się co mamy do powiedzenia na różne tematy i może nauczymy się czegoś od siebie. To więcej warte niż tania satysfakcja z "kilku cyferek wypisanych na dupie stolicy". > Pisanie w kolko ktora restauracja najlepsza we Wroclawiu to bezsensu > jako ze dobrej raestauracji we Wroclawiu w ogole niema to i odzew slaby. Albo Wrocławianie wolą w domciu pichcić na przykład szpinak :-) Swoją drogą "UWIELBIAM SZPINAK" to rewelacyjny wątek - pokazuje całą gamę naszych możliwości i potęgę wrocławskiej wyobraźni - coś za co kocham Wrocławian bezgranicznie :-) Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: 70.001 IP: *.kointech.com.pl 10.02.02, 14:26 Gość portalu: Rob-35 napisał(a): > Gość portalu: feran napisał(a): > > > Nadrabialismy zaangazowaniem,ale jak i oni sie przylozyli to wygrac > > musza. > > Ale co wygrać? Marchewkę czy Order z Kartofla? :-) Napisalem cos malo fajnego, acz prawdziwego... I co - od razu brak reakcji? To takie malo wroclawskie - niechec do analizy rzeczywistosci :-))) Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: 70.001 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 15:00 Masz rację. To co piszesz to wszystko prawda. Ale drugim niezależnym torem przebiega rywalizacja z forum warszawskim. 20 marca będzie akurat rocznica. Nie przeszkadza więć, że są wątki do dyskusji, na których nikt ilości nie nabija. I są wątki na licznik ale nie tak durne jak warszawskie i uczciwe. Gorzej natomiast jest z jakością. Nie ma za wiele pomysłow do takiej dyskusji. Jest natomiast dużo pretensji. Jeżeli ktoś chce dyskutować czy Bułhakow był białogwardzistą to niech otwiera wątek. Ale to nie moja sprawa. Imtelektualne dysputy można prowadzić na wyspecjalizowanych forach. Ja narazie mam czas to się bawię. Pozdrawiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś