betitk 11.12.09, 22:28 Bardzo proszę o jakieś namiary na dobrego laryngologa. Mam 3 letniego synka i muszę udać się na wizytę i potrzebuję dobrego specjalisty. Będę niezmiernie wdzięczna Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pooperacyjny Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 22:36 dr Przerwa -Tetmajer. Przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Laryngologii na Wyszyńskiego. tel. do rejestracji: +48 71 323 63 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooperacyjny2 Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.dialog.net.pl 11.12.09, 22:53 dr Gawron w tym samym centrum. Bardzo polecam. Człowiek, Lekarz, Fachowiec. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa 11.12.09, 23:31 Absolutnie przedmówcę popieram - doktor Gawron w Medicusa na Wyszyńskiego. Jedyny podaj tam specjalista laryngologii dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa 11.12.09, 23:33 Popieram przedmówcę całkowicie. Doktor Gawron z Medicusa to świetny fachowiec. Zresztą, bodaj jako jedyny jest specjalistą w zakresie laryngologii dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
betitk Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa 12.12.09, 13:19 Dziękuje wszystkim za pomoc na pewno udam się tam z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka dr Gawron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 20:38 Ja także polecam dr Gawrona. Przyjmuje jeszzew Vicie na oławskiej, chyba w poniedziałki. To jest CUDOWNY człowiek i wspaniały lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 00:18 ja tez polecam Medicus na wyszynskiego, ale dr presia albo jaworska alternatywnie tomasza zatonskiego, na energetycznej (zeby nie bylo ze wszyscy polecaja medicus, ale naprawde medicus jest dobry, ale czeka sie 3 tygodnie, wiec nie wiem czy to kazdemu pasuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 08:14 Witam Zdecydowanie polecam "Medicus" Dolnośląskie Centrum Laryngologii i Pana dr. Preś. Genialny laryngolog i ma genialne podejście do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limak Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 09:10 polecam pana dr Frączka lub pania dr Frączkowska z Medixu, oboje maja swietne podejscie do dzieci - chodze do nich z moimi bablami. Ostatnio dowiedzialam sie, ze pani doktor ma druga specjalizacje, jest pediatra. I stad to podejscie! :) www.informed.com.pl/main/MEDIX--Przychodnia-II-Wroc%C5%82aw--c--p-63145.html Odpowiedz Link Zgłoś
dejwis314 Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa 22.07.10, 07:54 Witaj. Też miałem problem z dzieckiem ostatnio i znajoma mi poleciła klinikę laryngologiczną Medicus na Wyszyńskiego. Świetni specjaliści, bardzo fachowa i rzeczowa obsługa + szybka i trafna diagnoza. Wiem, że jeśli będę miał jakieś problemy laryngologiczne (nie tylko z dzieckiem) to na pewno znów ich odwiedzę. Z czystym sumieniem mogę ich polecić, bo na prawdę są tam świetni fachowcy. Życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: 195.20.110.* 23.07.10, 13:54 Poleciliście naprawdę dobrych laryngologów. Ale najlepszy to: www.4wsk.pl/oddzialy.php?id=laryngologia, ppłk dr n. med. Szczepan Barnaś, ma też praktykę prywatną. Nie ma lepszego. Najlepszym przykładem jest usunięcie migdałka u syna, gdzie w podanych przez Was placówkach oprócz migdałka, także chcieli usuwać wysięg w uchu, powstający przy okazji powiększonego migdałka. Pan Barnaś kategorycznie odradzał, bo po co wykonywać taki zabieg skoro przyczyną jest migdałek i po wycięciu migdałka ucho także przestanie być problemem? No i oczywiście miał rację. Wysięk zniknął. Zabieg był prostszy i korzystniejszy dla dziecka, bez grzebania w uchu. Co też ważne, nie naciągnął na kasę, gdzie zabieg kosztował ponad 2X taniej niż w połączeniu z uchem. Ten lekarz jest jednym z najlepszych w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranqa Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 21:19 W takim razie powininaś spróbować proclinic.pl. Polecam Panią doktor Jadwigę Muszalksą. Młoda, energiczna, profesjonalna i ze świetnym podejściem do dzieci. Tutaj masz kochana dokładne namiary: Adres: Widok 2/4, Wrocław, Polska Telefon:+48 600 095 020 proclinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
angie_91 Re: Pomożcie szukam dobrego laryngologa 13.03.18, 08:13 W imieniu koła naukowego Enactus UE Wrocław będącego częścią międzynarodowej organizacji pragnę zaprosić wszystkie osoby z Wrocławia do wypełnienia, krótkiej ankiety która pomoże nam w większym projekcie mającym na celu restrukturyzację placówek medycznych w kontekście orientacji na pacjenta. Ankieta jest badaniem wstępnym, które ma na celu naprowadzić nas na najważniejsze kwestie dla pacjentów Wrocławskich placówek medycznych, aby móc skupić się na konkretnych lukach w systemie opieki zdrowotnej. Obecnie projekt ma charakter regionalny. Mamy jednak nadzieję, że z Waszą pomocą będzie on miał charakter ogólnopolski. Całość zajmie Wam tylko kilka minut! Link do ankiety: ...Hzxh4G Odpowiedz Link Zgłoś