mirmurek 29.12.09, 22:06 Jaki jest średni czas oczekiwania na wizytę u specjalistę lub na badanie w nfz? Zróbmy spis doświadczeń z takich zdarzeń. Pozdrawiam Mirosław www.iurl.pl/?doradca_mobi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martix Re: Czas oczekiwania do specjalistów we Wrocławiu IP: 78.8.9.* 15.01.10, 13:09 Najpierw to się do takiego specjalisty trzeba dostać! Dzisiaj byłem zarejestrować się u ortopedy o specjalizacji sportowej i dowiedziałem się że dopiero w lutym mają być zapisy! Podobnie z zapisami do gastrologa na Dobrzyńskiej, ojciec też musi czekać na zapisy. Szlag by trafił takie zasady, kiedyś było zupełnie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk kardiolog IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.01.10, 20:58 Wojskowy - zapisane do czerwca 2010, na II połowę roku nie rejestrują ASK - zapisane do końca lipca 2010 - nie rejestrują na II półowę roku. Pytanie - czy ten potrzebujący pomocy tego specjalisty dożyje? Prywatnie nie jest lepiej - drogo i najszybciej II połowa lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: kardiolog IP: 78.8.9.* 16.01.10, 12:50 Wielu pewnie takich terminów nie doczekało! Jak ma się kasę i znajomości za granicą to można w ciągu m-ca.A jak nie masz znajomości i jesteś biedny to cierp i umieraj! Taki nasz porąbany system! Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Upadek służby zdrowia 16.01.10, 15:02 Na moim forum zdrowotnym jedna z użytkowniczek napisała na przełomie listopada i grudnia: "Zapisałam się do znachorki. Najbliższy termin na marzec". I to jest chyba najlepszy komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixia Swego czasu endokrynolog - Nowy Dwór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:30 Zapisy na wizytę były raz na pół roku na okres 6 mcy. Trzeba było stać w kolejce 6-7 godzin . Sama stałam tak dwa razy. Ciekawe czy nadal tak tam jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Swego czasu endokrynolog - Nowy Dwór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:52 a jak to jest po tej jednej wizycie? jesli zalozmy endokrynolog musi nakazac zrobic kolejne testy, zanim podejmie leczenie pacjenta, to Ty robisz te testy i musisz czekac pol roku az znowu bedzie sie dalo umowiac, czy tez wowczas on ustala jakis termin w normalnym terminie na kolejna wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś