IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 11:09
Mam pytanie czy nie można powołać jakiś służb do ścigania tych
wszystkich buraków nie sprzątających po swoich zafajdanych kundlach-
taka służba przynosiła by największe zyski w kraju,500-1000pln od
niesprzątniętej kupy-jakby buractwo dostało tyle po kieszeni to
gwarantuje że zawsze by sprzatali po tych swoich zasrańcach albo
obłożyć ich rocznym podatkiem za posiadanie psa w wysokości paru
tysięcy na poczet służb zajmująch się tylko sprzątaniem takich
gów... nych problemów
Obserwuj wątek
    • Gość: Vona Psie kupy IP: 194.204.135.* 01.03.10, 11:24
      Ludzie gorzej zachowują się od psiego łajna ,nie tylko Ty chcesz mieszkać we
      Wrocławiu ,a służb dodatkowych więcej nam nie trzeba !
    • Gość: bbbb Re: psie kupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.10, 19:41
      A nie lepiej by było zacząć akcje uświadamiania wśród dzieci? Sama mam psa i wstydziłabym się po nim nie posprzątać, co mi się zdarzyło, gdy zapomniałam wziąć woreczek.
      • Gość: B_AR_T Re: psie kupy IP: *.171.233.244.dsl.crowley.pl 02.04.10, 11:01
        Won z psami n wieś...
        • ma-r-ta1980 Re: psie kupy 20.04.10, 13:34
          Sam zrób won na wieś boś chyba właśnie z tamtego kierunku zjechał..Kupy na
          trawnikach to nie wina psów tylko ich przygłupich właścicieli którzy po nich nie
          sprzątają
          • maga-mis Re: Brawo!!! 25.09.10, 01:17
            brawo !!!!!!!! Dla Pani , która sprząta po swoim psie !!!!! wielkie brawo!!! mieszkam przy parku "Tołpy" spacerowałam z synkiem 1,5 roku i córką 12 lat. i to właśnie moja córka zauważyła jak pewna pani sprząta po swoim (BIG) piesku . Powiedziała ... " zobacz mamo, Pani sprząta po swoim psie,, i wiecie.... córka poszła.. tej właśnie pani podziękować,że dzieki niej jej malutki brat może chodzić po trawniku... Pani była wruszona postrawą dziecka. Chodze codziennie do tego parku i widze, że coś sie zmienia.... (troszkę_) ludzie zaczynają sprzątać... co więcej... młodzi ludzie! choć nie tylko, Ci Średni też.. tylko Ci srtarsi..... ech.. szkoda gadać...

WIELKIE BRAWA DLA SPRZĄTAJĄCYCH!!!!!!!!
      • surena Re: psie kupy 24.10.10, 18:21
        Gość portalu: bbbb napisał(a):

> A nie lepiej by było zacząć akcje uświadamiania wśród dzieci? Sama mam psa i ws
        > tydziłabym się po nim nie posprzątać, co mi się zdarzyło, gdy zapomniałam wziąć
        > woreczek.

No brawo! Takich ludzi nam trzeba. Gdy od małego wpoimy ludziom jak należy postępować wejdzie im to w krew. Słyszałam od koleżanki ze Zgorzelca, że na terenie województwa Dolnośląskiego obywa się akcja ekologiczna w szkołach w małych miejscowościach. Jestem za uświadamianiem dzieci, bo w końcu czym skorupka za młodu....
        • Gość: Daga4243 Re: psie kupy IP: *.chello.pl 24.10.10, 20:21
          Takie akcje są jak najbardziej potrzebne ... ludzi trzeba uświadamiać, bo nie zawsze dbają oni o czystość. A później nie jest ciekawie jak się idzie parkiem i się nagle wchodzi w g****. Takie uświadamianie dzieci trzeba zaczynać już od przedszkola.
          • surena Re: psie kupy 27.10.10, 18:13
            długo by dyskutować nad tym co się zaczyna wyprawiać na świecie, narzekać jaka to młodzież zła i debatować jak by to było pięknie gdyby było inaczej. Dlatego pochwalam takie akcje jak w Zgorzelcu, organizatorzy próbują zmienić nastawienie i punkt widzenia młodych ludzi, pokazują co jest ważne i jak należy postępować. Narzekać każdy potrafi, a świat należy zmieniać od siebie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka