Dodaj do ulubionych

Leopolis docet!

IP: *.ict.pwr.wroc.pl 07.06.01, 08:18
W dzisiejszym serwisie jest informacja o otwarciu wystawy "Leopolis docet" ze zdjeciem zwiedzajacych ja VIP
-ow. Szkoda, ze nie podano nazwisk osob, ktore te wystawe przygotowaly i to w wielkim trudzie.
Zacznijcie Panowie dziennikarze zauwazac tych zwyklych ludzi dzieki ktorym mozemy przezywac cos
dobrego,patriotycznego.Podziekujmy na tej drodze tym ludziom.
Z powazaniem
Marek B.
PS. ja naprawde nie mialem z organizacja tej wystawy nic wspolnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: STrup Re: Leopolis docet! IP: *.chem.uni.wroc.pl 07.06.01, 09:07
      Alez to przeciez normalne: kiedy mianowicie w naszym pieknym kraju doceniano
      PRACE?
      Natomiast VIPy sa po to, zeby sie ladnie prezentowac na zdjeciach w gazecie i w
      TV.
      Rozumiem oburzeni, ale nie wierze, zeby sie cos zmienilo.
      (ja tez naleze do tej grupy frajerow, ktorzy pracuja, ale smietanke zbiera kto
      inny)
      • Gość: hrabia Re: Leopolis docet! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 09:51
        Czy to czasem nie było tak, jak z wizytą i słynnym zdjęciem Chruszczowa na
        amerykańskiej farmie w 1961 r ?
    • Gość: mah Re: Leopolis docet! IP: *.wroc.gazeta.pl 07.06.01, 10:10
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> W dzisiejszym serwisie jest informacja o otwarciu wystawy "Leopolis docet" ze z
      > djeciem zwiedzajacych ja VIP
      > -ow. Szkoda, ze nie podano nazwisk osob, ktore te wystawe przygotowaly i to w w
      > ielkim trudzie.
      > Zacznijcie Panowie dziennikarze zauwazac tych zwyklych ludzi dzieki ktorym moze
      > my przezywac cos
      > dobrego,patriotycznego.Podziekujmy na tej drodze tym ludziom.
      > Z powazaniem
      > Marek B.
      > PS. ja naprawde nie mialem z organizacja tej wystawy nic wspolnego.

Marku B.,

Wystawę przygotował dr hab. Ryszard Czoch, patronat nad nad nią objęli: Jerzy Buzek, Alicja
      Grześkowiak, Henryk kardynał Gulbinowicz, Andrzej Wiśniewski, Edmund Wittbrodt, Władysław
      Bartoszewski, Bogdan Zdrojewski...
      i wiele innych VIPów.

Podpisy pod zdjęciami są jednak z natury lakoniczne i informację GDZIE można obejrzeć wystawę
      uznałem za ważniejszą od informacji DZIĘKI KOMU można ją obejrzeć. Czasami trzeba coś wybrać.

W razie potrzeby, służę dodatkowymi informacjami. Polecam też osobsiste odwiedziny na wystawie.

Pozdrawiam,
      Mateusz Halawa (mah)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka