Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.10, 09:22 miał ktoś "robione" implanty w www.dens.wroclaw.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: implanty ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.10, 14:06 podobno implanty to niezły wydatek - ile za ząb ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: implanty ? IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.10, 14:02 5000PLN za jeden :) ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: galeria usmiechu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 22:59 a jak u niech z cenami - jakieś namiary macie na niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy111 Re: implanty ? IP: 90.156.119.* 08.07.10, 14:12 Miałam jeden bardzo problematyczny ząb, skazany przez dwóch stamatologów do wyrwania. Udało mi się znależć lekarza, który mimo wszystko go uratował. Gdy rozmawialiśmy o różnych wariantach leczenia mimo wszystko rozmowa zeszła na temat implantów. Także wiem, że ten lekarz stomatolog chirurg robi też implanty, za ceną sporo niższą niż 5 tys. U mnie na szczęście ząb udało się uratować i nie było potrzeby wstawiania implantu. Jeśli chcesz namiary, to napisz na pocztę gazetową. Za samo leczenie słono zapłaciłam i nie będę robić lekarzowi darmowej reklamy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: galeria usmiechu IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.10, 00:32 wyprawa do Krakowa to trochę daleko :( a coś na miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: implanty ? IP: 192.100.112.* 16.07.10, 09:32 a ja bardzo polecam dr Marcina Grabonia z Dental Medu na Kamienskiego. Mam 2 implanty przez niego zrobione i jestem bardzo zadowolona z efektu. Impreza jest kosztowna, ale WARTO. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka85 Re: implanty ? 09.06.15, 19:56 Jeśli chodzi o Wrocław, to mogę polecić klinikę Unident Union. Dr Wojciech Kołosowski to bardzo dobry specjalista i zna się na swoim fachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzik Re: implanty ? Welldent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.15, 22:54 DR Karol Borkowski WellDent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikus Re: implanty ? Welldent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.16, 21:38 Tak dr Borkowski to bardzo dobry specjalista i przede wszystkim doświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodela Re: implanty ? 16.05.16, 10:03 Implanty we Wrocławiu można wszczepić w wielu gabinetach, ale warto przedtem sprawdzić lekarza stomatologa implantologa. Chirurg stomatolog, specjalista implantolog dr Kazimierza Łyś z Yes Dent na Oporowie wszczepił mi drugi implant. Pierwszy robiłam w innej klinice i teraz mam porównanie. Konsultację w Yes Dent miałam za darmo, za zabieg zapłaciłam dużo mniej niż za 1 razem, a komfort nieporównywalnie większy. Zanim się jednak zdecydujesz na implanty, warto poczytać i umówić się na konsultację. Implanty nie są dla wszystkich - yesdent.pl/oferta/implanty-stomatologiczne/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrocpedia Re: implanty ? 11.06.16, 22:08 www.dentystawroclaw.com.pl - gabinety stomatologiczne z Wrocławia zajmujące się wstawianiem implantów. Szukasz stomatologa we Wrocławiu zajrzyj do katalogu gabinetów stomatologicznych z Wrocławia dostępnego na stronie www.dentystawroclaw.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś