Gość: Maja20 IP: *.tele2.pl 02.03.04, 13:53 Czy to prawda, że hipermarket Auchan się sypie? Słyszałam, że został zbyt szybko zbudowany i pękają ściany- prawda to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sknerusmckwacz Re: Auchan 02.03.04, 17:05 Ale by były jaja.3 miesiące po wybudowaniu klapa,ale bym się uśmiał.Całe to Centrum Bielany Park to klapa,ja wolę Tesco,Ikeę i Obi niż jakieś Oszołomy i Ler coś tam.Media Markt to najlepszy z tych 3 sklepów i jeżeli jadę tam to tylko do MM. ------------------------------------------------------- Sknerusmckwacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Auchan IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 03.03.04, 22:45 Ja też nie przepadam za Auchanem. Strasznie kiepskie centrum. Bielany 1 mimo tego, ze były budowane wiele lat wczesniej maja nowocześniejszy wygląd zarówno na zewnątrz jak i w środku(jakies drzewka itp). Auchan to przysłowiowy blaszak. Byłem raz w Auchanie i juz tam nie pojade raczej hehe pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Auchan 06.03.04, 13:44 no chyba byłeś raz, bo Auchan, to nie blaszak - w przeciwieństwie do Tesco, przyjrzyj się uważnie. Znam tę sieć od paru lat i jest to jeden z lepiej zorganizowanych marketów w PL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:19 mie pasuje, ceny super i wybór Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Auchan 09.04.04, 17:38 Powinni to rozbić bombami, złodzieje i bandyty k.... francuskie leklerki potrzebne.Banda jedna i tyle. p.s. Sorry za tak mocne sformułowania. ------------------------------------------------------ pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
piekneoczy1 Re: Auchan 11.04.04, 08:00 Rozumiem,że to konkurencja tak pisze.Ja mam butik w Auchan Salon Optyczny Piękne Oczy-oczywiście zapraszam- i mogę odpowiedzialnie powiedzieć,że się nie sypie,budynek Auchan oczywiście.Każdy ma wybór,lepiej jednak zobaczyć a potem wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Auchan IP: *.ita.pwr.wroc.pl 08.07.04, 11:55 oczywiście że się nie sypie, ale nie zgodzę się że jest taki fajny. Kantują tam na każdym kroku: źle wypoziomowane wagi, cena przy kasie wyższa niż na półce, a na dodatek raz byłem świadkiem chamskiej podmiany: na półce cena X, w kasie cena Y (Y>X), wizyta w serwisie klienta (po zwrot różnicy Y-X bo wkasie nie sprzedają za X), panienka idzie na sklep sprawdzić cene, wraca i mówi że jest Y. Krótki powrót na halę udowadnia że faktycznie jest tam Y, chociaż przed chwilą było X. Ale to tylko śmierdzący oszołom, w naszym polskim Społem takich chamskich numerów nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
kontour Re: Auchan 22.07.04, 13:08 Ja jeszcze nie zauwazylem, aby mnie oszukali zarowno w spolem jak i auchan. Jednego jestem pewnien: w spolem masz cene Z, ktora jest zawsze wieksza od oszolomowych X i Y. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Auchan 23.07.04, 20:49 Rozbić bombami wszystkie kupermarkity i byndzie spokój:) ------------------------------ pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Auchan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 21:44 Zapewniam cię że to nie prawda!! Mieszkam od oszołoma 5minut drogi i jestem tam prawie co dziennie!Nic nie widziałem żadnych PĘKNIĘĆ to czysta fantazja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:55 A wy to głupi jesteście!ja tam pracuje i wiem dużo! i chciałbym zauważyć, że nie tylko pracodawcy są hamscy ale też klienci!!!!i to może bardziej niż pracodawca!!!Zastanów sie ile razy wziąłeś coś z pułki i odłożyłeś na inne miejsce bo po drodze sie rozmyslilws???? AAAA i co głupio???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auchan Re: Auchan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.05, 16:58 Drogi Stefciu, pragnę zauważyć iż dzięki temu że robie może tam zakupy masz pracę. Więc nie bądź taki przemądrzały tylko odłóż moje czekoladki- są obok mineralnej wody na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś