na100procent 25.05.10, 23:41 pan powtorzy www.youtube.com/watch?v=-6oiVB0jRfE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.nara Re: ostatni wywiad PRezydenta dutkiewicza 25.05.10, 23:57 a ma kto link do słynnego już wystąpienia telewizyjnego, gdzie Słońce Sudetów strzela focha? nie widziałam niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: ostatni wywiad PRezydenta dutkiewicza IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.10, 00:33 > a ma kto link do słynnego już wystąpienia telewizyjnego, gdzie > Słońce Sudetów strzela focha? nie widziałam niestety ja widziałem, cudowny classical foch:))) też prosze o linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ostatni wywiad PRezydenta dutkiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 01:08 na pewno ostatni? Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: ostatni wywiad PRezydenta dutkiewicza 26.05.10, 09:41 Ostatni nie w sensie, że nie będzie więcej wywiadów, tylko ostatni w sensie najnowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.garstka rośnie nam klasyk 26.05.10, 09:10 1. Grzechem byłoby się nie zadłużać 2. Nikt mi się nie będzie wtrącał 3. Nic złego się nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: rośnie nam klasyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 09:42 Na pewnym spotkaniu w pewnej szkole, mając dość konkretnych pytań, wrzeszczał do ludzi: "BASTA, BASTA". Prawie jak królowa Bona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger :-)) 26.05.10, 10:08 obstawiam, że naoglądał się filmów o hipnozie i myślał, że uda mu się reportera dynamicznie zahipnotyzować, by powtarzał za nim, że "nic złego się nie stanie" Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszbk słabe.. 26.05.10, 10:28 Lepszy wywiad jest dla TVN24 już po przerwaniu wału na Kozanowie prezydenowi brakło "języka w gębie" nie wiedział co ma odpowiadać na pytania reportera jak gdzieś znajdę na YOU Toube to wrzuce link:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: słabe.. IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.05.10, 12:57 www.youtube.com/watch?v=vDx_N2uwdv4 Tu jest ładne o dynamicznym wchodzeniu wody + bonus w postaci chłopka roztropka w koszulce polo w paski uśmiechającego się w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scenic Re: słabe.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:00 img130.imageshack.us/img130/1152/zaporaj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 A w innym wywiadzie PRezydenta dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:05 zaimponowało mi to że Prezydent Dutkiewicz chciałby by w kazdym liceum był przedmiot wykładany po angielsku . Ambitne to ale czy realne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: A w innym wywiadzie PRezydenta dutkiewicza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.10, 14:32 Zapomniałaś/eś dodać, że zaproponował, żeby po angielsku były zajęcia z angielskiego, ewentualnie, by wykładać w języku angielskim język polski. Facet jest MEGALOMANEM I MITOMANEM. Chce z gwna zrobić wszystkim cukierki po to, żeby utrzymać się na powierzchni bagna w którym miesza kijem (wybaczcie, czasem nawet inteligentny i wykształcony człowiek musi użyć mocnych, męskich słów). Z drugiej strony, jakby Wokulski nie znał angielskiego... ;) Podsumowując: chcę chodników na których moje dziecko nie będzie wypadało z wózka, chcę zadbanych elewacji i logiki (na poziomie magistra powinna wystarczyć) w funkcjonowaniu władz miejskich, na co dzień walących sobie po łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A w innym wywiadzie PRezydenta dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:42 Czepiasz się :-) Przecież na Rynku na przykład szczeliny pomiędzy ułożoną kostką zostały wypełnione, żeby panie w szpilkach nie łamały sobie obcasików. Nie doceniasz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: A w innym wywiadzie PRezydenta dutkiewicza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.10, 15:02 Mam to gdzieś :-). Nie interesuje mnie leczenie ale (możliwie logiczna) profilaktyka. Trudno o takową przy kolesiostwie cechującym tą nację(?). Odpowiedz Link Zgłoś
tusku-mordo-ty-moja Re: ostatni wywiad PRezydenta dutkiewicza 26.05.10, 13:21 Teraz okazuje sie, ze to nie Wrocław jest dynamiczny, tylko woda. tak czy siak - dynamizm rules. Dutkiewicz o wałach Odpowiedz Link Zgłoś