Gość: sew Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 19:05 "najlepsze tematy są na forum wrocławskim" zuzanna lubi gazetę od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: impreza w gazecie IP: 213.77.64.* 22.02.02, 19:11 Prasa klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 19:15 obawiam sie, ze to nie przejdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 19:37 jesli ma nie przejsc, to mozna zmodyfikowac haslo hrabiego: "prasa mowi prawde inaczej" i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:01 to ma juz zupelnie inny sens prawda jest prawda, bez wzgledu na to, jak sie ja mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 20:49 prawda jest prawda... hm, cos w tym jest. Ale "prawda inaczej" to tez prawda? Mozna byc w czyms "dobrym - inaczej", czyli kiepskim. Uzywa sie w tym momencie psychologicznego zargonu, zaczerpnietego z nurtu "pozytywnego", humanistycznego sposobu patrzenia na czlowieka. "Dobry inaczej" oznacza, ze ktos nie jest najlepszy w tym, co robi, ale mozna mu o tym powiedziec w "nie zagrazajacy" dla niego sposob. Ot, taki sposob, taka teoria... W tym kontekscie "prawda inaczej" jest po prostu klamstwem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:56 ojej... homarku, domyslam sie ;-)) "wiadomosci prawdziwe inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY To może IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 20:52 "Prasa jak się nie pomyli to prawdy nie napisze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Mysle, ze idziemy w dobrym kierunku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 21:03 to ja jeszcze dorzuce: "nie lubimy gazety, bo klamie, ale klamiemy, ze jej nie lubimy" Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: impreza w gazecie 22.02.02, 21:12 Może hasłem jednak będzie brak hasła... kto będzie wymyślał i się trudził by wymyślić hasło... i tak będzie w błędzie... bo go po prostu nie będzie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:19 haslo? "jakie haslo?" Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: impreza w gazecie 25.02.02, 13:24 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > haslo? > "jakie haslo?" To jest niezłe, ale szukamy dalej.... PS Dla tych, którzy przyjdą na imprezę 8 marca mamy niespodziankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: impreza w gazecie IP: 192.168.0.* 25.02.02, 14:41 > PS Dla tych, którzy przyjdą na imprezę 8 marca mamy niespodziankę :) > > ale kuszą,ale mamią... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 16:52 łapówki?????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essssski a polonia bedzie spijac piwo przez szybke monitora IP: *.ipt.aol.com 03.03.02, 01:13 redakcja_wrw napisał(a): > PS Dla tych, którzy przyjdą na imprezę 8 marca mamy niespodziankę :) wiedzialem, wiedzialem wiedzialem:((((( ci ktorzy siedza daleko za granicami kraju i nie moga z tego powodu uczestniczyc w imprezie obliza sie po zakonczeniu imprezy jakimis resztami zdjec , jesli wogole takie beda dostepne... moze za rok bedzie lepiej essski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 21:15 W każdym bądź razie proponuję jakieś krótkie... i obowiązkowo rymowane :) żeby była lepsza zabawa może w formie śpiewającej np. mi mi mi mi MAŁA MI !!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB-35 Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 07:35 Gość portalu: Bianka napisał(a): > żeby była lepsza zabawa może w formie śpiewającej > np. mi mi mi mi MAŁA MI !!!!!!! Prasa MAMI.. ...piwo KARMI Proponuję, aby na imprezkę każdy chętny przyniósł ze sobą piwo bealkoholowe KARMI Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: impreza w gazecie 24.02.02, 22:54 Gość portalu: ROB-35 napisał(a) > Prasa MAMI.. > ...piwo KARMI a to trzeci element hasła ... a TV DOBIJA prasa MAMI - piwo KARMI - a TV DOBIJA pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 00:19 prasa MAMI - piwo KARMI - a TV DOBIJA - wezmy na nich KIJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 14:23 Gość portalu: Homar napisał(a): > prasa MAMI - piwo KARMI - a TV DOBIJA - wezmy na nich KIJA - niech się zwija ! (ale weżcie nie za długie bo połowa nie wejdzie bo zapomni hasła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 15:14 prasa MAMI - piwo KARMI - a TV DOBIJA - wezmy na nich KIJA - niech się zwija! - boli szyja - ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deino200 Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 16:32 prasa MAMI - piwo KARMI - a TV DOBIJA - wezmy na nich KIJA - niech się zwija! - boli szyja - ... a w progach gazety niech kazdy sie upija... Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: impreza w gazecie 01.03.02, 23:48 Przypominam, byśmy nie zapomnieli hasła! Bo Impreza się rozejdzie i będzie jak zwykle na nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.02, 00:04 hasła jeszcze nie ma... no nie? proponuję: -ja służbowo -jak służbowo? -na statek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: center Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.02, 00:24 Gość portalu: sew napisał(a): > hasła jeszcze nie ma... no nie? > > proponuję: > -ja służbowo > -jak służbowo? > -na statek! Do kapitana A może do naczelnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: impreza w gazecie IP: 213.77.64.* 02.03.02, 15:39 Po jakie licho haslo ? Kazdy wchodzi, jak chce, i kiedy chce. Haslo, to ogranczenie wolnoci forumowej. Gazeta chce w ten sposob ograniczyc ilosc balowiczow. Wodki brak w Redakcji ? Przyniesiemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: impreza w gazecie 02.03.02, 16:39 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Wodki brak w Redakcji ? Przyniesiemy ! I to jest to hasło, na które czekaliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: impreza w gazecie IP: 213.77.64.* 02.03.02, 18:35 Nie wciagajcie mnie w polityke. Ide w zapoj czytajac Gazete.Ona dziala na ego lepiej, niz kiszona kapusta. Sledz zawiniety w Gazete zyskuje na wadze, urodzie i smaku. Chwala Gazecie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: impreza w gazecie IP: 172.28.252.* 03.03.02, 13:06 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Nie wciagajcie mnie w polityke. Ide w zapoj czytajac Gazete.Ona dziala na ego > lepiej, niz kiszona kapusta. Sledz zawiniety w Gazete zyskuje na wadze, > urodzie i smaku. Chwala Gazecie za to. Dziękuję Hrabiemu. Śledzia prosimy nie nosić zbyt długo, bo będzie na nas, że wiadomości były nieświeże. Nad hasłem pracować warto, bo 8 niebawem zostanie nam tylko ucho od śledzia Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: impreza w gazecie - hasło 03.03.02, 13:37 "FORUM broni, FORUM radzi, FORUM nigdy cię nie zdradzi!" isis! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: impreza w gazecie 05.03.02, 00:58 ... gazeta swietnie sluzy do odganiania pszczol i polowania na muchy . Niektore poddaja sie na sam widok kolumny kulturalnej :-)) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw wybieramy haslo... 03.03.02, 15:31 ...czyli, jak wejść na imprezę Przypominamy, impreza 8 marca (godzinę wkrótce podamy). Miejsce - siedziba Gazety przy pl. Solnym we Wrocławiu. Będą niespodzianki. Teraz trzeba tylko wybrać hasło-klucz. Z Waszych propozycji wybraliśmy kilka i z nich wybieramy tę, która pozwoli wejść na imprezę. Oto propozycje: 1. Nie wiń się bo wina braknie! 2. Gdy na placu Pigalle mroz trzaska jak z bata, we Wroclawiu na Solnym goraca herbata 3. Na Solnym w Gazecie stawmy się wszyscy w komplecie! 4. Jestem wesoly Romek, wpadlem wypic... kielonek 5. Krasnal 2002 6. Żyrafy wchodzą do szafy 7. Kto na forum pisuje, ten rocznicę świętuje! ; 8. Liczymy krasnale 9. Hasło? "Jakie hasło?" Głosujemy do srody 6 marca, bawimy sie w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krnąbrny Re: wybieramy haslo... IP: 195.94.196.* 03.03.02, 18:42 jezu czy żeby przyjśc i się spotkać , pobawić , zaprzyjaźnić, porozmawiać - trzeba tak wszystko skomplikować? - chciałem przyjść ale to wszystko mnie przeraża, te hasła i problemy, zgadywanki i matactwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: wybieramy haslo... IP: *.wroc.gazeta.pl 03.03.02, 18:53 Glosujemy na: wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=wrw0102&xx=722088 redakcja_wrw napisał(a): > ...czyli, jak wejść na imprezę > Przypominamy, impreza 8 marca (godzinę wkrótce podamy). Miejsce - siedziba Gaze > ty przy pl. Solnym > we Wrocławiu. Będą niespodzianki. > Teraz trzeba tylko wybrać hasło-klucz. Z Waszych propozycji wybraliśmy kilka i > z nich wybieramy tę, > która pozwoli wejść na imprezę. Oto propozycje: > 1. Nie wiń się bo wina braknie! > 2. Gdy na placu Pigalle mroz trzaska jak z bata, we Wroclawiu na Solnym goraca > herbata > 3. Na Solnym w Gazecie stawmy się wszyscy w komplecie! > 4. Jestem wesoly Romek, wpadlem wypic... kielonek > 5. Krasnal 2002 > 6. Żyrafy wchodzą do szafy > 7. Kto na forum pisuje, ten rocznicę świętuje! ; > 8. Liczymy krasnale > 9. Hasło? "Jakie hasło?" > Głosujemy do srody 6 marca, bawimy sie w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: wybieramy haslo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 19:06 LICZYMY KRASNALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: wybieramy haslo... IP: 213.77.64.* 03.03.02, 21:01 Krnabrny ma racje. Hasla, odzewy, agenci, postawione kolnierze, czapki nasuniete na oczy - po to, by byc na "imprezie". Zrobcie dzien otwartych dni ze szwedzkim stolem. Haslo najwyzej moze obowiazywac przy stoliku z kawiorem i Absolutem. Czy mozna przyjsc z mucha i pod nia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: wybieramy haslo... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:24 słowa, słowa, słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: wybieramy haslo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 00:15 a czy dla mnie kolumienka postawiona??? :-) i czemu Wędzony, Pszczółek, Jarosz, jarq nie piszą się na imprezę???? bez Was to... buuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: wybieramy haslo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 00:42 Tirsa! Ale ja będę choć się nie znamy! Najlepsze jest: Hasło? Jakie hasło! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: wybieramy haslo... 05.03.02, 01:07 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > a czy dla mnie kolumienka postawiona??? :-) > > i czemu Wędzony, Pszczółek, Jarosz, jarq nie piszą się na imprezę???? > bez Was to... buuuuuuu.... Tirsa, ostatni raz na haslo to ja kupowalam pol litra na melinie przy Slowianskiej ... Tezraz nie znam hasla, ale znam odzew - myslisz , ze wpuszcza ? bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: wybieramy haslo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 17:47 Pszczółek.... dawaj odzew, ja Ci hasło, a pół litra (takie większe ;-) ) przyniesiemy ze sobą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: wybieramy haslo... 05.03.02, 23:29 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Pszczółek.... dawaj odzew, ja Ci hasło, a pół litra (takie większe ;-) ) > przyniesiemy ze sobą ;-)) OK, odzew : LAPKOT bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek faktycznie IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.03.02, 15:03 jak tak czytam to ręce opadają jak ze zwykłej imprezy można problem zrobic...tak bardzo po polsku. ciekaw tylko jestem czy jak był kwach na otwarciu nowej siedziby w warszawie tez hasla od niego wymagano? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: faktycznie 04.03.02, 15:05 ... pewnie, że wymagali hasła. Hasłem było słowo "ministrant", a Kwasek zapomniał i Michnik musiał ratować sytuację... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: faktycznie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 08:43 Redakcja na imprezie dostarczy balowiczom po kwachu na twarz. Żadnego hasła, to jawna dyskryminacja i brak demokracji. Jeśli dalej będzie wymagane hasło, to zażadam zwrotu 700 zł za roczne kupowanie Gazety. Za moją krwawicę hasła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: faktycznie IP: *.wroc.gazeta.pl 05.03.02, 10:59 Glosujcie, glosujcie wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=609873&dzial=wrw0102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: faktycznie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:53 Gość portalu: red napisał(a): > Glosujcie, glosujcie > <a href="http://wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=609873&dzial=wrw0102">wybor > cza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=609873&dzial=wrw0102</a> Na Front Jedności Narodu ? Co radzicie, gdyż czekam na kiełbase wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Zaczynamy o 19.00 05.03.02, 16:12 Jak na razie wygląda na to, że zwycięży hasło: „Hasło? Jakie hasło? „Liczymy krasnale” są na drugim miejscu. Acha, zaczynamy o 19.00. Oczywiście w piątek. Miejsce - pl. Solny, Wrocław, siedziba gazety. I wszystkich forumowiczów serdecznie zapraszamy I kusimy: mamy niespodziankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: Zaczynamy o 19.00 IP: *.tlsa.pl 05.03.02, 16:21 ale trzeba recytować w całości "hasło? jakie hasło?" czy panowie na bramie zapytają "hasło" a resztę dopowie osoba przesłuchiwana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Zaczynamy o 19.00 IP: *.chello.pl 05.03.02, 16:26 redakcja_wrw napisał(a): > Acha, zaczynamy o 19.00. Oczywiście w piątek. Miejsce - pl. Solny, Wrocław, > siedziba gazety. > I kusimy: mamy niespodziankę!!! Domyślam się,że będzie to mocno zakurzony słownik ortograficzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer egoista cyfer zapytowywuje: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 20:05 teoretycznie cyfer ma zamiar pojawic sie na imprezie, ale praktycznie do 19 jest zajety. pytanie brzmi: co cyfer straci i czy w ogole wejdzie na imprezke, jesli pojawi sie kolo 20? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: egoista cyfer zapytowywuje: IP: 213.77.64.* 05.03.02, 20:14 Beda cyrografy do podpisu ? Nie wiem ile czerwonych cialek przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: egoista cyfer zapytowywuje: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 20:26 cyfer ma jeszcze dwie watpliwosci do ewentualnego wyjasnienia: 1. czy mozna przyjechac samochodem w charakterze kierowcy? cyfer ma watpliowsci, bo byly jakis wzmianki na temat % :-))) 2. czy stroj moze byc nieoficjalny? cyfer nie lubi garniturow, zwisow przednich meskich ozdobnych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: No właśnie... 06.03.02, 00:17 Gość portalu: cyfer napisał(a): > 1. czy mozna przyjechac samochodem w charakterze kierowcy? cyfer ma watpliowsci > , bo byly jakis wzmianki na temat % :-))) Co z % ??? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: No właśnie... 06.03.02, 09:42 Samochodem na impreze? isis! napisał(a): > Gość portalu: cyfer napisał(a): > > > 1. czy mozna przyjechac samochodem w charakterze kierowcy? cyfer ma watpli > owsci > > , bo byly jakis wzmianki na temat % :-))) > > Co z % ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: No właśnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 09:52 no co... przeciez sa imprezy bez %... :-) ale cyfer na takich nie bywa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: No właśnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 10:05 poza tym cyfer wciaz nie wie, czy jego pobyt na imprezie ma sens, skoro szanowna redakcja nie rozwiala jego watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: No właśnie... IP: *.wroc.gazeta.pl 07.03.02, 11:34 Wydawalo mi sie, ze retorycznym pytaniem „Na impreze samochodem?” wlasnie rozwialem Twoje watpliwosci. Wiec pisze jeszcze raz: przyjedz taksowka badz autobusem czy tramwajem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: egoista cyfer zapytowywuje: 07.03.02, 09:56 Gość portalu: cyfer napisał(a): > teoretycznie cyfer ma zamiar pojawic sie na imprezie, ale praktycznie do 19 jes > t zajety. pytanie brzmi: co cyfer straci i czy w ogole wejdzie na imprezke, jes > li pojawi sie kolo 20? Stracisz trochę upojnej zabawy. Ale wejdziesz. Tylko postaraj się by być przed 20. Potem jest czas niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: egoista cyfer zapytowywuje: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 11:58 cyfer dziekuje za wyjasnienia i postara stawic sie w redakcji przed 20. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: egoista cyfer zapytowywuje: IP: *.wroc.gazeta.pl 07.03.02, 12:02 red bedzie czekal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: egoista cyfer zapytowywuje: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 12:12 cyfer czuje sie zaszczycony, ale czy red cyfra pozna i vice versa? :-)) zreszta cyfra trudno nie zauwazyc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Zaczynamy o 19.00 IP: *.kom-net.pl 05.03.02, 20:37 Gość portalu: Zocha napisał(a): > redakcja_wrw napisał(a): > > Acha, zaczynamy o 19.00. Oczywiście w piątek. Miejsce - pl. Solny, Wrocław > , > > siedziba gazety. > > > I kusimy: mamy niespodziankę!!! > > Domyślam się,że będzie to mocno zakurzony słownik ortograficzny? LOL! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Zaczynamy o 19.00 05.03.02, 23:45 redakcja_wrw napisał(a): > I wszystkich forumowiczów serdecznie zapraszamy > I kusimy: mamy niespodziankę!!! ... fleszem po oczach? strach się bać.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essssski Re: Zaczynamy o 19.00 IP: 64.27.143.* 06.03.02, 03:07 > I wszystkich forumowiczów serdecznie zapraszamy > I kusimy: mamy niespodziankę!!! a dla tych co pilnie strzega wroclawia -daleko za granicami - przed zakusami imperializmu pozostawia sie ocierajacych lzy z tesknoty za miastem. Kiedy impreza w ChicagO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoook moja propozycja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 09:54 Proponuję żeby hasłem było "dupa", co znakomicie będzie korespondowało z poziomem większości wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: moja propozycja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:59 Gość portalu: hoook napisał(a): > Proponuję żeby hasłem było "dupa", co znakomicie będzie korespondowało z > poziomem większości wypowiedzi Hook dupa ? A co na to Piotruś Pan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: moja propozycja IP: *.immt.pwr.wroc.pl 06.03.02, 11:20 Wiatm szanownš koleżankę Werę.! Co� zamilkła� ostatnio... Czyżby sprawdziła się przepowiednia,że po każdym spotkaniu znikajš forumowicze ??? Widzimy się w pištek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek a można bez hasła? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.03.02, 12:49 kurde kusi by przyjechać tylko czy można wejśc bez tego cholernego hasła? bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: a można bez hasła? 07.03.02, 14:04 Gość portalu: bonczek napisał(a): > kurde kusi by przyjechać tylko czy można wejśc bez tego cholernego hasła? > bonczek Wygląda na to, ze hasło nie będzie skąplikowane: Jakie hasło? Ale jesli zapomnisz, cos na to poradzimy. Tylko mow, żeś forumowicz i że na imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: a można bez hasła? IP: 194.203.201.* 07.03.02, 14:14 > Wygląda na to, ze hasło nie będzie *** skąplikowane ***: Jakie hasło? Buuuu..... troche wstyd... "redakcjo" ;-) Szkoda, ze nie bede mogl byc na imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: moja propozycja IP: 192.168.0.* 06.03.02, 12:52 witam aniel i werę!!! -będziecie w piątek? [zastanawiam się jeszcze,ale z Wami będzie mi raźniej...] pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: moja propozycja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:57 Warszawa odwołała imprezę. Redaktor naczelny GD zaprasza do siebie do domu. Będzie wesoło. Widziano redaktor na zakupach w Koronie, w dziale spirytusowym. Pchała 3 wózki wypełnione okowitą. Papcie obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Aniel, Marsha ! 06.03.02, 21:55 Gość portalu: aniel napisał(a): Witam serdecznie !!! Jestem, jestem, fajnie, że mnie jeszcze ktoś tu pamięta ;)) > Widzimy się w pištek?? ponawiam pytanie Aniel!!! nie wybierałam się (sama), ale może wybrałybyśmy się razem ? zawsze rażniej ... odezwijcie się proszę.Na forum, a może na skrzynkę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer cyfer sie domaga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 22:01 odpowiedzi na zadane przez cyfra pytania, ktore szanowna redakcja pomija milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Aniel, Marsha ! IP: 213.77.64.* 06.03.02, 22:01 ##wera## napisał(a): > Gość portalu: aniel napisał(a): > > > > Witam serdecznie !!! Jestem, jestem, fajnie, że mnie jeszcze ktoś tu pamięta ;) > ) > > > Widzimy się w pištek?? > > ponawiam pytanie Aniel!!! > nie wybierałam się (sama), ale może wybrałybyśmy się razem ? zawsze rażniej . > .. > odezwijcie się proszę.Na forum, a może na skrzynkę? > :)) Wezcie ze soba nianie. Doda Wam otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Aniel, Marsha ! 06.03.02, 22:07 > Wezcie ze soba nianie. Doda Wam otuchy. miałam nadzieję,że Ty się nami zaopiekujesz w złowrogiej siedzibie Gazety... :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: Aniel, Marsha ! 07.03.02, 14:07 marsha napisał(a): > > > Wezcie ze soba nianie. Doda Wam otuchy. > > miałam nadzieję,że Ty się nami zaopiekujesz w złowrogiej siedzibie Gazety... > :) My naprawde jestesmy mili. I goraco zapraszamy. Urodzinowy tort juz sie piecze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: IP: 192.168.0.* 07.03.02, 21:22 >Urodzinowy tort juz sie piecze! > !! a będzie "niespodzianka" wyskakująca z owego torciska? skoro to Dzień Kobiet- niechaj ukaże się nam Konrad I. lub Sambor D. ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Aniel, Marsha ! 06.03.02, 22:09 >ale może wybrałybyśmy się razem ? umówmy się "pod Gazety siedzbą"... o której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Aniel, Marsha ! IP: *.wroc.gazeta.pl 06.03.02, 22:15 marsha napisał(a): > > >ale może wybrałybyśmy się razem ? > > umówmy się "pod Gazety siedzbą"... o której? my zapraszamy na 19-tą, warto nie spóźnić się zbyt Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Aniel, Marsha ! 06.03.02, 22:18 > > my zapraszamy na 19-tą, warto nie spóźnić się zbyt a będzie WIELKI tort i świeczki...? :) obiecuję być "na czas". M. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Aniel, Marsha ! 06.03.02, 22:22 > > > > > my zapraszamy na 19-tą, warto nie spóźnić się zbyt > > > nie wiem ile to jest "zbyt" :) Marsha ! Słowo się rzekło. niech będzie o 19 pod Gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Aniel, Marsha ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 22:25 a cyfer nie moze przyjechac o 19 (obowiazki), tylko dopiero okolo 20. czy w zwiazku z tym nie zostanie wpuszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Aniel, Marsha ! IP: *.wroc.gazeta.pl 07.03.02, 11:36 Cyfer zostanie wpuszczony ale straci czesc imprezy Gość portalu: cyfer napisał(a): > a cyfer nie moze przyjechac o 19 (obowiazki), tylko dopiero okolo 20. czy w zwi > azku z tym nie zostanie wpuszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Aniel, Marsha ! 06.03.02, 22:28 każdy nieśmiały Forumowicz może się do nas dołączyć. :) zatem-punktualnie o 19:00 "pod Gazetą"! do zobaczenia! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Aniel, Marsha ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 22:34 cyfer nie dolaczy bo: po pierwsze primo - do neismialych trudno go zaliczyc po drugie primo - jesli przyjedzie, to spozni sie okolo godziny. ale pomysl cyfer uwaza za przedni :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: impreza w gazecie IP: *.tlsa.pl 07.03.02, 11:19 no i jakie w końcu to hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
awo Re: impreza w gazecie 07.03.02, 11:35 Gość portalu: daag napisał(a): > no i jakie w końcu to hasło? no właśnie - jakie hasło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 12:32 powiedzcie mi moi mili od ktorej do ktorej bedzie trwala ta imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 12:34 a juz wiem od 19. a do ktorej??? do rana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 07.03.02, 16:32 do bialego... Gość portalu: ceglar napisał(a): > a juz wiem od 19. a do ktorej??? do rana? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: impreza w gazecie 07.03.02, 17:02 Gość portalu: daag napisał(a): > no i jakie w końcu to hasło? W końcu mamy hasło. Jak to ma wyglądać: Portier pyta Hasło? Odpowiedź: „Jakie hasło” i wchodzimy. Początek zabawy o 19.00. Gorąco zapraszamy. Już pieczemy tort, sprzątamy redakcję i czekamy z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: impreza w gazecie IP: *.chello.pl 07.03.02, 17:05 Może przy sprzątaniu znajdziecie ten nieszczęsny słownik.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 21:49 sluchajcie, ja sie spoznie, bede po 20 - mam nadzieje ze nie omina mnie najlepsze niespodzianki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 08.03.02, 17:00 Czekamy na Was o 19.00!!! Moze zrobimy szybka liste obecnosci? Teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: impreza w gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 17:06 cyfer. pojawi sie miedzy 19.30, a 20 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: impreza w gazecie IP: 213.77.64.* 08.03.02, 21:33 Redaktor deklarowal sprzatanie redakcji. Nie rozumiem. Macie tam balagan ? Wy, tak poukladani. Wniosek jest jeden: aby bylo czysto w redakcji nalezy imprezowac u Was co tydzien. Nie ma sprawy. Dlaczego wyslaliscie mi na skrzynke inne haslo ? Czy chodzi o te rownolegla, inna impreze dla vipowcow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: impreza w gazecie IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 17:54 Kiedy pisalem o sprzataniu redakcji? O hasle wyslanym na skrzynke tez nic nie wiem pzdr > Redaktor deklarowal sprzatanie redakcji. Nie rozumiem. Macie tam balagan ? Wy, > tak poukladani. Wniosek jest jeden: aby bylo czysto w redakcji nalezy > imprezowac u Was co tydzien. Nie ma sprawy. Dlaczego wyslaliscie mi na > skrzynke inne haslo ? Czy chodzi o te rownolegla, inna impreze dla vipowcow ? Odpowiedz Link Zgłoś