Dodaj do ulubionych

zanim ktos zginie -wyscigi na ostatnim groszu

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.03.04, 12:13
w ostatnia niedziele obserwowałem przechodząc jak po ostatnim groszu rozwydrzona gównarzeria urzadza sobie wyscigi kupionych przez rodzicow autek
nawet policja jechala, ale co ich to
dopiero jak smarki kogos najada 150 na godzine to się zainteresują

może tak jakas interwencja ?
a może redakcja się zainteresuje

Obserwuj wątek
    • Gość: Bono Vox Re: zanim ktos zginie -wyscigi na ostatnim groszu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 14:04
      ... dokładnie, "Niebiescy" nic nie robią w tej sprawie. "Imprezę" chłopaki
      organizują już od conajmniej dwóch tygodni, w niedzielę, około 18-19 godz..
      • Gość: Bono Vox w górę z tym, bo dalej gówniarze jeżdżą.. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 12:41
        ...a przynajmniej na kanwie ostatnich wydarzeń z Legnickiej wartoby było się
        tym zainteresować, zanim ktoś zginie.

BV
      • Gość: lolo co tam... IP: *.rozanka.wroc.pl 25.03.04, 09:23
        Policja woli oskarzac rowerzystow, woli scigac mlodych ludzi za posiadania
        lufki marichuany... bo latwiej
    • rw.wro z drugiej strony (miasta) 24.03.04, 15:13
      Na Bartoszowicach - ul. Bacciarellego (przed pętlą autobusową 146 i E) na
      prostym odcinku tej szerokiej i raczej pustej jezdni też kiedyś odbywały
      się "wyścigi", tyle że najczęściej na motorach. Ktoś (nie wiem kto i nie wiem
      gdzie) odpowiednio zareagował i jak na razie znów jest spokój, ale to na pewno
      nie za sprawą chłopaków spod dwóch dziewiątek i jednej siódemki...

...997
    • Gość: gooroo Re: zanim ktos zginie -wyscigi na ostatnim groszu IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.03.04, 16:17
      Teraz tylko czekać aż most zostanie otwarty na Odrze wtedy OSy będą dłuższe i
      mam nadzieję że z metą na Osobowicach. A tak poważnie mówiąc wyjazd z osiedla
      Gądów stał się faktycznie niebezpieczny z racji gównażerii ścigającej się
      autami albo motorami, Ostatnim Groszem bądź Legnicką. Cóż z tego że jest
      założona sygnalizacja jak i tak rozpędzone bezmóżdże przejeżdża na czerwonym. W
      nocy kiedy sygnalizatory są wyłączone to lepiej nie wyjeżdżać jeśli nie trzeba
      tego robić. Miałbym propozycję żeby ZDiK założył na skrzyżowaniach Ostatni
      Grosz Bystrzycka i koło kościoła kamery i robić delikwentom zdjęcia a następnie
      mandacik i punkty karne. Myślę, że inwestycja zwróciłaby się w jeden ciepły i
      suchy weekend. A jeśli kamery za drogie a Policja nie ma czasu i ochoty na
      patrole w tym rejonie to może jakaś duża kałuża oleju rozlanego na nawierzchni??
    • Gość: Lager Beer Speed my life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:02
      Jeździmy w nielegalnych wyścigach zazwyczaj po rajdach odbywających się w
      niedziele na Karmelkowej, Niskich Łąkach, lub z renault Nawrot. Naprawde ciężko
      jest zapanować nad adrenaliną wydzieloną podczas rajdu i wracając do domu lubie
      sobie jeszcze poświrować. Motocykle to teraz temat najbliższy mojemu bratu, ja
      wypadlem z obiegu z niedowładem nóg po dzwonie w 2000r. i mnie nie dotyczy.
      Pozdro dla all.
      • Gość: Piotr Re: Speed my life IP: *.sci.man.ac.uk 24.03.04, 18:40
        Chcesz sie zabic, to Twoja sprawa i tego jaka Twoim rodzicom/wlasnej rodzinie
        odwalisz chujnie zostawiajac ich. Ale dlaczego do k*** nedzy wciagasz w to
        innych. Nie przeceniaj mozliwosci technicznych auta. Dlaczego szafujesz zyciem
        innych uczestnikow ruchu. Chcesz, zeby przez Ciebie do domu nie wrocil czyjs
        syn/corka lub ojciec/matka. Przeciez nikt nie kaze sie wlec. Chyba 80 km/h
        wystarczy, co? A jak nie to won na tor wyscigowy. W Manchesterze (UK) kamery
        (pooznaczane na jaskrawozolto aby ostrzegac) zainstalowane sa bardzo gesto na
        wiekszosci ulic. I to samo powinni zrobic w Polsce- przynajmniej na ulicach
        gdzie sa mozliwosci takich wyscigow. Jakby Cie kolego skasowano pare razy na
        1000 zl, moze bys przetarl oczy. Pozdrawiam i zycze wiecej rozsadku. Zamiast
        dawac w palnik, raczej sie przezegnaj jak przejezdzasz na Ostatnim Groszu kolo
        kosciola.
      • Gość: kosa Re: Speed my life IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.04, 09:11
        Wszystko jasne.Juz teraz wiem dlaczego przez syna Jasiaka zginął 7 lutego
        pewien człowiek!Wypadek zdarzył się na skrzyżowaniu ulicy Legnickiej i na
        Ostatnim Groszu.
      • woo-cash Speed your death 25.03.04, 22:29
        Gość portalu: Lager Beer napisał(a):
        > jest zapanować nad adrenaliną wydzieloną podczas rajdu i wracając do domu
        lubie
        >
        > sobie jeszcze poświrować. Motocykle to teraz temat najbliższy mojemu bratu,
        ja
        > wypadlem z obiegu z niedowładem nóg po dzwonie w 2000r. i mnie nie dotyczy.

Bratu i jego kolegom życzymy równie owocnej przyszłości. Im niedowład będzie
        głębszy, tym lepiej dla innych mieszkańców tego miasta.

Pozdrawiam,
        Woo.

PS. Wielu ludzi czeka na przeszczep. Mam nadzieję, że zdążą pobrać narządy. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka