Dodaj do ulubionych

fryzjer - np. Unique

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:58
wiem, wiem, ten wątek był nieraz poruszany, a ja umiem korzystać z
wyszukiwarki(!). Jednak chciałabym wiedzieć coś więcej, a może po prostu
uzyskać bardziej aktualne informacje, o wrocławskich fryzjerach. Co myślicie
o Unique i kogo tam polecacie? A może polecacie jakiegoś innego fryzjera?
Czekam na informacje.
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.04, 23:01
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Roxy Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 23:03
        no to się czarownik nagadał. i po co tu wchodzi skoro nie ma nic do powiedzenia?
    • Gość: lala Re: fryzjer - np. Unique IP: 195.205.117.* 24.03.04, 07:59
      Unique odwiedzałam od dawna i byłam zadaowolona.Z czasem zaczęłam zauważać, że
      fryzjerzy "przyzwyczaili się" do mnie i ścinają mi włosy jednakowo tzn. nawet
      jak chcę zmiany to jakby nie mogli sobie wyobrazić mnie w innym wydaniu.
      To jeszce pół biedy- najgorsze jest to, że trzeba sie umawiać z
      kilkutygodniowym wyprzedzeniem - tak więc na pewno nie poratują cię przed
      ważną imprezą , jeżeli ktoś chodzi często do fryzjera jest to b.kłopotliwe.
      Mam wrażenie , że w kwestii tego zakładu forma zaczyna przerastać treść.
      • Gość: Roxy Re: fryzjer - np. Unique IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 11:45
        Dzięki lala, ale trochę mnie nastraszyłaś, że tak długo trzeba czekać na wizyty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka