Gość: MIKEY IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 23.07.01, 18:13 1. STUDIO B1 2. RADIOBAR 3. 9BRAMA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 15:37 co do Studia P1 sie zgadzam, ale Radio i 9? Gorraco niesamowicie, tlok, nie ma gdzie tanczyc, dlugo sie czeka przy barze.. Tylko dziewczyny dopisuja :) Sadze, ze 2-gi miejsce nalezy do "siodemki" ;) Pozdrawiam, milej zabawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:52 Oczywiście u mnie w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU 24.08.01, 08:22 Gość portalu: Kriss napisał(a): > Oczywiście u mnie w domu! czuje sie zaproszona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 19:26 1. Siedem Grzechów - w ta sobotę było odlotowo 2. Studio P-1 - ostatnio spada 3. Radiobar - O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolnierz Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: 192.168.0.* / *.wsowp.poznan.pl 31.08.01, 12:19 Tylko cztery osoby chodzš we Wroclawiu na balety?! Mam tez sugestię. Moglibyscie przy nazwie w swoich rankingach pisac ile kosztuje browar kto (i jakš muzykę tam grajš)? I co warto wypic jezeli majš jakš� specjalno�ć zakladu. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolnierz Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: 192.168.0.* / *.wsowp.poznan.pl 31.08.01, 12:22 I na jakiej knajpa jest ulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU 31.08.01, 19:46 1.jazzgot (podziemia hotelu exbud,wejscie od kielbasniczej zdjae sie m przy alpinusie),piwko zwyczjaowo,musyczka jak nazwa wskazuje,bardziej kanjpa niz dyskoteka,ale jak towarzystwo si edobierze,to impreza moze si erozkrecic nawet tam gdzie parkietu nei ma :) 2. jatki (wszyscy wiedza...dla przyjezdnych:tam gdzie kaczka,swinka i kogucik z mosiadzu sie wyleguja) prawa strona glosniejsza i weselsza do powiedzmy polnocy,a lewa (zwlaszcza w czwrartki i piatki o 3 nad ranem)ziszcza moje sny o szampanskiej zabawie :)piwko zwyczjaowo 3.Alibi-zwlaszcza NIE w sesji -plac grunwaldzki przy kredce i olowku 4.kiedys Golden Corner,ale tak gdzies tuz po otwarciu 2 lata temu,gdy byly inne sale i inny dj,mniej plastikowych panien,wyzelowanych chlopcow,mniej stroboskopow 5.zwyczjaowo kalogrodek na przeciwko wydzialu prawa,pod warunkiem,ze to nei zima :) 6.ale io tak njalepsza knajpa jest plener :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:33 kolejność przypadkowa: -wagon -jazzgot -jatki - Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU 02.09.01, 08:00 diabelku,az sie dziwie,ze sie jeszcze nigdy nie zderzylysmy w jaagocie... hm :)???? powiedz ty mi prosze skad znasz jazzgot bo to dosyc zakamuflowane miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 11:13 kiedyś byłam tam na sylwestra i tak już mi zostało... ...a się nie zderzyłyśmy bo ja jestem ma ziemi bardzo zakamuflowanym diabełkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU 02.09.01, 19:18 ha! ale juz iwem czemu jazzgocik ci pasuje:pod ziemia i czerwono :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.skane.se 10.09.01, 05:19 Gość portalu: zolnierz napisał(a): > I na jakiej knajpa jest ulicy! Napisz na moj e-mail: ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 03:24 Nikt z Was nie wspomniał nawet o La Fete. To knajpa warta polecenia (głównie dla osób chcących się pobawić przy techno). Polecam. Dużo dobrej zabawy i niedrogiego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.skane.se 14.09.01, 06:47 Gość portalu: cojak napisał(a): > Nikt z Was nie wspomniał nawet o La Fete. To knajpa warta polecenia (głównie > dla osób chcących się pobawić przy techno). Polecam. Dużo dobrej zabawy i > niedrogiego piwa. CHETNIE BYM SIE TAM Z TOBA SPOTKAL COJAK.PODAJ E-MAIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 04:30 Jak chcesz coś napisać to prosze: cojak1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.eu.org 15.09.01, 21:06 Najwyżej "Jezioro łabędzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaiser Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 21:47 sa ok,choc w radyjku taki plastik, znaczy fajne laski, ze ho,ho, 9-ka rules niezle wyglada( od wewnatrz ) przerobione ostatnio studio54 (fabryka), duzy nowy bar,zajebiste sofki itp dodam, ze istnym zaglebiem knajp, co prawda nie klubow z parkietem jest ul. boguslawskiego - lokal za lokalem , lokal na lokalu, male przyjemne ( wiekszosc) i z browarem, i mam niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuś Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 13:31 do mojej listy zdecydowanie dopisuję alibi. polecam 'makak wylądował' w 5nutkach- tylko mocne granie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMBi Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 21:54 Koniecznie idż do "Daytony"! Nowe, z niezłym didżejem, który rekompensuje mały parkiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuś Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 22:32 zdecydowanie: Madness- najlebsze bibki regge, póżniej Pięć nutek- z fajnym klimatem i koncertami, polecam W-Z-spory parkiet, wielka scena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: 217.96.19.* 10.11.01, 19:33 Oczywiście, że Madness. Zawsze udane imprezy regałowe. Tylko trochę daleko bo aż na Hubskiej i ogólnie trudno trafic za pierwszym razem. No a potem to Liverpool i sąsiednie 5 nutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: NAJLEPSZE BALETY WE WROCŁAWIU IP: *.wroc.gazeta.pl 15.11.01, 17:49 Czarne czwartki w Liverpoolu. Highly recommended by ALCOHOLIC COMMANDO BRESLAU! Odpowiedz Link Zgłoś