blue1977 06.09.10, 10:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: targsed [...] IP: 188.33.26.* 06.09.10, 11:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue1977 [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.10, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spa2007 [...] IP: *.houston.hp.com 06.09.10, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas [...] IP: 195.47.201.* 06.09.10, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue197 [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.10, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
japierdacze [...] 06.09.10, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej [...] IP: 91.198.246.* 06.09.10, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty77pn [...] 06.09.10, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghfgh [...] IP: *.e-wro.net.pl 06.09.10, 16:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin [...] IP: *.opera-mini.net 06.09.10, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej zrobcie cos z ta droga IP: *.wroclaw.mm.pl 06.09.10, 18:24 Kondolencje dla rodzin zabitych tam ludzi. Ktos powinnien cos zrobic z ta droga, pelno dziur, wasko, a ruch duzy, bo ludzie do fabryk jezdza i co chwile jakies wypadki sie tam zdarzaja. Droga redakcjo moze jakis apel do wladz wojewodztwa i drog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: zrobcie cos z ta droga IP: *.igig.up.wroc.pl 07.09.10, 10:53 Z drogą??? Mieszkam z Ząbkowicach i ostatnio jechałem tamtędy do Wrocławia. To co wyprawiają kierowczy (głównie z anteną CB - których omijam szerokim łukiem) przechodzi wszelkie wyobrażenia. Wyprzedzanie na zakretach i szkrzyżowaniach to norma. Naprawdę myslę, że to nie wina drogi tylko podjeścia, że "Ja jestem najszybszy a reszta to idioci". Niestety większość uważa, że większość to idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek Wiadomość usunięta 06.09.10, 18:30 Nie wiem co było w następnych usuniętych postach ale w pierwszym autor pisał,że redaktorzy pili kawę zamiast pracować a wiadomość o wypadku była przepisana z innych portali.Jeżeli takie posty są cenzurowane to gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wiadomość usunięta IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.10, 18:36 Widac bardzo wyraznie ze komus z redakcji nie podobaly sie wypowiedzi. Sa naturalnie granice,ale redachtorzy-nie przesadzajta-nie ma to nic z wolnoscia wypowiedzi. Mozna rozumiec wypowiedzi internautow ktorzy was zbluzgali za wycinanie-sam mialbym taka ochote jak takie cos widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samadama Re: Wiadomość usunięta IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.10, 20:50 Tak, jeden z czytelników napisał, że pismaki z gazety ocknęły się po weekendowej zabawie po godz. 10 i dopiero zajarzyły, że zdarzył się wypadek,w którym zgineły 4 osoby. Gazeta w tym czasie zanudzała kolejnym artykułem o 6letnim `tomku zatrutym grzybami przez rodzicow zamiast rzetelnie i szybko poinformowac czytelników o tym co naprawde dzieje sie i jest dla nich ważne w regionie. Widac nie spodobalo sie jakiemus nadgorliwemu stażyscie i usunął. Cenzura niczym prl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Wiadomość usunięta IP: *.opera-mini.net 06.09.10, 21:52 no to ja powtorze, co napisalem : trwa proces selekcji naturalnej oczywiscie to kosztuje, ale ci co przezyja ten okres, przekaza nastepnym pokoleniom cechy rozwagi, ostroznosci, zdrowego rozsadku RIP czyli rest in peace ( spoczywajcie w pokoju ) kto przezyje, ten zyc bedzie !! a za kilka dni, i to calkiem szybko, bedzie kolejna taka informacja. po niej nastepna i nastepna i nastepna..... po co polakom wojna ? sami sie wybijaja jesli katastrofie ulega samolot z prezydentem, to zadna sztuka zginac w wypadku na drodze : (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wiadomość usunięta IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.10, 11:07 Ale do cenzury w TVN24 to im daleko. Tam to dopiero jest masakra normlanie przeciwko PO lepiej nic nie pisać bo i tak się ten komentarz nie pojawi. Kiedyś napisałem dwa negatywne komentarze o tej samej treści. Różnica była tylko taka, że w jednym użyłem PO a w drugim PiS. Negatywny nt. PiS się pojawił, natomiast komentarz nt. PO nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Oj, cenzor miał tu chyba kumulację! IP: *.magma-net.pl 06.09.10, 18:31 Wyrazy współczucia dla rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk pewnie kolejny roztropek spod białoruskiej granicy 06.09.10, 23:29 nawciągał się koksu, a że nieprzyzwyczajony, to pojechał jak świnia po klepisku Odpowiedz Link Zgłoś