Dodaj do ulubionych

salon fryzjerski na traugutta

26.03.04, 18:06
mam pytanie korzystał ktos ich usług.jakie wrazenia?watro zaryzykowac?
ps.przepraszam wielki czarowniku,wiem ze to Twoj ulubiony wątek:)
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik ZABRANIAM ODPOWIADAĆ NA TEN WĄTEK!!!! 26.03.04, 18:54
      KTO ODPOWIE TEN POŻAŁUJE!!
      • inga_iga Re: ZABRANIAM ODPOWIADAĆ NA TEN WĄTEK!!!! 26.03.04, 19:07
        nie badz taki:)
        nie pytam po raz setny o fryzjera jakiegokolwiek ale o konkretny zakład, bo
        znalazłam na jego temat tylko jedna opinie a to dosc skromnie.
        watek fryzjerski to niezła szkola wyrozumiałosci,cierpliwosci i tolerancji dla
        Ciebie.
        wiec ten ostatni raz jakos to scierp:)
        ps. i tak jestem pewna ze w nastepnym mieciacu, a moze tygoniu znowu pojawi sie
        watek fryzjerski.
        jesli sie tak zdarzy obiecuje załozyc forum prywatne pt."najlepsi
        fryzjerzy"albo cos o podobnym brzmieniu:)
        pozdrawiam cieplutko:)
        • Gość: pani hrabina Re: ZABRANIAM ODPOWIADAĆ NA TEN WĄTEK!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.04, 20:01
          A co mi zrobisz,Wielki Czarowniku, jak mnie złapiesz ( na złamaniu twojego
          kategorycznego zakazu)? Z natury jestem anarchistką i nie lubię wszelkich
          nakazów i zakazów, dlatego pytam.
          • wielki_czarownik Zobaczysz. Ale pożałujesz. /nt 26.03.04, 20:17

• Gość: pani hrabina Re: Zobaczysz. Ale pożałujesz. /nt IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.04, 20:32
              Eee, liczyłam na jakieś konkrety, a tu tylko czcze obietnice. Tacy są faceci!
              • inga_iga Re: troszke odeszliscie od tematu:) 26.03.04, 21:34
                a mi na prawde zalezy zeby dowiedziec sie czegos o tym fryzjerze.
            • Gość: beata Re: Zobaczysz. Ale pożałujesz. /nt IP: *.wroclaw.mm.pl 27.03.04, 00:10
              Jak to robisz, że pojawia Ci sie zawsze ten tekst pod twoimi postami. Ja jestem
              początkującym użytkownikiem komputera. To jakieś czary Wielki Czarowniku?
              • wielki_czarownik To wielkie czary 27.03.04, 10:59
                Należy założyć konto na portalu GW a potem się na nie zalogować. Wtedy nie będzie się pisać jako "gość portalu" ale tak jak ja - nick będzie wytłuszczony i nikt się nie może pode mnie podszyć. Jak już ma się konto to w ustawieniach konta (np. poprzez opcję "moje forum") wpisujemy w pole "sygnaturka" tekst jaki chcemy by się pojawiał. Tam zresztą jest pomoc i wszystko wyjaśni.
                • Gość: beata Wielki_Czarowniku poczarujesz jeszcze? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.04, 17:39
                  Dzieki Ci serdeczne. Już wiem jak to zrobić. Ale mam jeszcze jedną wielką
                  prośbę i zapytanie. Mam u siebie w komputerze zdjęcie i chciałabym dołączyć je
                  do mojej wypowiedzi na forum. Czy jest to w ogóle mozliwe?
                  • wielki_czarownik Z tego co wiem, to na tym forum nie. 28.03.04, 20:39
                    Inne fora na takie coś pozwalają ale to nie.
                    • Gość: Majka Re: Z tego co wiem, to na tym forum nie. IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.04, 21:57
                      Chodzi mi konkretnie o forum Auto-Moto. Dziekuję Ci bardzo za odpowiedź. Muszę
                      koniecznie zaopatrzyć sie w literaturę fachową, jakis poradnik jak korzystac z
                      komputera i internetu. Moze coś byś mi polecił?
                      Cała Polska "czatuje", a ja jak chcę wejść na jakiś czat to wychodzę na pulpit
                      Windowsa, i co mam zrobic?
                      • wielki_czarownik Re: Z tego co wiem, to na tym forum nie. 28.03.04, 22:19
                        Gość portalu: Majka napisał(a):

> Chodzi mi konkretnie o forum Auto-Moto.

Na forum wyborczej się nie da.

> Dziekuję Ci bardzo za odpowiedź.

Drobiazg.

> Muszę koniecznie zaopatrzyć sie w literaturę fachową, jakis poradnik jak > korzystac z komputera i internetu. Moze coś byś mi polecił?

Książki "Internet" Angusa J. Kennedyego. Tanie i bardzo dobre.

> Cała Polska "czatuje", a ja jak chcę wejść na jakiś czat to wychodzę na pulpit
                        > Windowsa, i co mam zrobic?

1. Jaką przeglądarkę używasz?
                        2. Zainstaluj Javę na przykład z tej strony
                        java.sun.com/downloads/index.html
                        3. Zainstaluj przeglądarkę Opera www.opera.com - wybierz wersję z Javą.
                        O wiele lepsza od IE (szybsza, więcej opcji, łatwiejsza w obsłudze - jedyna wada to trochę problemów z multimediami) - mi na IE też czaty się szarpały a na Operze jest OK.
                        Pozdr.
                        • Gość: beata Re: Z tego co wiem, to na tym forum nie. IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.04, 22:57
                          Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję. Jutro sie pomęczę, a dziś idę się "szybko"
                          wyspać, wszak mam na to godzinę czasu mniej:(((
                          Dobranoc!
    • evrin Re: salon fryzjerski na traugutta 29.03.04, 01:31
      Chodze do tego salonu(traugutta 84) od 2 lat a to chyba o czyms swiadczy:)
      Najpierw chodziłam do Pani w srednim wieku ale to juz chyba nie te oczy a
      ostatnio zaryzykowałam Panią Ewę (dwadziescia moze dwadziescia pare latek) i z
      czystym sumieniem ją polecam! Mimo różowych włosów(przynajmniej pare miesięcy
      temu takowe miała)zrobiła mi dokładnie taką fryzurkę jak chciałam, tak jak
      zawsze sie ścinam tyle tylko ze jej wyszło dokładnie jak chciałąm a bywało
      różnie:)Ceny mają normalne ale trzeba sie umawiać telefonicznie 343 51 62

Pozdrawiam
      • inga_iga Re: salon fryzjerski na traugutta 29.03.04, 18:39
        dzieki wielkie:)
        ktos wrescie napisał na temat:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka