radeberger 05.12.10, 14:03 Szukam.. szukam.. i znaleźć nie mogę. Czy jest we Wrocławiu jakaś porządna knajpa/restauracja, gdzie serwują paellę przyzwoitej jakości? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeberger Re: Paella - Wrocław 05.12.10, 22:42 Interesuje mnie właśnie coś poza tym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaxigen Re: Paella - Wrocław IP: *.iitd.pan.wroc.pl 06.12.10, 13:09 taverna espanola to syf 1 kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
szczepin.pl Re: Paella - Wrocław 08.12.10, 16:56 Nie jadłem tam, ale dobrze wiedzieć. -- Osiedle Szczepin we Wrocławiu Oferty pracy na Szczepinie Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Paella - Wrocław 06.12.10, 08:54 "Przyzwoita paella" to w polskich warunkach oksymoron podobnie jak "świetna lazania" czy "świeży mielony". Odpowiedz Link Zgłoś
szczepin.pl Re: Paella - Wrocław 08.12.10, 16:57 W Hiszpanii nie łatwo o dobrą paelle, a co dopiero u nas ;p -- Osiedle Szczepin we Wrocławiu Oferty pracy na Szczepinie Odpowiedz Link Zgłoś