therru 13.12.10, 13:07 Potrzebuje zalozyc internet, a ze jestem studentka, to najlepiej bez umowy, wiem, ze gsm-y daja z limitami i za zbyt wielkie jak dla mnie pieniadze, ktos zna inne rozwiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris815 Re: internet bez umowy? 14.12.10, 12:28 Znajoma z Brzegu ma neta z airmaxa (www.airmax.pl) bez żadnej umowy, płaci ok 60 zł miesięcznie, łacze stałe bez limitów z prekością 1 mb, spróbuj może Ci zapasuje takie rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
didotom Re: internet bez umowy? 14.12.10, 13:15 Warunek, żebyś kupił zestaw 5Ghz na takim sprzęcie działa rewelacyjnie, oni mają światłowód i czasy dostępu w gierkach mam po 5ms do portali ważnych :) na 2,4Ghz miałem po 30-50ms, dla przykładu kolega na neostradzie ma po 80-120ms :) hehe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler19 Re: internet bez umowy? 27.12.10, 22:06 polecam Ci też firmę z Grodkowa Internet.Grodkow.com lub pl nie pamiętam . Dopóki mieszkałem w Grodkowie to miałem od nich neta i było ok. ale zasięg to tylko Grodków i wioski wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
therru Re: internet bez umowy? 25.07.11, 11:24 Skorzystałam z prepaidu na okres "roku studenckiego" w Opolu airmax.pl/klienci_ind/internet/?prepaid i wystawiam ocenę 5+. Rok akademicki się skończył, nie korzystam - nie płacę. Zacznę od października. Dla mnie wymarzona opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś