Dodaj do ulubionych

tELEKOMUNO zdychaj!!!

21.02.02, 20:19
Nie wiem jak wy, ale ja nie znosze tepsy. Pieprzony monopolista!!! Cennik uslug
zawyzony, a o ich jakosci to lepiej w ogole nie wspominac. Do tego chyba mnie
skurwle nacinaja, bo rachunki za internet przychodza mi zawyzone (w stosunku do
tego co pokazuje licznik). Ech, ale co robic skoro Dialog tak powoli
rozprzestrzenia sie po Wrocku...
Obserwuj wątek
    • postmodern Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! 21.02.02, 20:27
      Oj MC... MC! Cóż ja Ci mogę poradzić... Ja także czekam z niecierpliwośćią
      by "sidła" dialogu mnie dopadły... Do TPsy internetu się nie podłączam, bo bym
      już całkiem "poszedł z torbami".. Ja się ze zwykłymi rachunkami telefonicznymi
      nie mogę uporać... ;)
      • mc_imic Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! 21.02.02, 20:34
        Dziwie sie strasznie, ze w twojej okolicy nie ma jeszcze Dialogu, bo mieszkasz
        w tak zwanym "skupisku". No ale strategia firmy jest troche dziwaczna wiec
        pewnie przyjdzie nam troche poczekac. A co do tepsy to serdecznie odradzam, bo
        to zlodziejska banda!!!
        • postmodern Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! 21.02.02, 20:38
          Tak właśnie...
          • Gość: duzY Nie jest tak tragicznie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.02.02, 11:41
            Znalazłem 1 (słownie: jedną) zalete TP SA w obszarze Internetu. Potrzebuje
            czasem poza granica podłączyc się do sieci z przenośnym kompem. U nas no
            problem:
            TP SA - 02021222; login: PPP; hasło: PPP i już, albo
            ERA GSM - 604010101; login i hasło: erainternet.
            Każdy może okazyjnie surfować. A w Austrii? Stacjonarna telefonia nie oferuje
            takich usług. Trzeba wykupić abonament na iles tam godziń miesięcznie (a ja
            przecież nie mam ich telefonu). A jak sztywniak to poprzez ISDN (nie mam
            odpowiedniego modułu). To samo telefonie mobilne. Rejestracje (tylko dla
            zamieszkałych w Austrii), hasła indywidualne etc. Koszty okazyjnego dostepu do
            netu wychodzą wyżej niż u nas. A ponieważ ostatnio mnie to 2 razy dotknęło mam
            póki co dobre zdanie o TP SA i PTC Sp. z o.o.
            Pozdr.
    • Gość: bromden Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 12:24
      jest jeden problem, jak tpsa zdechnie, to dialog zostanie monopolista we
      wroclawiu, chcialbys tego?
      • mc_imic Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! 23.02.02, 16:50
        Chyba wolalbym Dialog od tEPSY!!! W koncu ceny maja bardziej konkurencyjne i do
        tego o klienta bardziej dbaja.
        • postmodern Re: tELEKOMUNO zdychaj!!! 23.02.02, 16:52
          Tak zapewne panie MC!!! Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka