Dodaj do ulubionych

Przygotowanie do Sylwestra: Zamknięte ulice wok...

30.12.10, 13:28
Z ciekawości dwa pytania, no może trzy:

1/ Cóż oznacza "Zakaz będzie obowiązywał do godz. 1 rano w sobotę."? Pierwszą w nocy z piątku na sobotę ( ale już w sobotę )? A może 13 w sobotę, co wskazuje nie na rano, ale popołudnie?

2/ Takie zamieszanie dla garstki lemingów i PR JNP?

3/ A wiadomo, ile i z jakiej kasy pójdzie na ten jarmark? Kwot jakoś za bardzo się nie ujawnia, poza wzmianką że wspólnie z Polsatem ( fakt- długi trzeba spłacać ) i c.a. 1,5 mln?
Obserwuj wątek
    • Gość: xwro Re: Przygotowanie do Sylwestra: Zamknięte ulice w IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.10, 13:52
      ad.3
      - nie z Polsatem tylko z TVP2
      - 1,5mln zł idzie z budżetu na tą "zabawę" (ale na swiatła dla pieszych nie ma...)
      - całosć to koszt ok 5.5mln zł
      • Gość: tiktak Re: Przygotowanie do Sylwestra: Zamknięte ulice w IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.10, 15:05
        Leszczą trza dać igrzyska.
        Leszcze nie myślą i wolą bawić się na mrozie.
        • almac Re: Przygotowanie do Sylwestra: Zamknięte ulice w 01.01.11, 00:14
          Gość portalu: tiktak napisał(a):

> Leszczą trza dać igrzyska.
          Leszczom proponuje się najpierw korepetycje u profesora Miodka a potem pisanie na forum.
      • pleple.pl Fuckt- 30.12.10, 15:15
        Solorzowi JNP zorganizował imprezę parę tygodni temu. Niniejszym przepraszam, że mi się sklonowały jarmarki.
        • Gość: Ola,Basia,Kasia Lemingi zostają w domu,my idziemy do Rynku IP: *.internetia.net.pl 30.12.10, 17:50
          Ja pojde sie zabawic a wy siedzcie w domu.Ja dziekuje prezydentowi i tvp2 za ta impreze.Inne miasta nam tego zazdroszcza,ale tu zawsze jakim lemingom nie bedzie sie to podobalo.Dobrze ze tworzycie margines i nikt z wami sie nie liczy.Wszyscy na rynek w Sylwka-bedzie Boska zabawa.
          • pleple.pl Gdybym serio potraktował Twój wpis, 30.12.10, 17:54
            odpisałbym że porozmawiamy, gdy dorośniesz i zaczniesz, np, płacić podatki i samodzielnie zarabiać na utrzymanie rodziny.

Ale nie będę się "produkował" dla marnej podróby trolla.
          • Gość: Łoś_bimbacz Re: Lemingi idą do Rynku IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.10, 18:07
            >Ja dziekuje prezydentowi i tvp2 za ta
            > impreze.

POdziękuj szczerze również za 4 lata..

>Inne miasta nam tego zazdroszcza,ale tu zawsze jakim lemingom nie bedz
            > ie sie to podobalo

Buhahaha, czego zazdroszczą? występu Beaty Kozibrak i fraszek Sternika?

>Dobrze ze tworzycie margines i nikt z wami sie nie liczy

To prawda, zamożniejsi przeprowadzili się już w okolice metroPOlii, a z tymi lemingami, które tu zostały, to magistrat i tak się liczy....

>Wsz
            > yscy na rynek w Sylwka-bedzie Boska zabawa.

Biednej biomasie też się coś od życia nalezy, choćby Kozibrak, bo na bal w lokalu oraz suknie brak kasy, ale można za darmo na mrozie z gwinta, jakie to swojskie:))))

• kupalnik Radiowy wywiad z Ikoną Dynamizmu 30.12.10, 18:19
              Wysłuchałam dzisiaj wywiadu z naszym p. prezydentem i dowiedziałam się, że zabawy sylwestrowej w Rynku domagali się wrocławianie " tam sympatycznie się domagali". Wynika z tych słow, że nasz pan i władca nie jest głuchy na głos obywateli. Jedno tylko pytanie: czy on wie, czego tak naprawdę chcą i domagają się wrocławianie???
              Wszystkim forumowiczom życzę 2011 radosnych chwil każdego dnia w Nowym Roku.
    • Gość: furora Jak będzie Euro 2012, to chyba cały Wrocek zamkną. IP: *.internetia.net.pl 30.12.10, 20:48
      Czy oni się jakiegoś zamachu spodziewają? Chociaż, przy takich "gwiazdach" to wszystko możliwe.

Wrocław - tu zacina się przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka