Dodaj do ulubionych

ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:07
No włąsnie...
Proszę, żeby kazdy, kto dokonał choć 10 wpisów na naszym forum, wpisał się i
teraz...
Może uda się nam policzyć (choć w przybliżeniu), ilu nas -Forumowiczów jest na
naszym forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:09
      A więc zaczynam od siebie...

ROBERTO - na forum od kliku miesięcy (nie pamietam dokładnie od kiedy) -
      nałogowy Forumowicz...

Kto następny Drodzy Forumowicze ???
      • Gość: marsha Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.kask.net.pl 15.08.01, 01:15

>
        > Kto następny Drodzy Forumowicze ???

prawdę mówiąc to ciągłe liczenie wszystkiego i czegokolwiek zaczyna być
        nużącym...ale dopisuję się:
        uzależniłam się od Forum na wiosnę... i tak mi już zostało... :))
        jak stali bywalcy zdążyli już zauważyć: męczy mnie bezsenność :)-ale nie tylko
        mnie,więc jeszcze się nie leczę...
        wszystkich słonecznie pozdrawiam!

• Gość: Roberto Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:18
          Gość portalu: marsha napisał(a):

>
          > >
          > > Kto następny Drodzy Forumowicze ???
          >
          > prawdę mówiąc to ciągłe liczenie wszystkiego i czegokolwiek zaczyna być
          > nużącym...ale dopisuję się:
          > uzależniłam się od Forum na wiosnę... i tak mi już zostało... :))
          > jak stali bywalcy zdążyli już zauważyć: męczy mnie bezsenność :)-ale nie tylko
          > mnie,więc jeszcze się nie leczę...
          > wszystkich słonecznie pozdrawiam!

Marsha - wątek ten stworzyłem, nie po to, żeby nabijać naszemu Forum nowych
          postów, tylko po to, żeby choć w przybliżeniu przekonać się, ilu nas -
          Forumowiczów jest na Forum (w ostatnich tygodniach np)...
          Pozdrawki !
          >

• Gość: marsha Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.kask.net.pl 15.08.01, 01:24

> Marsha - wątek ten stworzyłem, nie po to, żeby nabijać naszemu Forum nowych
            > postów, tylko po to, żeby choć w przybliżeniu przekonać się, ilu nas -
            > Forumowiczów jest na Forum (w ostatnich tygodniach np)...
            > Pozdrawki !
            > >

całkiem niedawno był wątek :lista obecności forum-i tam wszyscy się wpisywali.
            nie chodziło mi o nabijanie postów.

• Gość: Roberto Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:31
              Gość portalu: marsha napisał(a):

>
              > > Marsha - wątek ten stworzyłem, nie po to, żeby nabijać naszemu Forum nowyc
              > h
              > > postów, tylko po to, żeby choć w przybliżeniu przekonać się, ilu nas -
              > > Forumowiczów jest na Forum (w ostatnich tygodniach np)...
              > > Pozdrawki !

> > >
              >
              > całkiem niedawno był wątek :lista obecności forum-i tam wszyscy się wpisywali.
              > nie chodziło mi o nabijanie postów.

To wątek ten możemy jeszcze rozszerzyć o krótką prezentację każdego z
              forumowiczów którzy tu się wpiszą (tzn od kiedy wpisuje się na nasze forum i
              czym dla niego jest FORUM)...
              Moze być ???
              Co Ty na to Marsha ???
              Pzdr !
              >
              >

• Gość: marsha Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.kask.net.pl 15.08.01, 01:36

> To wątek ten możemy jeszcze rozszerzyć o krótką prezentację każdego z
                > forumowiczów którzy tu się wpiszą (tzn od kiedy wpisuje się na nasze forum i
                > czym dla niego jest FORUM)...
                > Moze być ???
                > Co Ty na to Marsha ???
                > Pzdr !
                > >

oki :)
                na razie tłum robią stali Forumowicze: Marsha i Roberto! :) i tak trzymać!
                > >
                >

• Gość: Roberto Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:40
                  Zgadza się Marsho...
                  Mam nadzieję, ze wkrótce wrócą z wakacji, urlopów pozostali wierni Forumowicze
                  i będzie jeszcze gęsciej i przyjemniej na naszym Forum...
                  Pozdro !
                  • Gość: JaJaccek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 15.08.01, 02:17
                    Zlapalem bakcyla ze dwa miesiace temu nazad.I tak mi zostalo!Czego i Wam
                    zycze.Pzdr.
                    • Gość: Betty Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 02:48
                      Gość portalu: JaJaccek napisał(a):

> Zlapalem bakcyla ze dwa miesiace temu nazad.I tak mi zostalo!Czego i Wam
                      > zycze.Pzdr.

Nie Ty jeden złapaleś tego bakcyla - ja też, tyle, że jestem na forum od 2
                      tygodni i nie wpisuję się za często, ale czytam co dzień.
                      Betty - młoda forumaniaczka.
                      • Gość: Vorwerk Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:33
                        Moja zabawa z forum i zaczęła się mniej więcej na Wielkanoc. Od tej pory tydzień bez forum to tydzień stracony ;-)
                        • Gość: kinga Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 21:37
                          Forumowicz - kinga - się dopisuje jestem z wami od wiosny ...
                          pozdrawiam stałych bywalców:)
                          • Gość: Kriss Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:19
                            Kriss - na forum rzadko, od mniej więcej 2 miesięcy
                            • Gość: Jarosz Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 195.116.104.* 16.08.01, 11:07
                              Jarosz - na Forum dokładnie od 20 kwietnia. Uzależniony - przypadek do leczenia
                              w klubie Anonimowych Forumowiczów.
                  • dlugopis Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 16.08.01, 11:34
                    Obecny od lipca. Na poczatku uwazalem, ze czasami watki sa zbyt
                    przeintelektualizowane jak na internet (efka mnie zjechala z gory na dol), ale
                    skoro forumowicze narzucili taki poziom to trzeba sie dostosowac i juz sie
                    przyzwyczailem do takiej formuly. Pozdrowionka dla wszystkich.
                    • Gość: Tirsa Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 11:55
                      od niedawna... ale chyba dość intensywnie ;-))
                      Buziaki na Dobry Dzień :-))))
                    • Gość: JaJaccek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 16.08.01, 15:57
                      dlugopis napisał(a):

> Obecny od lipca. Na poczatku uwazalem, ze czasami watki sa zbyt
                      > przeintelektualizowane jak na internet (efka mnie zjechala z gory na dol), ale
                      > skoro forumowicze narzucili taki poziom to trzeba sie dostosowac i juz sie
                      > przyzwyczailem do takiej formuly. Pozdrowionka dla wszystkich.

Jak wszysto, ma to swoje dobre i zle strony, mysle.Dobre- dzieki takiemu
                      poziomowi przegonilismy Warszawe.Zle- to ze mnie glowa od myslenia dym puszcza i
                      sie musialem zapisac na kurs organizowany na tym FORUM.
                  • Gość: jekosz Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.*.*.* 16.08.01, 12:06
                    Wpadam od czasu do czasu na forum. Zacząłem w czerwcu.

Nara
                    Jekosz
                    • Gość: jarq Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 13:55
                      Dokładnie nie pamiętam, kiedy wpisywałem się pierwszy raz...to było przecież aż
                      2 tygodnie temu -:)). Krótko, ale intensywnie..i zamierzam się rozkręcić na
                      dobre! Myśle, że jest to zasługa ludzi, których chce się "słuchać" , i którym
                      chce się odpowiadać. Pozdrowienia!
                  • Gość: SzaryKot Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 15:00
                    Szary Kot, forumowicz od czasu niezidentyfikowanego
                  • Gość: terka Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.*.*.* 22.08.01, 15:41
                    Właśnie wróciłam z krótkich wakacji! I co? Pierwsze kroki skierowałam do
                    cywilizacji, czyli do tego forum. Ludzie jak mi tego brakowało. Przejrzałam już
                    chyba wszystkie wątki i gdzieniegdzie wtrąciłam swoje trzy grosze.
                    Pozdrowionka dla wszystkich.
        • Gość: magician Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.01, 17:13
          JA CZYLI MAGICIAN A WZGLEDNIE YMCA (to był mój zastępczy nick)
          KONIEC!

pozdrafiam :)
          • Gość: hrabia Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.eu.org 19.08.01, 17:16
            Gość portalu: magician napisał(a):

> JA CZYLI MAGICIAN A WZGLEDNIE YMCA (to był mój zastępczy nick)
            > KONIEC!
            >
            > pozdrafiam :)

Z czym to koniec ??

• Gość: bonczek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.pl 22.09.01, 16:47
        pełna nazwa bonczek/hydroforgroup/, na forum od pół roku , sercem i
        urodzeniem z Magicznego Miasta, zamieszkaniem -Warszawa ..lat 36.
        bonczek@astercity.net
        pozdrawiam
    • Gość: Bea Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 195.205.145.* 16.08.01, 14:11
      Bea - na Forum od kwietnia (chyba), nie nazbyt często ale uzależniona :)
    • Gość: tos Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 14:27
      No to ja też.
      tos - forumowicz nałogowy od wiosny, czyli radykalne postawy wobec fałszu i
      podwójnej moralności.
      Pozdr.
    • Gość: Fufek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 15:02
      Jestem
      • Gość: FraMauro Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:14
        Podobnie jak Jarosz, ciezki kliniczny przypadek nie do wyleczenia. "Dealerem"
        forum byla w moim przypadku MKK.
        Czesto wystepuje jako czytelnik-nie zabieram glosu tylko oddaje sie rozpasanej
        lekturze wszystkich watkow, rozpoznaje znajome nicki, lubie sledzic wypowiedzi
        forumowiczow, zwlaszcza ciete, krytyczne wypowiedzi, ostre dyskusje, celne
        riposty oraz to przepiekne, WIRTUALNE poczucie humoru i... czuje sie jak w
        rodzinie.
    • Gość: Mintaj Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 19:45
      Na Forum od wiosny. Rzadko piszę, ale często czytam...
      • Gość: Kriss Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 20:39
        Kurcze, a mnie ostatnio dopadł bakcyl forum i coraz więcej zaczynam na nim
        pisać. Czy nie powinienem aby udać się do poradni odwykowej?
        • ssaczek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 18.08.01, 21:04
          Lekka mania od lipca. Cześciej czytam. Ale zawsze obecny.
          Pozdr.
        • Gość: Roberto Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:16
          Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Kurcze, a mnie ostatnio dopadł bakcyl forum i coraz więcej zaczynam na nim
          > pisać. Czy nie powinienem aby udać się do poradni odwykowej?

Zdecydowanie nie !!!!!!!!!
          Z bakcylem Forum i związanym z nim uzależnieniem trzeba po prostu żyć !!!
          Pozdro !

• Gość: JaJaccek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 14:56
          Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Kurcze, a mnie ostatnio dopadł bakcyl forum i coraz więcej zaczynam na nim
          > pisać. Czy nie powinienem aby udać się do poradni odwykowej?

Z poradni lepiej zrezygnowac.Za duzo zdrowia kosztuje.Lepiej sie poddac.To nie
          boli.Pzdr.
    • Gość: Michał Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 15:43
      Michał z Kłodzka.
      Pozdrawiam.
      • Gość: hrabia Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.eu.org 19.08.01, 16:21
        To problem działania na liczbach urojonych.
    • Gość: KIBIC Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 213.25.69.* 20.08.01, 08:17
      to ja! :)))))
      • Gość: magician Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.01, 11:03
        magician. witam:)
      • Gość: janus Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 206.48.59.* 20.08.01, 13:35
        Pozdrawiam z British West Indies!
        • Gość: klinta Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 64.209.134.* 23.08.01, 03:18
          a ja jestem baaardzo rzadko i czesciej czytam Was na papierze niz na ekranie :)
          ale bardzo Was lubie :)
          i wsciekam sie na DIALOG za brak polaczen w moim rejonie Wroclawia :) bywalabym
          czesciej n aforum.
          Pozdrowiam Was serdecznie :)
          pa
          Klinta
    • Gość: stopper Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.08.01, 10:29
      Ja
    • Gość: STrup Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.08.01, 10:29
      Zglaszam sie!
    • Gość: Kazio Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.08.01, 10:30
      Na pewno ponad 10!!!
      • Gość: BreslY Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 130.225.149.* 23.08.01, 10:57
        No to chyba ja tez powinienem, po tych trzech poprzednich :-)
        B-y
        • Gość: nell Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 213.77.49.* 23.08.01, 12:53
          Do tej pory nie za często, ale obiecuję poprawę.
          Przekonaliście mnie, że poradnia odwykowa to strata czasu, lepiej coś poczytać
          i napisać na forum.
    • Gość: Marcin ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:54
      Według mnie to liczenie nic nie da , ponieważ jeśli uda Ci sie nas policzyć to
      za jakiś czas ten wątek będzie nieaktualny. Może nas przybyć i dane zmienią sie
      Ale jak Ci tak na tym zależy to wpisuje sie.

Pozdrowienia dla wszystkich stałych forumpijczyków.

:-)
      • Gość: x2x Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.candw.ai 23.08.01, 18:04
        Bylbym prawie przeoczyl.
        Przesylam wszystkim pocztowke z ....Biskupina.
      • Gość: Irena M. Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.01, 21:30
        Czytam Was codziennie. Tu chyba najszybciej można się dowiedzieć "co w trawie "
        czyli we Wrocławiu- piszczy ". Po powrocie z urlopu, doceniłam, że mam inernet
        w Dialogu.
        Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
        • roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 25.08.01, 04:49
          Gość portalu: Irena M. napisał(a):

> Czytam Was codziennie. Tu chyba najszybciej można się dowiedzieć "co w trawie "
          >
          > czyli we Wrocławiu- piszczy ". Po powrocie z urlopu, doceniłam, że mam inernet
          > w Dialogu.
          > Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Dziękujemy i mamy nadzieję, że zawsze bęziesz mogła znależć na naszym Forum jakiś
          interesujący Cię wątek.
          Pozdrawiam!

• roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 25.08.01, 04:50
            ...no i wpisuj się częściej na nasze Forum. Wszak jest tyle ciekawych tematów
            do dyskusji...
            • Gość: Irena M. Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 13:28
              roberto65 napisał(a):

> ...no i wpisuj się częściej na nasze Forum. Wszak jest tyle ciekawych tematów
              > do dyskusji...

Dzięki za dobre słowo, Roberto. Swoją drogą nalezałoby Ci przyznać tytuł
              Dyrektora d/s Organizacji i Zarządzania tegoż forum...
              Przed urlopem zaczęłam "z pewną nieśmiałością" pisać na pewnym błahym wątku, ale
              hrabia, którego skądinąd cenię za "maksimum sensu przy minimum słów" ściął wątek
              i mnie przy samych piętach. Czekam teraz,aż mi się nadwątlone ego zregeneruje...
              Pozdrawiam. I.
    • Gość: maro Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.pl 25.08.01, 14:08
      "to ja, to ja, to ja
      slyszysz wolam ciebie ja Oka"

więc odpowiadam - mogłoby być inaczej?

pozdowionka
      maro
      • Gość: gregor Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 14:52
        Forum czytam codziennie, ale się raczej na nim nie wpisuję.
        • roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 25.08.01, 21:22
          Gość portalu: gregor napisał(a):

> Forum czytam codziennie, ale się raczej na nim nie wpisuję.

Zparaszamy jednak do wpisywania się na nasze forum i aktywnego w nim udziału...

• roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 26.08.01, 02:02
            Innych czytaczy forum, a nie wpisujacych się na nie też bardzo zapraszam do
            częstegp wpisywania się na Forum i brania udziału w naszych forumowych
            dyskusjach...
            • beata# Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 26.08.01, 14:23
              beata# - małżonka Roberto. To mój pierwszy kontakt z forum. Dopiero dziś
              rozpoczęłam wpisy na to forum i czytanie wątków. Może nie będę tu zaglądała tak
              często jak Robert, ale od czasu do czasu na pewno.
              • Gość: hen Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 156.17.85.* 28.08.01, 11:28
                Hen, od kwietnia. Często robię dłuższe przerwy, ale jestem w miarę stałym
                wielbicielem forum.
    • Gość: Gelu Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.arthurandersen.com 28.08.01, 11:34
      Ja - na forum od paru miesięcy.

Taka drobna uwaga - jeżeli na tym wątku oprócz jednopostowych prezentacji są
      minidyskusje, to kto i jak (chyba ręcznie) policzy ile jest tu forumowiczów?
      • Gość: stary Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 17:29
        Od jakiegos czasu... trochę mniej aktywnie.
        Pozdrawiam :))))
        • roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 31.08.01, 20:42
          Gość portalu: stary napisał(a):

> Od jakiegos czasu... trochę mniej aktywnie.
          > Pozdrawiam :))))

Zapraszamy do aktywniejszego wpisywania się na forum i udziału w forumowych
          dyskusjach na różne tematy...
          Pozdrawiam!
          • Gość: MKK Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 22:42
            7.03.2001 to początek mojej "działalności" na Forum. Za chwilę stuknie pół roku.
            • Gość: hrabia Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.eu.org 31.08.01, 22:44
              MKK ! Nie szykujesz się na nockę?
              Kolendra, wanilia, pinka już przygotowana ?
              • Gość: MKK Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 14:42
                Gość portalu: hrabia napisał(a):

> MKK ! Nie szykujesz się na nockę?
                > Kolendra, wanilia, pinka już przygotowana ?

Nie naszykowałam się na nockę. Ani kolendry, ani wanilii ani niczego. Kije mi
                zeschły! Ryby zaniedbane, a ja tu o jakimś karpiu rozprawiam.
                Zapowiadam poprawę.
                :)
            • roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 31.08.01, 22:46
              Gość portalu: MKK napisał(a):

> 7.03.2001 to początek mojej "działalności" na Forum. Za chwilę stuknie pół roku
              > .

To pewnie zrobisz jakąś "IMPREZĘ OKOLICZNOŚCIOWĄ" na naszym forum...

Przy okazji gratulacje !!!
              • Gość: nell Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 13:07
                A czy beda tance ?
                • Gość: NEELL Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 213.77.49.* 03.09.01, 13:08
                  Gość portalu: nell napisał(a):

> A czy beda tance ?

Czy to nie Czarek vel Abdul vel ... podszywa się pod nell ?

• Gość: MKK "starzy" forumianie stopper i wędzonka - gdzie bankiet? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 14:50
                roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: MKK napisał(a):

> > 7.03.2001 to początek mojej "działalności" na Forum. Za chwilę stuknie pół
                > > roku.

> To pewnie zrobisz jakąś "IMPREZĘ OKOLICZNOŚCIOWĄ" na naszym forum...
                >
                > Przy okazji gratulacje !!!

Dziękuję. Ale nawiasem pisząc zdaje się, że "starszymi" ode mnie są
                1. niezaprzeczalnie- stopper
                2. bez pudła- wędzonka.
                3. wielu innych.

Co by nie rzec: pół roku to szmat czasu.
                :)
      • roberto65 Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 31.08.01, 20:41
        Gość portalu: Gelu napisał(a):

> Ja - na forum od paru miesięcy.
        >
        > Taka drobna uwaga - jeżeli na tym wątku oprócz jednopostowych prezentacji są
        > minidyskusje, to kto i jak (chyba ręcznie) policzy ile jest tu forumowiczów?

Forumowiczów ci u nas dostatek i nikt nie jest w stanie ich wszysxtkich dokładnie
        policzyć, bo jedni odchodzą, a drudzy przychodzą...jak to w życiu bywa...

• Gość: jano Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 12:01
      cze roberto.
      Na Forum zaglądam dopiero od około 5 dni. Czy to też się liczy?
      Pozdro. Jano.
    • Gość: geniusz Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.01, 12:56
      ^he
      • roberto65 Re: NOWI FORUMOWICZE NA NASZYM FORUM................ 16.09.01, 22:51
        Odświeżam ten wątek, aby mogli się w nim wpisać nowi forumowicze, którzy od
        niedawna wpisują się na naszym forum i dołączyli do naszego grona...

Wpiszcie się...
      • Gość: spoden Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 23:22
        no i ja jeszcze
        • Gość: jano Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 16:49
          niemożliwe! tak niewielu (Forumowiczów) zrobiło tak wiele (wpisów) ;)
          • Gość: michał Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 213.76.92.* 20.09.01, 18:52
            No to jeszcze i ja.Forum czytam codziennie ,a wpisuję się tu od czasu do czasu
            • ##wera## Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 20.09.01, 19:21
              ..i ja. Czytam od dawna,a dopisuję się od bardzo niedawna.
              • Gość: Jureek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 62.8.156.* 20.09.01, 20:09
                Mój pierwszy list na forum Gazety wysłałem 9.2.2001, a na
                forum wrocławskim zadebiutowałem 24.2.2001, wtedy jeszcze
                jako Jurek po prostu.

• postmodern Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 09.03.02, 18:11
      ..ja chyba już też się mogę wpisać...
    • mastat Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 09.03.02, 18:33
      Dopisuje sie:)
    • pralka_frania Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 09.03.02, 19:16
      jeszcze ja robie wpisy, bo mi wreszcie dociagneli neta do lazienki
    • Gość: Gerd Ge Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 11:44
      Ich glaube mittlerweile gehöre ich auch zu dieser großen Familie der Deppen,
      die jeden Tag 10 Stunden vor dem Rechner sitzen und dämliche POSTY schreiben...
      • Gość: MKK Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 12:23
        Gość portalu: Gerd Ge napisał(a):

> Ich glaube mittlerweile gehöre ich auch zu dieser großen Familie der Deppen,
        > die jeden Tag 10 Stunden vor dem Rechner sitzen und dämliche POSTY schreiben...

mógłby to kto przetłumaczyć np. na chiński ...??
        "POSTY schreiben" - to jedno rozumiem!
        • Gość: ceglar Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:48
          to ja tez sie wpisze tutaj.
          • Gość: ceglar Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:54
            aha, no i od kiedy tu jestem?? no wiec mlodziezy, dziadek ceglar jest tu
            niemalze od samego poczatku. pamietam gonienie warszawy, problemy z prawidlowya
            nazwa naszego grodu w liscie miast, sojusze i wojny z innymi miastami - to
            byly czasy......
            • zarlacz Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 11.03.02, 00:30
              staję do apelu
              • isis! Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ 11.03.02, 00:44
                zarlacz napisał(a):

> staję do apelu

I ja. isis!
                • Gość: yak-ona Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.client.attbi.com 11.03.02, 01:03
                  no i ja tez...mnie tez doliczcie!!!!
        • Gość: deINO Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 05:14

> Gość portalu: Gerd Ge napisał(a):
          >
          > > Ich glaube mittlerweile gehöre ich auch zu dieser großen Familie der Deppe
          > n,
          > > die jeden Tag 10 Stunden vor dem Rechner sitzen und dämliche POSTY schreib
          > en...
          >
          > mógłby to kto przetłumaczyć np. na chiński ...??
          > "POSTY schreiben" - to jedno rozumiem!

druga linijka... ( free style;P)
          "w jeden dzien 10 godzin rechocze siedzac i odpowiadajac na POSTY napisane.."
          a co do pierwszej, czekaj na expertow;))
        • Gość: Jureek Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 62.8.156.* 11.03.02, 14:11

> Gość portalu: Gerd Ge napisał(a):
          >
          > > Ich glaube mittlerweile gehöre ich auch zu dieser großen Familie der Deppe
          > n,
          > > die jeden Tag 10 Stunden vor dem Rechner sitzen und dämliche POSTY schreib
          > en...
          >
          > mógłby to kto przetłumaczyć np. na chiński ...??
          > "POSTY schreiben" - to jedno rozumiem!

Gerd napisał, że sądzi, iż tymczasem i on należy do tej wielkiej rodziny głupków,
          co to po 10 godzin dziennie siedzą przed komputerem i piszą durne posty.

Pozdrawiam Gosiu, coś ostatnio mało Cię tu widać. Ja też trochę ograniczyłem
          aktywność, ale podczytuję sobie od czasu do czasu.
    • Gość: gangster hello IP: *.enh.org 11.03.02, 04:41
      Zglasza sie 31-letni gangster.
    • Gość: deINO Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 05:26
      zwany tesh deino2000 or rzeznik - jak meldowac to meldowac..;P foro zwiedzam se
      od grudnia, ostro od stycznia...this year;)
    • Gość: MMW Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ????????????/ IP: 62.233.144.* 11.03.02, 07:03
      Obecny. Od stycznia prawie codziennie. Pozdrawiam wszystkich
    • silencium Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ???????????? 11.03.02, 12:18
      Silencium - czytam i pisze od kilku miesiecy - na
      Forum, rzecz jasna! :-)))

Z braku dostepu do papierowej GW i innych
      polskojezycznych srodkow masowego razenia z Forum
      dowiaduje sie co dzieje sie w Centrum Wszechswiata
      (czyli we Wrocq), w ktorym mam ogromna przyjemnosc
      bywac tylko od czasu do czasu.
      Pozdrawiam,
      • Gość: pulp Re: ILU JEST NAS NA NASZYM FORUM ???????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 16:02
        i ja czasami cos skrobne...
        a czytam na bieżąco prawie wszystko.

PZDR
    • Gość: Irma Re: z pewna niesmialoscia paluszek w gore wyciagam IP: 3.40.128.* 11.03.02, 16:19
      przepraszam, ja na poczatku tylko czytalam, teraz troche sie wtracam, czy moge
      wpisac sie do Szanownego Grona Forumowiczow, czy musze odbyc jakis staz, czy
      popracowac spolecznie???
      :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka