Dodaj do ulubionych

spotrkanie

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 02.05.04, 18:38
Jesli ktos ma ochote to kutro jest spotkanie forum o 11 pod fredrą! zapraszam.
Obserwuj wątek
    • piootr Re: spotrkanie 03.05.04, 10:12
      Cześć!

Ja się chętnie spotkam jeśli zdążę dotrzeć. Jak się rozpoznamy?

Piootr
    • piootr Podsumowanie 04.05.04, 00:23
      Jeden obraz za tysiąc słów: nno.republika.pl/WEF_Wroclaw_2004.jpg

Piootr
      • Gość: Rafis Re: Podsumowanie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.05.04, 01:01
        dzieki za foto i za spotkanie. Do nastepnego razu :)
        • Gość: M_u Re: Podsumowanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 04.05.04, 19:43
          Mmmm... ciekawe foto. Pytanie: oprocz Ciebie Rafis i Michała, co to za persony
          na zdjęciu? A propos, kiedy jest jakieś następna zbiórka- pytam zarówno o
          forum, jak i zapomniane już chyba trochę stowarzyszenie. Można by się spotkać-
          pogoda zdaje sie sprzyjać.
          • pluto10 Re: Podsumowanie 04.05.04, 19:59
            A który to Rafis?(na zdjęciu)
            ------------------------------------------------------
            pluto10
            • Gość: Rafis Re: Podsumowanie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.05.04, 20:14
              pluto10 napisał:

> A który to Rafis?(na zdjęciu)
              > ------------------------------------------------------
              > pluto10

a co Ty prezydenta nie znasz? ;)

Misiu Ty juz powróciłes na ojczyzny łono? :)
      • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:36
        Od lewej siedza- Rafis, Adelmus, kotbehemot, Michal, Piootr

pozdrawiam. Jesli jestes we Wroclawiu, spotkanie tylko czeka zeby Cie dopasc:D
        • pluto10 Re: Podsumowanie 04.05.04, 20:44
          Dziękuję za odpowiedź!
          ------------------------------------------------------
          pluto10
          • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:37
            Alez prosze uprzejmie:)
            • Gość: Rafis Re: Podsumowanie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.05.04, 21:39
              kocie ujawniłes nasza organizacje pluto-przeciwnikowi UE i wolnego rynku :)
              • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:44
                Nie mozliwe ze pluto jest przeciwnikiem UE i wolnego rynku, wtedy nie siedzialby w dziale inwestycje;)
                • Gość: Rafis Re: Podsumowanie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.05.04, 21:48
                  tez sie dziwie ale gadał cos o żałobie narodowej ;)
                  • Gość: M_u Re: Podsumowanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 04.05.04, 23:12
                    Słuchajcie coś jest nie tak. Jak to Kotbehemot w środku?????? Jeez! To kim był
                    ten mlody, krotko ścięty i niewysoki gostek z naszego pierwszego spotkania pod
                    Fredrą? Ja myślałem, że to był Behemot.
                    Co do powrotów, to tak. Jestem ponownie na łonie ojczyzny. Oczywiście gotów na
                    spotkanie. Słuchajcie, ruszamy coś z tym stowarzyszeniem? Strona www już
                    zamarła i coś trzeba by zrobić. PZDR.
                    • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:17
                      No wiec jedyne spotkanie jakie ominalem to to, kiedy byl Misiu uszatek, wielki czarownik itp... Co do naszego stowarzyszenia- to zdaje nam sie ze wykrystalizowaly sie pewne cele, ktore mozemy omowic przy piwku:) A cel- to istota calego dzialania.
                      Kim byl tajemniczy ostrzyzony na krotko- nie wiem; ja mam na glowie zawsze burdel
                      • Gość: M_u Re: Podsumowanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 04.05.04, 23:35
                        Na spotkaniu na, którym był Misiu_uszatek (Ja) oraz 'szalony' Czarownik był
                        gostek, który, jak mi się zdawało, przedstawił sie, albo ktoś Go przedstawił,
                        jako Kotabehemota. Dla mnie to szok. Zawsze przed oczami miałem zupełnie inna
                        twarz. I kto mi teraz zwróci za sesje z psychoterapeutą? To będzie 1 cel
                        stowarzyszenia- zbiórka kasy ;) Co do piwka, ja zawsze chętnie. Lubię sobie
                        wypić jedno, a jeszcze bardziej dwa. Trzeba jeszcze zachęcić chłopaków. Tu apel
                        do Rafisa, Michała, Czarownika i pozostałych. Co Wy na to(?????)
                        • Gość: michal Re: Podsumowanie IP: 195.205.108.* 04.05.04, 23:47
                          Ja jestem na tak :) Trzeba tylko ustalic termin. Moze niedziela?
                          • piootr Re: Podsumowanie 05.05.04, 13:23
                            Gość portalu: michal napisał(a):

> Ja jestem na tak :) Trzeba tylko ustalic termin. Moze niedziela?

Jeśli będzie sobota lub wczesna niedziela to ja się piszę. W tygodniu mogę
                            najwyżej zorganizować jednoosobowy zamiejscowy oddział konferencji w terenie :-)

Piootr
                        • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:06
                          Ktos sie pode mnie podszywa :-| Mysle ze drugim wydatkiem stowarzyszenia bedzie wynajecie Rutkowskiego zeby ustalil kto a pozniej Leona Z. zeby zlikwidowal 8)

Ja proponuje sobote- co bedziemy czekac do niedzieli!
                          • Gość: michal Re: Podsumowanie IP: 195.205.108.* 05.05.04, 19:42
                            Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Ja proponuje sobote- co bedziemy czekac do niedzieli!

Dobra, biorac pod uwage dostepny czas m_u ;) - proponuje sobote o 19.
              • Gość: Woj Re: Podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:52
                Od teraz Rafis, nie znasz dnia ani godziny :oP
                • Gość: M_u Re: Podsumowanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 05.05.04, 19:05
                  Ja mogę w sobotę, ale wieczorkiem. Niedziela też nieźle. A propos, wróble na
                  wrocławskim rynku ćwierkają, że tym razem Rafis stawia wszystkim piwo
                  w 'Spiżu' ;) Huuuuurrraaaa!!!
                  • Gość: kotbehemot Re: Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:19
                    Sobota i 19- to brzmi wprost cudownie. I ktos stawia piwo? Swietnie, ale na wszelki wypadek wezme tez bony towarowe jakby sie to okazalo nieprawda:)
                    • Gość: M_u Re: Podsumowanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 06.05.04, 22:29
                      Sluchajcie, to jak z tym meetingiem? Czy sobota 19.00 to okrzepła propozycja?
                      Kto by był? Hej tam.
                      • Gość: michal Re: Podsumowanie IP: 195.205.108.* 06.05.04, 23:04
                        Ja bym byl ;) Rafis, Kocie, bedziecie??
                        • Gość: kotbehemot jasne! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:59
                        • es_wu Re: Podsumowanie 07.05.04, 09:33
                          Gość portalu: michal napisał(a):

> Ja bym byl ;) Rafis, Kocie, bedziecie??

Mnie nie bedzie :-( Wypijcie za moje zdrowie ;-)

Pozdrawiam,
                          SW

• Gość: M_u Re: spotrkanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 07.05.04, 18:52
      No ja postarałbym się być o tej 19.00 w sobotę, ale kto ma przyjść? Wiadomo, że
      kot_b, Miachał i kto jeszcze? CO z Rafisem? Przyjdą inni- np. z forum
      Wroinvestu?
      • Gość: Rafis Re: spotrkanie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 08.05.04, 21:26
        oj misiu, misiu nieładnie!!!
        czekalismy 30 minut...
        • Gość: M_u Re: spotrkanie IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 09.05.04, 16:41
          ...to co? Znaczy, że spotkanie się odbyło? Byłem przekonany, że tylko dwie
          osoby (Kot i Michał) są zainteresowane i wszystko spaliło na panewce.
          Słuchajcie, wielkie przeprosiny z mojej strony- zwłaszcza, że czekaliście tak
          długo. No głupio mi, co mogę powiedzieć. Serio byłem gotów przyjechać.
          Powiedzcie kiedy jest kolejne spotkanie (takie na 100%) i ja będę na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka