Gość: alfa IP: 216.104.228.* 16.06.01, 20:40 drodzy forumowicze - szukamy kwiatu paproci i innych dobroci? Noc swietojanska równo za tydzien. Ustalamy miejsce i czas? Proponuje Sleze i wspolny transport zbiorowy (mam 4 miejsca w aucie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: noc sw.Jana IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:02 Gość portalu: alfa napisał(a): >drodzy forumowicze - szukamy kwiatu paproci i innych dobroci? Noc swietojanska >równo za tydzien. Ustalamy miejsce i czas? Proponuje Sleze i wspolny transport >zbiorowy (mam 4 miejsca w aucie) I jak próba - pozytywnie ? pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: noc sw.Jana IP: *.wroc.gazeta.pl 16.06.01, 21:10 Gość portalu: mark napisał(a): > Gość portalu: alfa napisał(a): > > >drodzy forumowicze - szukamy kwiatu paproci i innych dobroci? Noc swietojan > ska > >równo za tydzien. Ustalamy miejsce i czas? Proponuje Sleze i wspolny transp > ort > >zbiorowy (mam 4 miejsca w aucie) > > I jak próba - pozytywnie ? > > pozdrawiam :-)) Jak najbardziej. Co z paprocia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: noc sw.Jana IP: 156.24.231.* 20.06.01, 19:52 Gość portalu: alfa napisał(a): > drodzy forumowicze - szukamy kwiatu paproci i innych dobroci? Noc swietojanska > równo za tydzien. Ustalamy miejsce i czas? Proponuje Sleze i wspolny transport > zbiorowy (mam 4 miejsca w aucie) Zaproszenie na noc do lasu? Trudno sie oprzec! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: noc sw.Jana IP: *.kom-net.pl 20.06.01, 19:58 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: alfa napisał(a): > > > drodzy forumowicze - szukamy kwiatu paproci i innych dobroci? Noc swietoja > nska > > równo za tydzien. Ustalamy miejsce i czas? Proponuje Sleze i wspolny trans > port > > zbiorowy (mam 4 miejsca w aucie) > > Zaproszenie na noc do lasu? Trudno sie oprzec! :) A bedzie chociaz komu wreczyc ow kwiat? Moze jakiejs Jaslance? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: noc sw.Jana IP: 156.24.231.* 20.06.01, 20:07 Gość portalu: Pafik napisał(a): > > A bedzie chociaz komu wreczyc ow kwiat? Moze jakiejs Jaslance? :) Jaslanie chyba trzymaja Jaslanki na uwiezi w kuchniach skoro te jeszcze nie daly znaku zycia! Moze wartoby sie do nich udac z odsiecza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: noc sw.Jana IP: *.kom-net.pl 20.06.01, 20:14 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Jaslanie chyba trzymaja Jaslanki na uwiezi w kuchniach skoro te jeszcze nie dal > y > znaku zycia! Moze wartoby sie do nich udac z odsiecza?? Jest tam jakas Marysia, ale na razie nieczula na nasze zaloty. Moze krawaty w Piotrusie Pany to jednak zly pomysl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: noc sw.Jana IP: 156.24.231.* 20.06.01, 20:35 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Jaslanie chyba trzymaja Jaslanki na uwiezi w kuchniach skoro te jeszcze ni > e dal > > y > > znaku zycia! Moze wartoby sie do nich udac z odsiecza?? > > Jest tam jakas Marysia, ale na razie nieczula na nasze zaloty. Moze krawaty w > Piotrusie Pany to jednak zly pomysl? :) A moze by zmienic kalosze na cos lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: noc sw.Jana IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.06.01, 21:28 ależ to wspaniała wiadomość. ja się pisze, tylko czy masz jeszcze miejsca? daj znać! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: noc sw.Jana-juz trwa !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 No i mamy noc Swietojanska-ciemno, mokro, ziąb...W taka noc wszystkie kwiaty paproci chowaja sie dwa metry pod powierzchnie gruntu, a puszczone wianki skuwa lod. Szkoda... Moze ta wirtualna bedzie cieplejsza i weselsza.Licze na to ! Odpowiedz Link Zgłoś