Dodaj do ulubionych

praca w impel it?

20.05.11, 19:15
witam, czy moze ktos pracowal lub pracuje w impel it we wroclawiu i moze cos o tej firmie powiedziec?
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: praca w impel it? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 21:40
      ale o jaką prace chodzi -ochrona czy jako pracownik serwisu sprzatajacego
    • Gość: Gabrysia Re: praca w impel it? IP: *.internetia.net.pl 20.05.11, 22:07
      Taaak, baaardzo fajna jest firma Impel. Niewiem, czy it, czy nie it. Ale ta firma, w której miałam praktyki, była baaaardzo fajna. Potem dostawałam różne prace ciekawe
      • Gość: gabrych Re: praca w impel it? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 10:47
        Do Gabrysia:
        Czy poza słowem "fajna" znasz inne słowa, krórymi potrafisz
        opisywać otaczajacą Ciebie rzeczywistość.
        Twoja wypowiedź nic nie wniosła.
        • Gość: Gabrysia Re: praca w impel it? IP: *.dialog.net.pl 21.05.11, 12:57
          fajna odpowiedź na mój fajny post
      • Gość: gość Re: praca w impel it? IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.14, 17:04
        Też miałam praktyki w firmie Impel, po praktykach dostałam ofertę pracy u nich. Jestem zadowolona, pracuję od 2 lat. Fajna atmosfera pracy, wypłata na czas
        • Gość: 2_ala Re: praca w impel it? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.14, 21:13
          No ja jestem o tyle zdziwiona, że do tej pory kojarzyłam ich tylko z ochroną a jak się okazuje mają też wynajem i serwis odzieży, z czego często korzystamy
        • Gość: karol Re: praca w impel it? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 07.06.14, 12:52
          widze ze opinie o formie sa calkiem niezle, to dobrze bo ide na rozmowe i mniej wiecej wiem juz czego sie spodziewac
          • Gość: qwe Re: praca w impel it? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.14, 13:07
            Spodziewaj się tego co masz w umowie, bo oni się z tego wywiązują, czego o konkurencji niestety nie mozńa powiedzieć.
    • der1974 Re: praca w impel it? 21.05.11, 15:26
      W impel sa. Byly lepsze czasy i gorsze. Jak zaczely sie problemy wyrzucono mnie jednego dnia, usilujac nie wyplacic odprawy ani ekwiwalentu za urlop. Podobnie jeszcze wiele osob ktore znam. Mozna sie wiele nauczyc ale zakonczenie zawsze jest niemile i bez klasy. Jednak wiele sie nauczylem tam to musze przyznać.
    • Gość: @t Re: praca w impel it? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 17:41
      pracowalem, nie polecam, atmosfera w pracy niby ok, wszyscy mili, a o zwolnieniu dowiadujesz się w ostatni dzień przed końcem umowy. O powodach nie przedłużenia umowy nikt ci nic nie powie, zero rzeczowych informacji. Kierowniczka it wchodzi w dupe wszystkim prezesom spółek córek impela. Wielkie i śmieszne zarazem podziały na VIPów i mniej lub bardziej szeregowych pracowników. Praca na II zmiany 8-16/13-21. Oczywiście w czasie rozmowy wstępnej mówią, że ta II zmiana to bardzo rzadko będzie co jest nie prawdą bo w miesiącu masz zazwyczaj 2 tygodnie II zmiany. Zlecenia o awariach sprzetu/oprogramowania dostajesz od helpdesku do SAPa, są zazwyczaj proste do rozwiązania. Płaca marna, w okresie próbnym (3mce) 1700zł netto, po okresie próbnym 1900zł netto. Ogólnie pracownicy Centrali ze Ślężnej we wrocławiu mili i bezproblemowi, jednak trzeba uważać co się mówi bo mogą cię podpie...ć w mgnieniu oka (i nie istotne jest to czy coś tam zrobiłeś dobrze, czy odłożyłeś to na potem). W razie problemów z wykonaniem zlecenie od help desku, pracownicy postawieni wyżej (admini) odsyłają cię od annasza do kajfasza, olewając cie z góry na dół. Poszukaj lepiej pracy w IBMie albo innej, mniejszej firmie. Ogólnie nie polecam pracy w IMPELu, niby promują się jako przyjazna pracownikowi korporacja a w gróncie rzeczy są zakłamani i zaściankowi.
      • Gość: GT Grunt to "grónt" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 19:25
        Jeśli "w gróncie rzeczy" tak napisałeś, to do jakich szkół chodziłeś ?!
        • Gość: @t Re: Grunt to "grónt" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 11:58
          chodziłem razem z twoim starym komorowskim

• janpan14 Re: Grunt to "grónt" ! 04.08.14, 21:31
          Gość portalu: GT napisał(a):

> Jeśli "w gróncie rzeczy" tak napisałeś, to do jakich szkół chodziłeś ?!
          jakie to ma znaczenie w tej wypowiedzi?
    • krzysiek645 Re: praca w impel it? 01.06.14, 12:47
      Ja nie znam nikogo kto pracuje w Impelu, dzięki za opinię, złożę cv w Impelu
      • Gość: magiel Re: praca w impel it? IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 15:52
        spróbuj, dla mnie firma ok, może nie zarabiam kokosów ale nie narzekam. atmosfera spoko, kadra też, więc pracuje się spokojnie, nie martwiąc się o wypłatę czy inne techniczne sprawy.
      • Gość: Marek Re: praca w impel it? IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 27.07.14, 22:24
        Zawsze kogoś potrzebują, a co ważne to stabilny pracodawca ceniony na rynku. Ma renomę i markę którą wyrobił przez lata ciężkiej pracy.
    • Gość: Tamara Re: praca w impel it? IP: *.emitel.pl 04.08.14, 07:46
      Szczera prawda, pracuję w Impelu od kilku lat, przypadkowo znalazłam ogłoszenie złożyłam papiery i tak zleciało. Nowi ludzie i nowe wyzwania.
    • kiajk Re: praca w impel it? 05.10.14, 23:14
      firma spoko, mój kumpel pracuje i sobie chwali. mówi,że kasę zawsze ma na czas. do tego godziny pracy ok, atmosfera luźna, nie ma niezdrowej rywalizacji czy coś, a praca sensowna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka