Dodaj do ulubionych

Marzy mi się....

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 20:38
MINI moris taki jakim jeździ Jaś Fasola, tylko rudy...
no i jeszcze kilka rzeczy, no ale to nie grudzień...

Obserwuj wątek
    • postmodern Re: Marzy mi się.... 03.03.02, 20:40
      Jak mi się wymarzy mój "wymarzony" skuter to będziemy razem się "marzyć"....
      • Gość: Bianka Re: Marzy mi się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 20:43
        Jeśli mnie dogonisz (w trasie) :)
        • postmodern Re: Marzy mi się.... 03.03.02, 20:46
          ha ha...
        • Gość: Jajaccek Re: Marzy mi się.... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 03.03.02, 20:48
          Taki 15 letni MM stal sie moim pierwszym autem.Za jedyne 20 funtow.
          • Gość: Bianka Re: Marzy mi się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 21:00
            Czasem jak go tak bardzo pragnę wertuję "AutoGiełdę" - niestety bardzo rzadko
            można trafić, na rubryczkę AUSTIN - w sumie to w Polsce w ogóle trudno
            wypatrzeć jakiegoś na ulicy... za to w Paryżu, ach!
            • Gość: Jajaccek Re: Marzy mi się.... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 03.03.02, 21:09
              Ponoc wypuscili nowego "Mini" w starej budzie.Tak jak Wlosi restaurowali "500
              Bambino".takie male cudenka z otwieranym , miekkim dachem.
              • Gość: feran Re: Marzy mi się.... IP: *.txucom.net 03.03.02, 21:53
                BMW to zrobil.Oddal po tym fabryke za 1 Euro.Nie chcial miec nic do czynienia z
                andielskimi zwiazkami zawodowymi.BMW stracil/utopil ok 1 miliard $.Prezes BMW
                stracil prace
                • Gość: Jajaccek Re: Marzy mi się.... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 03.03.02, 22:05
                  Jeden prezes, to ile to = sie % ???
                  Feran, jaka pogoda w Texasie? U mnie -8C(16F) i 8" sniegu i wiaterek. A juz
                  myslalem, ze wiosna, bo sasiad na Harleyu pare razy rajdowal.:)Pozdr.
                  • yetta Re: Marzy mi się.... 03.03.02, 22:34
                    Jest do nabycia austim morris 1968 r. :))
                    • Gość: Bianka Re: Marzy mi się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 21:29
                      68 - to na pewno prawdziwy eksponat :) ja potrzebuję coś co było by ode mnie
                      młodsze ;) a przynajmniej od moich rodziców. Ale dzięki za informację
                  • Gość: feran Re: Marzy mi się.... IP: *.txucom.net 04.03.02, 02:02
                    Pogoda w Texas: -4;a tydzien temu bylo +20;musze palmy obwiazywac starymi
                    kocami.Zobaczymy ktore przetrzymaja.Swieci slonce.Chyba to koniec zimy.
                    • Gość: Jajaccek Re: Marzy mi się.... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 04.03.02, 05:29
                      Czesci do Takiej Bryczki jak Austin 1968 , juz tylko w Muzem Techniki.:((Tutaj
                      widzialem na drogach remake, cos pieknego.U mnie temp. spadla do 4F= -16C. i
                      wiatr.BRRRRrr!!!
                      • Gość: Bianka Re: Marzy mi się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 21:31
                        Opowiedz mi jak to jest...
            • postmodern Re: Marzy mi się.... 10.03.02, 14:04
              .. bo chyba drogo kosztuje utrzymanie takiego MM, co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka